Ga naar inhoud

peertjow

Leden
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door peertjow

  1. Hallo meiden,

    Na enkele jaren te hebben gefantaseerd over een borstvergroting, ga ik nu eindelijk ook onder het mes, en wel op maandag 9 augustus bij dr. Van Onselen in Bocholt. Na een prettige intake besloot ik er helemaal voor te gaan.

    Heb van mezelf nauwelijks borsten, en de geboorte van mijn 2 lieve dochters is er helemaal niets van overgebleven :-(.

    Ik krijg er 380CC bij, ben benieuwd of er meiden zijn die hetzelfde volume er bij hebben gekregen of nog laten plaatsen?

    Groet, en zal snel verslag doen als de operatie erop zit!

    Pretty-lady

    Hi Lady,

    Ik ben ook bij van Onselen geweest en ik heb ook 380 cc anatomisch onder de spier via de bortsplooi gekregen. Elke dag verbaas ik me weer hoe mooi ze zijn! Elke dag ben ik zo blij dat ik een "echte" bh aan kan, haha. Ik heb nu een D. Het klinkt heel wat maar in verhouding klopt het precies. Niet te groot en ook niet te klein, perfect dus! Ik twijfelde in het begin wel heel erg, omdat 380 cc toch wel erg veel klonk, maar het resultaat is voor mij oogverblindend!!

  2. Ik wist ook van tevoren dat Dr van Onselen 2 medische missers op zijn naam had staan. Maar dan bedenk ik me ook: alsof hij dat expres heeft gedaan?! Hij zal het ongetwijfeld, net als iedereen, enorm erg gevonden hebben. Zijn carriere bijna in de goot. Dat wil toch niemand? En bij de laatste gebeurtenis had het meisje idd dingen verzwegen. Lijkt mij in mijn ogen niet echt heel slim, maar goed dat ieder voor zich.

    @ Lesilla

    Waarom zou die operatie nooit uitgevoerd mogen worden? Waarom zou een meisje van 18/19 geen lipo mogen ook al zou dat volgens een arts wel verantwoord zijn? (want volgens Dr van Onselen was het wel verantwoord) Wat ik heb gelezen was het niet zozeer om hoeveelheden vet weg te halen maar een correctie. Waarschijnlijk had ze ergens aan 1 kant meer vet dan aan een andere kant en werd dat gecorrigeerd met een lipo.

    En als iemand ergens in de 30 is die een bv en een lipo wilt en ook hetzelfde had verzwegen als dat meisje dan denk ik niet dat zo'n iemand van 30 er veel beter uit zou komen. Nogmaals: de leeftijd speelde geen rol. Dr. van Onselen heeft dat meisje niet gevraagd om te liegen/iets te verzwijgen.

    En buiten Dr van Onselen om. Geloof mij maar dat er meer artsen zijn die eens een fout hebben gemaakt en dan is het niet eens de schuld van de patient zelf. Tenslotte zijn we allemaal mensen en kunnen wij allemaal fouten maken. En het feit dat een bv óf een lipo e.d. niet medisch verplicht zijn kunnen wij ook van te voren bedenken dat het risico's met zich mee kan nemen.

  3. Hi Vera!

    Jij ook gefeliciteerd met je aanwinsten :126:! Pff achter de spier idd, meid wat was dat afzien hé de eerste dagen! Gelukkig gaat het nu een stuk beter, alleen 's nachts slaap ik nog steeds slecht. Kan mijn draai niet vinden hoor met dat op mijn rug slapen. Ik ga er ook van snurken :75:!

    Jeetje ben je al aan het werk :20: ik moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken. Ik denk dat als alles goed gaat ik 18 mei weer ga beginnen dus ik mag nog twee weekjes thuisblijven.

    Hoe gaat het met jou? Lukt dat dan wel al werken? Ik vind je echt een die hard hoor, dat je na een week al weer aan de slag bent!

    Gisteren zijn bij mij de hechtingen er uitgehaald. Viel echt zo mee. Bij jou ook. Nu wennen aan die vreselijk strakke sportbh haha. Kan niet wachten tot we mooie lingerie kunnen dragen! Zal binnenkort wat voor en na foto's plaatsen.

    Lv grtjs Cootje

    -------------------

    27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens

    Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc

    Van 75 AA naar 75 C ?

    Hi Cootje!

    Thanx! ja het was echt verschrikkelijk!!! Sinds zondag slaap ik weer heerlijk, daarvoor was het ook een ramp hoor. En goed slapen helpt enorm! Maandag tijdens het werk was ik kapot! Maar ik heb volgehouden en maandagavond weer heerlijk geslapen. Dinsdag ging het alweer beter en gister vrij geweest (ff bijkomen) en vandaag gaat het weer een stuk beter. Ik werl op kantoor dus ik hoef niet veel te doen dan alleen zitten, dus ik voel ze alleen als ik ff moet lopen of iets op de grond laat vallen, haha!

    Weet je dat ik in het begin niet eens kon niezen? Mijn nies ging vanzelf weg, omdat ik wist dat het erg pijn zou gaan doen. Dinsdag heb ik geloof ik voor het eerst geniest... ik dacht echt dat de siliconen uit mijn tepels kwamen haha!! Wat een rot gevoel zeg. Ik heb het meest last van mijn linkerborst. Soms brandt mijn tepel of er staat een spier strak, maar dat zal snel wel over zijn denk ik.

    Mijn hechtingen gaan er vandaag uit, dus ik ben erg benieuwd! Ook wat Dr. van Onselen zal gaan zeggen. Ik heb van mijn schoonmoeder al een lingeriebon gekregen!! Ik heb der zin in!! :-D

  4. He Cootje!

    Wat fijn dat je ze nu OOK hebt! Ik moest een dag eerder, op 26 april. Ik ben niet veel meer op de pc geweest omdat ik ook ontzettend veel pijn heb gehad. Nu zit ik op mijn werk en heb ik ff wat tijd over om hier weer te kijken. Ik herken de verhalen van jou ook zeker. Het niet uit bed kunnen komen, zelf je broek niet naar beneden kunnen doen. Ik voelde me echt heel zielig haha. Want jij hebt 'm ook achter de spier he? Pfff wat een gedoe he? Volgens mij stoppen ze die dingen ook niet met alle liefde in je borst, haha.

    Wanneer ben jij weer van plan om te gaan werken?

    Greeetzz Vera

  5. Hallo meiden!!

    Bedankt allemaal voor alle reacties! Helemaal geweldig. Alles is volgens mij helemaal goed gegaan. Maandag waren we er al om 16.00 uur. Om 16.50 uur werd ik opgehaald en vrij snel erna lag ik al op de operatietafel. Het ging echt heel snel allemaal en ik had ook echt het idee dat ik in een roes leefde. Toen ik bij kwam uit de narcose had ik wel al iets pijn. Af en toe probeerde ik al een beetje te spieken, maar ik viel elke keer weer ff in slaap, haha. Op een gegeven moment raakte ik aan de praat met een meisje naast me. We konden elkaar niet zien omdat er nog een scherm tussen stond. Een dokter haalde het scherm weg en snel daarna werden we naar een zelfde kamer gebracht waar ik mijn vriend en zij haar moeder weer ontmoette. Ik had geen benul van tijd, maar ik vond het eigenlijk ook wel lekker om daar zo te liggen. Er kwam een zuster om het meisje naast me overeind te helpen en die liep met 10 minuten al naar de wc. Toen dacht ik nog: zo! Als dat ook zo bij mij gaat, dan komt het wel goed! Nou mooi niet dus he.Ik werd overeind geholpen met mijn benen aan de zijkant van het bed. Meteen een paar seconde later voelde ik me niet goed worden, ik werd meteen weer op bed gegooid. Ik kreeg het warm en koud tegelijk en voelde me wegzakken. Ik zei tegen dr. Van Onselen (die met het meisje aan het praten was) dat ik zo flauw ging vallen. Meteen kwam er een andere dokter die me aan het infuus lag en een dikke spuit met pijnstillers in mijn arm stak. Na een minuut of 20-30 ging het al weer stukken beter en ging ik met hulp van de zuster weer opnieuw rechtop in bed zitten, dit keer ging het wel goed. Na een tijdje met mijn benen aan de zijkant. Toen kwam dr. Van Onselen om even te kletsen. Maar opeens vond ik het allemaal te lang duren, hij praatte en praatte maar en ik voelde me weer slecht worden. Dr. Van Onselen liep weg en ik was ondertussen in een stoel gaan zitten en ik was toen alleen met mijn vriend. Ik zei: ik voel me weer niet goed hoor. Toen heeft hij hulp gehaald en kwamen ze met 6 man aangerend :-D Meteen werd mijn stoel naar achteren gegooid, maar het was al te laat… ik moest overgeven! Ze zeiden al dat het waarschijnlijk kwam omdat ik teveel pijnstillers/medicatie had gehad en dat mijn lichaam daar van af wilde. Ik voelde me meteen weer goed en mocht snel daarna naar huis.

    Maar wat een pijn zeg! Ik had het echt niet zo erg verwacht. Ik kon helemaal niks! Ik kon niet eens glas helemaal leeg drinken. En dan nog maar niet te spreken over het niet van de bank af kunnen komen (ik slaap op de bank). Het lijkt wel alsof mijn linkertepel in brand staat! En nu nog steeds kan ik niet zelfstandig van de bank. Dus als ik niet lekker lig of moet plassen dan moet mijn vriend zijn bedje uit om mij te helpen.

    Dinsdag heb ik wel mijn bh ff uitgehad, maar dat deed toch enorm veel pijn! Woensdag ging alweer stukken beter en elke keer na het douchen voelde ik me weer als herboren. Het erge van alles was ook nog dat ik enorm van last van mijn rug kreeg, omdat ik sowieso nooit op mijn rug slaap en overdag ook op de bank lag, tv te kijken.

    Ik ben gister (maandag) weer aan het werk gegaan en dat gaat best aardig. Ik moet niet teveel doen maar ik ben allang blij dat ik van de bank af ben. Autorijden gaat helaas nog niet, dus ik laat me lekker brengen en ophalen. Donderdag moet ik weer naar Zevenaar om de hechtingen eruit te laten halen. Ik ben zeer benieuwd wat dr. van Onselen er van vindt.

    Al met al ben ik nu al heel blij dat ik het heb gedaan, maar ik weet zeker dat als ik wist dat het zo’n pijn deed dat ik nog wel een paar nachtjes erover had geslapen. Dus achteraf maar goed dat ik het niet wist, haha.

    Meiden, nogmaals ontzettend dank voor alle medeleven!

  6. Hoi Vera,

    Ik herken je verhaal :) . Bij mij ook twijfel over het aantal cc en ook over low profile en high profile. Ik ben 158 en weeg 52 kg. Wil ook niet naar een D cup toe want ik ben niet zo groot en hoop ook dat het wel bij mij lichaam gaat passen. Dr. Stevens zei dat ik met 350cc high profile ongeveer wel uit zou komen op een volle C cup ... B). In eerste instantie had ik 325cc low profile afgesproken en dat werd een gewone C cup. Haha schiet mij maar lek, ik weet toch niet waar het over gaat met mijn nu nog AA cupje! :P Wil alleen, wanneer het kan, geen corrigerende/push up bh's meer nodig hebben na de operatie. Dus vandaar toch de high profile. Hihi en dan toch nog blijven twijfelen, twijfelen.. :4:

    Ben nu ook weer best nerveus aan het worden. Ik zou eigenlijk 20 april jl worden geopereerd, maar werd de avond van tevoren gebeld dat de anestestist in het buitenland vast zat door de aswolk. Nu nieuwe datum 27 april, 1 dag na jou. Heel veel succes toegewenst! Het wordt vast prachtig!

    lfs Cootje

    -------------------

    27 april 2010: Kliniek HolyStaete door Dr. Stevens

    Eurosilicone high profile geruwd, dual plane, 350 cc

    Van 75 AA naar 75 C ?

    Hi Cootje,

    bedankt voor je berichtje. Ik denk idd dat wij een beetje tegen hetzelfde aanlopen.Maar als jij met een 350cc op een volle C uitkomt dan zal het bij wel een D worden denk... SHOCKING!! Haha. Ik vetrouw volledig op dr. van Onselen, hij zal vast wel weten wat ie doet. Ik heb duidelijk gezegd dat ik geen enorme tieten wil :D Hij zal daar vast wel rekening mee houden. Beter een D dan voor altijd pushus bh's toch? Ik blijf ook twijfelen hoor. Het ene moment leg ik me er bij neer en dat gaat dan voor een uur en daarna maak ik me toch wel weer druk. En ik weet nu al dat dat tot maandag gaat blijven! :( Arme ik....

    Wat balen voor jou zeg dat je nu later moet! Anders was je er nu al vanaf geweest (van de operatie bedoel ik dan he, haha) Nu 1 dag na mij...SPANNEND! Toch wel erg leuk om al die verhalen hier te lezen he? Ik hoop voor je dat je het gewenste resultaat krijgt. Het is en blijft een moeilijk gok, je weet tenslotte nooit met welke cup je wakker gaat worden...

    Ik moet trouwens maandag om 18.00 uur, lekker laat dus. Kan ik me nog de hele dag druk gaan maken, haha!

    Greetz, Vera

  7. Hoi Vera,

    Ik ben Moniqueje en ik ben net als jij bij edwin van Onselen geweest heb ook 380cc achter de spier gekregen en ben er super blij mee ik had 75 a heb nu 75 E maar t staat heel mooi en is niet overdreven ik zal als ik 6 mei naar pc ben geweest en heb een album gemaakt jou mijn ww ook geven.

    Ik vind accz super en de pc ook geen spijt van dat ik daar naar toe ben gegaan.

    Liefs Mniqueje

    He Moniqueje

    Heb jij ook anatomisch? Of heb je ronde? Dan zullen we misschien wel een beetje hetzelfde hebben :) Wat is jou gewicht en lengte? Als je foto's hebt dan wil ik ze dolgraag zien, ook al ben ik dan ondertussen al onder het me geweest.

    Tot nu toe ben ik ook zeer tevreden over ACCZ! Lieve en leuke mensen en eeuwig geduld (niet heel onbelngrijk aangezien ik al een paar keer heb gebeld omdat ik zo twijfel :))

  8. Hoi Vera,

    Die cc's... Dat is bij iedereen anders.. Ik heb een anatomische prothese, 310 cc, voor de borstspier en kom nu na 4 dagen uit op 70D.. Het blijft nog wel een beetje groeien, dat merk ik heel goed, mijn sportbeha zit elke dag strakker. Maar je moet ook op de PC vertrouwen.

    In mijnalbum kun je mijn foto's zien die gisteren zijn gemaakt, ik ben afgelopen vrijdag geopereerd. Ww via PB.

    Ik maakte me van tevoren juist druk dat ik het misschien niet groot genoeg zou vinden. Maar het ziet er bij mij errrug mooi uit vind ik zelf. Ik ben 1.70, 57/58 kg, had een 75B en nu prachtige volle borsten :).

    :116:

    Hi Blonde Dollie,

    ik begrijp uit veel verhalen dat de cc's bij iedereen anders uitkomt, maar toch. 380cc klinkt ook zoooo veel!! Ik moet het inderdaad los gaan laten en me zelf over gaan geven aan de dokter, hij zal het vast allemaal wel weten. Ik heb trouwens nog nooit ergens gelezen dat iemand ze echt te groot vond.

    Zou ik je WW mogen? Kan ik nog ff bij jou spieken, voordat ik moet...

  9. Hi Meiden...

    sorry day ik nu pas reageer, maar ik dacht dat ik automatisch een mail zou krijgen als iemand een bericht achter laat. Ik heb alweer een paar keer naar de kliniek gebeld, omdat ik me toch wel zorgen maakte. Nu gaat het wel weer, omdat ik me er bij neer heb gelegd. Hij is de dokter en hij zal het wel weten! Ik vind het nog steeds erg ongeloofwaardig dat ik maandag al moet. Het is zo snel gegaan allemaal. Ik ben zeer blij dat ik van de zomer 'borsten' heb! :D

    Uiteraard krijgen jullie verslag! Daar zullen de aankomende meiden veel aan hebben, net als ik van jullie. Wat een uitvinding zeg dat internet!

    Ik hoopte op een volle B, kleine C, maar ik weet nu al dat het wel wat groter gaat worden als ik al die andere meiden bekijk met ook 380cc. Als ik er nu weer aan denk word ik toch wel weer een beetje bang... Ik ben de laatste dagen ook zo moe door de stress... Dat herkennen jullie ook wel toch?

    AFTELLEN!!! :D

  10. Hoi meiden!

    Ik ben nieuw hier dus ik zal me even voorstellen en meteen met de deur in huis vallen! Ik ben Vera, 25 jaar en heb nu eindelijk doorgezet om een borstvergroting te nemen. Het grote nieuws is: ik ben AANSTAANDE maandag al aan de beurt!! BIBBER! Ik ben echt ontzettend zenuwachtig! Ik heb 16 april een consult gehad met Dr. van Onselen en heeft mij een 380cc, anatomisch, onder de borstspier aangeraden. Eenmaal thuis ben ik alleen maar aan het zoeken geweest op internet voor vergelijkenissen... en nu ben ik toch wel bang dat het te groot wordt... Iemand ervaring? Ik ben 58 kilo en ben 1.68 lang, ik heb wel redelijk brede heupen en heb nu een a cup. Wie kan mij geruststellen?!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.