Ga naar inhoud

MERCEDES

Leden
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MERCEDES

  1. Robijn,

    We vertrokken van hetzelfde maatje en eindigen ook zo!! Ook bij mij zit 70D het best. Ik ben net even naar je foto's gaan kijken en het ziet er net zoals bij mij niet zo enorm uit hé? Zonder bh,zoals de foto met het topje, lijken ze veel groter. Misschien zijn we dit alweer gewoon. Ik heb gelukkig één bhtje gehouden om nu en dan eens naast de nieuwe aanwinsten te leggen of zelfs even voor te houden (ik vraag me nu wel af wat het nut was van dat prulletje :152: ).

    Mooie foto's trouwens, hoog tijd dat ik ook eens nieuwe plaats in de galerij.

    Groetjes,

    M

  2. Hey, ook 6 weken en ook op zoek geweest naar een mooier exemplaar dan die sportbh. Voor mijn bv een 75 AA, 6 weken een 80 B, ik kocht nog een zachte T-shirtbh van Hema een 75 C, die laatste sluit ik al op de strakste sluiting en mijn borsten bollen er niet echt over maar juist zit het niet. Ik probeerde vandaag verschillende 70 D en die zaten prima. Ik durfde niets te kopen omdat ik het ook niet geloofde. Even nog afwachten want bij mij zit alles nog heel strak. Dagelijkse massage, zou dat een cupmaat schelen?

    Groetjes,

    M

  3. Phantasia,

    Hier gaat alles prima. Pijnstillers neem ik ook niet meer dus dat glaasje kan weer :rolleyes:

    Ik wacht toch nog even af met het kopen van nieuwe bh's. Op dit ogenblik draag ik een sportbh van Hema 80B.

    De laatste jaren kocht ik steeds bij H&M een 75A ook al is mijn omtrek onder mijn borsten bijna 80 cm. Voorgevormd en met kussentjes en kippefilet was dit perfect. Gisteren ging ik even passen en overal zat de 75C goed en was B te klein. Ik kocht ook niets omdat ik alleen maar bh's met beugels zag en die mag ik 6 weken niet dragen. Ik had geen C verwacht, een B was voldoende. C is lekker meegenomen maar hoelang? Ik lees hier wel vaker dat er weinig volumeverlies is bij plaatsing tussen de borstspier. Afwachten...Mijn borsten zijn ondertussen al een stuk zachter maar ongevoelig. Net nu ze me niet meer hinderen mogen de hechtingen eruit (morgenmiddag).

    Vandaag in de stad heel wat blikken gekregen. Snik, nu kijkt men niet meer naar mijn mooie groene ogen :mad:

    Succes nog,

    M

  4. Hey,

    Mogen je hechtingen er al echt uit morgen? Morgen ga ik ook langs bij de pc. Tijdens de operatie werd er ook een klein huidvlekje weggenomen dat mij stoorde. Die hechting mag er morgen uit de andere pas donderdag. Ik heb er echt last van. De insnede zit netjes in de borstplooi en dat wil zeggen dat mijn bb daar echt knelt. 's Avonds raak ik niet in slaap van de pijn. Ik stop er dan even een koelcompres onder of zakdoekjes zodat het oppervlak waar de meeste druk wat groter is. Veel helpt het niet. Volgens mij zijn het de draadjes die zo branden. Het zijn geen steken eerder een constante pijn, vooral als ik lig.

    Afwachten wat hij zegt.

    Uitgeput ben ik ook. Waarschijnlijk komt dat wel van de narcose. Gelukkig nam ik 2 weken vrijaf. Het zou me wel lukken om maandag terug te gaan werken maar dat weekje ga ik echt wel nodig hebben. Al is het maar om rustig te gaan winkelen (lees bh's passen). Ik ben hier wel mijn kluts kwijt geraakt door al die maten en verschillen. Soms zie ik foto's van een AA en die borsten zijn groter dan de mijne voor de ingreep. De omtrek onder mijn borsten is 80 cm maar ik droeg de laatste jaren een 75. Nu heb ik een 80B sportbeha aan en hij trekt achteraan naar boven. Hier klopt iets niet. Is die 80 dan toch te groot? Heb ik een 80B of een 75C? Volgende week weet ik het.

    Liefs,

    M

  5. Eerst en vooral proficiat met je nieuwe.

    Ik hou ze nog steeds vast bij het in en uitstappen van de douche en ben heel blij als die bh terug aan kan.

    Ondertussen heb ik zo'n kriebels in mijn borsten, trillingen, sidderingen. Geen pijn maar ik voel het zo duidelijk. Jij ook?

    Mijn foto's staan in de galerij. Van een AA naar B met 300cc tussen de borstspier.

    Rust nog veel, doe ik ook want 's avonds voel ik meer pijn aan de rechterkant en dat is ook normaal als je rechtshandig bent.

    Groetjes,

    M

  6. Meisje,

    Wat erg dat misselijk zijn. Probeer toch bij elk pilletje een klein hapje te eten. Ibobrufen neem ik met wat alpro soya dessert, dat gaat makkelijk naar binnen.

    Ik lig hier met een koelmaskertje onder de rand van mijn beha, de wondjes branden enorm. Geen zicht maar het helpt.

    Ondertussen heb ik ook een opgezette buik. Ik lijk wel zwanger.

    Hoesten doet zoveel pijn en ik probeer dat weg te kuchen maar ondertussen heb ik pijn in mijn keel. Liever dat dan hoesten. Mijn spier ligt heel dik bovenop mijn borstbeen zo tussen mijn borsten. Gisterenavond zag ik dat mijn huid verkleurde en vandaag is het blauw.

    Binnen enkele dagen is alles voorbij, dat weten we best. Herstel snel.

    Groetjes,

    M

    ps mag ik je paswoord?

  7. Goede middag,

    Na een zwaardere pijnstiller rond middernacht toch geslapen tot 6 uur.

    Ik geraakte niet in slaap door de brandende pijn aan de wondjes. Liggend knelt de bh net daar het meest.

    Even de bh van mijn huid weggehouden en de pijn nam af. Dan maar 2 papieren zakdoekjes onder mijn bh gestopt en de druk was heel wat minder.

    Vanochtend werd ik wakker met een sok in mijn bh! Hoeft echt niet meer!!!!! :1bouncingboobs:

    Ik herinner me dat ik halfdronken wakker werd van de pijn omdat de zakdoekjes weg waren onder mijn linkerborst. Denkend dat het zakdoekjes waren heb ik een sokje onder de rand gestopt. Gelukkig is de wonde netjes afgeplakt en had ik het sokje in bed aangetrokken.

    Mijn borsten voelen vandaag al minder warm aan en Moontje ik heb ze daarnet verwend met Aragan olie. Lekker vettig maar een heerlijk gevoel nadien. Dat was ook een angst die ik had. Mijn huid is al wat dunner en ik was bang om striemen te krijgen als die huid zo uitgerokken werd. De dokter verzekerde mij dat hormonen vaak de oorzaak zijn van striemen. Toch ga ik ze extra blijven insmeren.

    Tussen mijn borsten begint het blauw te worden. Ik voel mijn borstbeen nu niet meer. De spier ligt daar nu heel hard gespannen over. Pijn doet het niet.

    Tot later,

    M

  8. Moontje, bedankt om te antwoorden. Soms lach ik de pijn weg met de gedachte dat ik nu tienerborsten heb. Het zijn echt wel heel strakke borstjes. Mijn tepel is zo fel naar buitengedrukt dat het lijkt alsof die stijf is. Dat is niet zo, de tepel is zacht en ligt tegen het tepelhof geplet in mijn beha.

    3 dagen zijn ook weer zo voorbij. Niets hoeft. Het huis is rommelig, ik sluit de keukendeur opdat ik de afwas niet zou zien, deken op de grond, lamp die blijft branden,...het maakt mij vandaag niets uit. Straks heb ik hulp en zij moet ook nog wat werk hebben. :rolleyes:

    Grtjs

    M

  9. Hier ben ik!!! Bedankt voor alle wensen en reacties.

    De operatie is echt meegevallen. Lieve mensen aan het onthaal, rustige verpleegster en de dokter zag ik ook nog voor de ingreep. Het was een volledige narcose maar ik was onmiddellijk klaar wakker, smsje naar een vriendin, nog ééntje om te vragen of ze een trui meebracht want het enige dat ik had was kou, brrrr. De verpleegster bracht nog een verwarmd dekentje en dat was zalig. Ik lag te genieten maar had al gepiept onder het deken en......geen verband! Ik zag 2 borsten. Was men dat vergeten? Geen ontsmettingsmiddel op mijn huid en alle tekeningen weg die de dokter gemaakt had. Droomde ik of was dit echt? Het is dus echt, er kleven doorzichtige klevers op de wonde. De tekeningen op mijn borsten waren ook proper gemaakt, weg zwarte stift. Heel gevoelig was wel het plekje tussen mijn borsten. Dat voelde heel hard aan.

    Enkele uurtjes later was ik thuis. De pijnstillers van de infuus hebben gewerkt tot ongeveer middernacht.

    Mijn borsten waren zichtbaar aan het zwellen. Mijn tepels wezen ineens naar de buitenkant, ik schrok wel even. Een vriendin bleef slapen en zij stelde mij gerust dat dit de vochtophoping is en dat dit nog wel even gaat duren. Veel drinken, veel plassen.

    Even in slaap gevallen tussen 2 en 4 uur, nog eventjes tot 6. Echt pijn heb ik niet maar het is een ongemakkelijk gevoel.

    Vanochtend nog grotere borsten. Stop. Genoeg. De straal van de douche verdroeg ik niet eens en ik ben een beetje in paniek geraakt. Was ik blij dat mijn vriendin er nog was. Ik rilde, voelde me onzeker en hield de hele tijd die borsten vast. Ze voelen zo hard aan, warm en ik kon niet snel genoeg terug die bh aanhebben. Eens die weer over mijn borsten was werd ik rustig.

    Alles staat nu op grijphoogte want ik kan mijn armen wel opheffen maar het is heel pijnlijk.

    Het enige wat ik vandaag nog wil doen is rusten, zo weinig mogelijk bewegen. En wachten op een volgend bezoekje om naar mijn borsten te kijken want zelf kan ik die bh niet uit of aan krijgen. Ze zijn mooi meisjes maar nog een beetje te gezwollen. Volgens mij ga ik binnen enkele dagen (weken?) het resultaat hebben dat ik wou.

    Tijd voor de volgende pijnstiller. Au, au , au

    Groetjes en tot snel,

    M

  10. Hey Angela, best wel spannend. Weinig angst voor de pijn maar heel nieuwsgierig naar het resultaat. Vandaag is het echt de laatste dag met deze kleine borstjes. Nog steeds ben ik blij met mijn beslissing en ik hoop dat het zo blijft. Zenuwen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Phantasia, ongelooflijk hé? Morgen is het zover.

    Wat was ik blij dat mijn laatste werkdag voorbij was gisteren. Ik moest echt alles opschrijven wat ik nog moest doen, niet normaal. 's Avonds uit eten geweest met vrienden en water gedronken. Best trots op mezelf maar ik miste de wijn en wou liever een beetje dronken worden...dan had ik beter kunnen inslapen.

    Ik stop met foto's kijken want soms lijkt 300 cc heel veel een andere keer weer net zoals ik het zou willen. Het niet weten hoe die borsten er gaan uit zien maakt me gek. 'Die' borsten, alsof het over iemand anders gaat. MIJN BORSTEN moest ik schrijven maar die zijn er nog niet, die ken ik nog niet.

    Probeer nog te genieten van de laatste dag met deze borstjes. Morgen begint een ander leven.

    Succes meisje,

    M

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.