Ga naar inhoud

Wendelin

Leden
  • Aantal items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Wendelin

  1. Hoi L!

    Vervelend dat je zo duizelig wordt na het uitdoen van je BH. Misschien kan het komen omdat je het nog heel spannend vind? Als het na het douchen is kan het ook zo zijn dat je te heet gedouched hebt en dat het toevallig bij je bh uitdoen is? Anders zou ik het ook niet zo goed weten....Hou het even in de gaten zou ik zeggen. Ik hield mijn borsten altijd even vast wanneer ik mijn bh uitdeed zodat ze niet meteen zo zwaar voelde.. misschien een tip.

    Veel sterkte nog!

    liefs

  2. HOi Hoi!

    Ik ben ook 168 en ben 60 kilo. Ik heb 325 cc voor de spier gekregen rond high profile. Ik vind dat mijn borsten niet te ver uit elkaar staan.Maar ook niet te dicht bij elkaar (Is natuurlijk ook maar net wat je mooi vind) Ik heb ook voor fotos in mijn album staan. Ik ben in de Velthuiskliniek in Rotterdam geholpen door Dr. Bos. Die werkt nou overigens alleen nog in Hilversum. Ben er erg tevreden over!

    Liefs Wendelin

  3. He Hoi!

    Leuk dat je de stap hebt genomen! Spannend! Ik denk dat het kwa grootte wel meevalt hoor! Ik ben zelf 168 en 60 kilo en heb 325 voor de spier gehad en zijn niet heel erg groot uitgevallen. Kijk maar in mijn album. En je moet er rekening meehouden dat er bij dual plane ook nog wat cc afgaat (voor het zicht dan he) Waarom is er eigenlijk gekozen voor gladde protheses?? Dan is er toch juist meer kans op kapsel vorming? Ik dacht dat ze die bijna niet meer gebruikte. Wat voor merk protheses krijg je?

    Mijn dokter zij dat in principe mijn protheses mijn hele leven mee kunnen gaan. Maar de vorm van je borsten kunnen natuurlijk wel veranderen, bijv door nog evt zwangerschappen ouder worden enz. Het is dan aan jou of je ze dan nog mooi vind of dat je nieuwe wil...

    Vanwaar de keuze voor het Rijnland ziekenhuis?? Ik woon zelf ook in leiderdorp, wist niet eens dat dat ook daar kon. Mag ik vragen wat jij er voor moet betalen??

    Liefs Wendelin

  4. Hoi Angelique,

    Ja ik voel het meer bij bukken e.d. Eigenlijk bij elke beweging waarbij je borsten wat meer horen te schudden haha

    Vandaag weer lekker geld uitgegeven aan lingerie! En heb toch echt 75 D. In de C kwam ik echt niet in.

    En bij dual plane schijnen ze idd nog te groeien. Ik heb ze voor de spier maar ik zie het niet gebeuren dat ze nog veel gaan veranderen. Gelukkig niet! Ben er erg blij mee.

    liefs

  5. He Hoi,

    Ik heb eigenlijk geen idee hoe dat komt. Misschien door het vocht dat wegtrekt en dat alles zich een weg vindt. In dalen e.d.

    Ik heb drie setjes gekocht en morgen misschien wil ik ook nog wat kopen. Alleen ben ik nog bang dat ze kleiner worden en dat ik zo weer nieuwe kan kopen haha. Maar ik neem de gok :1big_boobs:

  6. Hoi Kim

    Ik mocht volledig in de ziektewet voor maar liefst 6 weken! Ik werk met verstandelijk gehandicapten met gedragsmoeilijke problemen. Dus ik wilde ook geen risico nemen! Heb wel veel administratief werk gedaan voor ze na twee weken. Dus ik zou dat gewoon even met je werkgever bespreken.

    Ik ben trouwens helemaal niet misselijk geworden na de narcose. Ik had meteen honger haha.

    Succes met al je keuzes!

    liefs

  7. Hoi Angelique!

    Ik ben nu 6 weken PO! Heb eigenlijk nog weinig last van mijn borsten. Af en toe een steekje, maar dat is normaal geloof ik. Ik voel af en toe mijn linkerborst 'klotsen' maar ook dit schijnt normaal te zijn. Ik wacht het rustig af en maak me er niet te druk over. Mijn littekens zijn wel wat rood nog. Aan mijn rechterborst zat er nog best wel lang een korstje, dus nog voorzichtig met smeren.

    Je setjes zien er leuk uit! Ik heb die van mij ook in mijn gallerij staan.

    Liefs

  8. He mandy!

    Bedankt voor het compliment! Ik denk dat dat borrelen gewoon vocht is. Ik heb dat tussen mijn borsten als ik daarop druk dan hoor ik het ook borrelen. Heel gek gevoel. En ik denk dat je linkerborst wat langzamer geneest. Dat trekken van de hechtingen heb ik ook. Vooral als ik uit mijn bed stap. Kan behoorlijk pijn doen. Goed pijnstilling slikken.

    Sterkte ermee!

  9. Hoi Lola!

    Wat leuk dat er nog iemand door Dr. Bos wordt geopereerd! Ik wordt morgen door hem geopereerd! Heel erg spannend allemaal. Ik zal op mijn topic zo snel mogelijk een operatieverslag zetten misschien heb je er wat aan!

    Ik denk trouwens dat het niet veel kwaad kan als je een paar kilo afvalt. Ligt er ook een beetje aan denk hoe je borsten voor de vergroting reageerde als je afviel.

    Nou succes in ieder geval!

    xx Wen

  10. Hoi Bianc!

    Ik mag gewoon 6 weken in de ziektewet! Wel is het zo dat ik eerder misschien andere klusjes ga doen die niet te belastends zijn voor mijn nieuwe borsten. Ik werk namelijk met verstandelijk gehandicapten met gedrags problemen en wilde niet het risico nemen dat er in de eerste 6 weken wat zou gebeuren. Al mijn collegas weten al dat ik een borstvergroting krijg en reageren allemaal positief. Ik voelde me er niet prettig bij om een ander verhaal te moeten verzinnen en oppeens met grotere borsten terug te komen ;)

    Ik zou het dus als ik jou was even navragen bij personeelszaken of iets deregelijks, want volgens mij zijn ze verplicht om je in de ziektewet te laten. Operatie is een operatie. En het is ook zonde van je vakantiedagen.

    succes ermee!

    Groet Wen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.