Ga naar inhoud

Famke

Leden
  • Aantal items

    278
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Famke

  1. Iedereen wens ik een fantastisch, liefdevol, gezond, gelukkig, euforisch, spetterend, denderend, lekker, gezellig, mooi, zonnig, groots, voorspoedig, succesvol, glansrijk, innig, gepassioneerd, levendig, gul, warm, welvarend, voorspoedig, daverend, formidabel, magnifiek, subliem, sensationeel, prachtig, schitterend, uitzonderlijk, volmaakt, grandioos, buitengewoon, royaal, waanzinnig, opzienbarend, verbluffend, briljant, mieters, ongelofelijk, gaaf, goed, puik, uitmuntend, volmaakt, magistraal, luisterrijk en hartstochtelijk 2011 toe.

    En natuurlijk dat iedereen de borsten mag krijgen/houden die ze graag wil hebben/houden. :rolleyes:

  2. Tsja... waarom nu nog groter?

    Omdat qua cupmaat niet veel gegroeid ben. Voor de wissel had ik een 80c met 260 cc. Nu met 430 cc heb ik 75D.En da's dus dezelfde cupmaat. De vorm van mijn borsten is veel mooier, de ronding is heel mooi, het geheel is mooi, maar de projectie van de borst is exact gelijk gebleven. En daar bedoel ik mee de afstand vanaf de ribbenkast naar de tepel. En dat had wel wat groter gemogen.

    Bovendien heb ik last van plooivorming en een prothese die wegtrekt bij het aanspannen van de linkerborstspier. Dussss... om die redenen ga ik nogmaals onder het mes en eindig dan met 610 cc. En dan moet ik gewoon tevreden zijn, want verder dan dat wil ik gewoon niet.

  3. Ik vind dat je zelf goed na moet denken WAAR je je bv laat doen..

    Net zoals bij die horror dokter, het was al bekend en toch bleven er vrouwen naar hem toe gaan, dat vind ik gewoon stom

    Ik ben na veel vooronderzoek, mezelf in te lezen en goede voorlichting door een gerenommeerde arts geopereerd en toch is het niet goed gegaan... Dus een 'goede' arts is ook geen garantie!
  4. Moah... mijn kereltje was er niet zo van te spreken. Ze zijn goed zoals ze zijn (ik ging voor een wissel) en waar begin je aan, zonde van het geld, je hoeft 't voor mij niet te doen (prima, dat doe ik nl. ook niet, doe 't voor mezelf) etc. etc.

    Nu, na een dikke 3 maanden en wat complicaties verder: had 't maar niet gedaan, ze zijn wel groot (voor mij nog niet groot genoeg, maar goed) en je was goed zoals je was.

    Hmmppfff.... je leest 't: meneer was en is er op tegen.

    Maar... opvallend genoeg: afgelopen een week een film op tv met een mevrouw met een flinke voorgevel in d'r shirt. Hij: "Wow, dat ziet er lekker uit, daar zou ik best nog wel eens ...... (censuur)"

    Ikke: "Zo had ik ze dus ook willen hebben."

    Hij: "Ja, maar schat, ik bedoel voor 1 x, niet voor altijd."

    Jaja... 't zal allemaal wel.

    Ik sta dus nu ook alleen in het proces om de toestanden rondom de complicaties op te vangen.

    Jammer, want wat zou ik het prettig hebben gevonden dat hij zei: "Ja schat, 't is waar, ze zijn niet mooier geworden en ik steun je volledig."

    Maar goed... da's dus niet zo en gelukkig heb ik een aantal vriendinnen die me wel steunen. Wel zo fijn.

    Enneh... de 1e x dan mijn vriend en ik in bed lagen, heb ik er niet eens bij nagedacht dat hij wel eens kon schrikken van het feit dat ze niet echt zijn. Hahaha, ik was toen heeeeeeeeeeel ergens anders mee bezig.

    Na de tijd, toen we de honden uitlieten (hihihi, hoe bedoel je; ik weet alles nog in detail?!!??!!!) vroeg hij me heel voorzichtig: "Lief, je borsten zien er fantastisch uit, maar ze zijn niet echt zeker?"

    Hij had 't meer gevoeld dan gezien.

    Dusssss... gewoon licht aanhouden en genieten van de kerel die je bij je hebt. ;)

  5. Aan de plastisch chirurgen die hier actief zijn, heb ik de volgende vragen:

    Eind mei ben ik geopereerd, ik heb een prothesewissel gehad en ben van 260 cc naar 430 cc gegaan.

    Het herstel ging goed en er zijn geen complicaties geweest.

    Sinds een aantal weken kan ik de borstspieren weer optimaal gebruiken, maar bij het aanspannen van de borstspieren vervormd de linkerborst helemaal. Het is alsof de spier de prothese in zijn geheel naar de buitenkant van het lichaam duwt. Meerdere foto's hiervan kunt u vinden in de galerij.

    Daarnaast vallen er zowel links als rechts plooien in de borsten. Voor de operatie was dit alleen rechts, nu beiderzijds.

    De protheses voelen zacht aan, zijn soepel en bij ontspannen borstspieren zie de borsten er mooi uit (met uitzondering van de plooien).

    Waarom trekt de prothese zo raar weg bij het aanspannen van de borstspier?

    Waarom aan één kant?

    Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

    En wat is hiervan de oplossing om dit weer 'normaal' te krijgen?

    Waarom vallen er plooien in de borsten?

    Bedankt voor uw aandacht en uw antwoorden,

    Famke

  6. Joh, wat fijn dat je zo goed als pijnvrij bent.

    Ik kan nog steeds niet erg zware dingen tillen, zwaarder dan 20 kg. zeg maar. Niet zo handig als je van alles aan het verbouwen bent, maar goed... Dan de werkmannen maar lief aankijken met een diep decolleté (werkt wel, moet ik zeggen!). ;)

    Ik mag 2 november weer naar Haren en dan overleggen wat er aan te doen is.

    Ik ga vanavond ff foto's uploaden, die staan dan in de galerij, kun je zien wat ik bedoel.

  7. Had ik ook hoor... ik draaide me ook om in mijn slaap. Ben ook al eens heeeel eventjes op mijn zij gaan liggen en in slaap gevallen. Komt mijn vriend boven, maakt me wakker: "Lieverd, mag jij al op je zij liggen?"

    Euh neuh... nou heeeeeel eventjes dan, maar ik had gewoonin week 3 of 4 een poosje op mijn zij gelegen. Geen probleem!

    Op mijn buik slapen is wel een probleem, al vanaf mijn 1e bv. Dardoor ben ik een rugslaper geworden, was dus geen probleem om een aantal weken op mijn rug te slapen. Maar, 't was wel lekker om zo nu en dan op mijn zij te kunnen liggen.

    Gelukkig heb ik dat nu allemaal gehad.

    En believe me: dat 'bakstenen-gevoel' gaat echt weg. En ze zakken ook en ze worden ook zeker nog soepeler! Gaat helemaal goed komen.

    Ja, 430 cc is wel een favoriet bij de heren van het ACCZ. Misschien krijgen ze wel kwantum-korting ofzo! ;)

  8. ga je nog weg?

    ja ze zijn zeker groter, veel voller. qua projectie niet zo

    Hey hoi,

    Ik ben eind mei geopereerd door Van Onselen in Bocholt. Ook in had een wissel en ben van 260 cc voor de spier naar 430 dual plane gegaan. Nu, zo'n 2,5 maand verder ben ik niet tevreden. Als 1e niet over de projectie (plus plooien en verschillende borsten bij het aanspannen van de borstspier). Wat ik al eerder in mijn topic schreef: de vorm en de vulling is prima, ronder en mooier, maar de projectie naar voren had wel meer gekund.

    En nu lees ik dat jij eigenlijk hetzelfde hebt. Da's toch wel raar, vind je niet?

    Hoe gaat 't nu met je herstel?

  9. Ook ik moet zo'n band met compressie bh dragen (nog 2,5 week!!!). Die bh kostte me € 150,-!! :mellow:

    Maar, ik zag dat Excella dezelfde maat bij dezelfde kliniek aan heeft gehad, dus heb ik gevraagd of ik die kon lenen. En dat mocht! *kusje voor Excella*

    Zij heeft er een zwarte band bij, ikke een witte, dus ik kan heel mooi afwisselen. De ene in de wasmachine + op het rekje drogen. De andere dragen. Helemaal top!

    Je kunt ook online bij de Hema kopen, ook bh's!

    Misschien ook nog een idee?

  10. Mijn vader is zelfs mee geweest naar de operatie in Bocholt. En bij de controle door dr. Van Onselen zei mijn vader tegen 'm: "Zo, heb jij mijn productiefoutje weten te herstellen?" :lol:

    Was wel lachen!

    Nee, bij mij in de omgeving weet eigenlijk iedereen wel dat ik protheses had en dat ik ze onlangs heb laten wisselen. Mijn beslissing, mijn lijf, mijn geld en mijn tieten! :115:

  11. Nee joh, is helemaal niet eng.

    Ik was als de dood voor het infuus, nou dat viel 100% mee!

    Bij mij spuiten ze de narcosevloeistof in het infuus, dat geeft wat een branderig gevoel en floep, weg was ik! Heerlijk!!

    Ik vond 't zelfs jammer dat ik weer wakker gemaakt werd. Het sliep nog zoooooooo lekker! Had mij maar een paar uur langer laten liggen, dat had me op dat moment zelig geleken.

    Ze houden je helemaal in de gaten! Je komt aan allerlei apparatuur te liggen (voel je niets van, doen ze als je al ligt te slapen) en ze controleren écht alles aan je.

    Komt helemaal goed, meissie!

  12. Met stijgende verbazing las ik jouw verhaal en dacht meteen: "In vredesnaam, waar bemoeit dat mens zich mee!" (da's dus je schoonmoeder)

    Mijn verbazing sloeg om in ongeloof toen ik de reactie van je man las. "Wat een oet-lul!".

    Maar, alles te hebben gelezen, blijkt dat het niet duidelijk bij je man was, hoe diep dit bij jou zit. Jammer dat hij dat niet opgepakt heeft en dat hij de ernst van de situatie niet inzag. Fijn dat alles nu weer in goede banen is geleid.

    En over je schoonmoeder? Zij weet natuurlijk ook niet hoe diep dit bij jou zit. Veroordeelt dus eerst, voordat ze de situatie in ogenschouw neemt. Ze zal misschien bijdraaien als ze hoort hoe gekwetst jij je voelt door haar woorden en dan met name de reactie van je man hierop.

    Gokje? Na de bv staat zij vooraan met een lingeriebon! ;)

  13. Hoi hoi,

    Welkom hier.

    Je bent in goede handen bij Dr. Van Onselen. Op dit forum zwerven veel tevreden klantjes rond (ikke ook).

    Ik ben met een prothesewissel 3 weken terug van een cup B naar een cup C/D gegaan (van 260 cc naar 430 cc), ook anatomisch en dual plane.

    Foto's ervan kun je in de galerij vinden.

    Heel veel plezier met het aftellen naar de grote dag en ook veeeeeel leesplezier hier!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.