Ga naar inhoud

loveut

Leden
  • Aantal items

    664
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door loveut

  1. ik denk niet dat het heel schadelijk is zolang je voor je operatie een tijd stopt en tijdens je herstel niks gebruikt..

    ik zelf heb alleen ervaring met tramadol en morfine en ik neem aan dat als ik aan een morfine pompje moet dat niet zomaar mijn boobs veranderen of iets dergelijks.. en kan me dat met andere drugs dan ook niet voorstellen al zullen de standaard gevolgen wel je boobs minder mooi kunnen maken lijkt me (net zoals als je heel lang rookt dat je huid vaak wat grauw(idk hoe je het schrijft) wordt en elastisiteit verliest) maar dan zou je extreem moeten gebruiken denk ik dan :P

    mja beetje hetzelfde denk ik als met veel te veel zonnen enzo, puur dat je huid dan minder mooi kan worden en sneller rimpels / minder elastisiteit heeft. en dan nog lijkt me met drugs dat het amper wat kan uitmaken zolang je geen junkie word :P

  2. Oh wauw daar zeg je me eens wat, dat zal denk ik een behoorlijke waslijst zijn maar misschien wel leuk om voor mezelf op te schrijven hahah!

    Ik denk dat ik het allermeest uitkijk naar dat ik mijn favoriete hobby weer leuk ga vinden (ik heb baantjes zwemmen altijd geweldig gevonden, maar omdat ik altijd oplet van oh dadelijk kan iedereen me in mn topje kijken is die lol er zo af gegaan dat ik er toch wel heel erg van baal..)

    Bh's kopen lijkt me ook enorm leuk,

    me vrouwelijker voelen is een enorm groot deel ervan..

    eehm ik denk dat ik het ook heel fijn ga vinden dat ik er trots op kan zijn, ik heb altijd het heel naar en eng gevonden om mn bh uit te doen, en dat ik dat nu dan met trots kan doen lijkt me geweldig.. Mn vriend is helemaal happy met mij en onze relatie zoals het is, maar ik denk dat een paar mooie boobies toch wel wat gaat veranderen.

    Dat ik dan zelfverzekerder kan zijn en ja ik denk dat mn vriend daar enorm blij mee gaat zijn, dat ik niet zo onzeker er meer over ben hahah!

    Echt ik kan niet wachten om van de zomer lekker veel met vriendinnen of mn vriend te gaan zwemmen/zonnen in mn bikini! HEEEERLIJK! :1bouncingboobs::63:

  3. Ik voel me behoorlijk stom dat ik in mijn hoofd zat met dat ik nog een jaar of 5 moest wachten, omdat ik bang ben voor de reactie van mijn familie.

    Na even goed nagedacht te hebben heb ik me eindelijk gerealiseerd dat een deel van mijn familie, wat mijn leeftijd ook zal zijn er commentaar op zal hebben,

    en dat ik ondertussen wel slecht in mijn vel blijf zitten.

    Onzin eigenlijk, dat ik daarom ermee wou wachten :12:

  4. Hee even een vraagje,

    zijn er ook mensen die voor de operatie al medicatie slikten?

    Ik zit namelijk voor pijnklachten al aan de 2x 50 tot 100 mg tramadol & daarnaast nog 1000 mg paracetamol 3x per dag

    En ik las in mijn foldertje dus dat ik 2 weken voor de operatie niks meer mag slikken? Wat is hiervan waar?

    De pc zei dat ik na de operatie gewoon mijn medicatie kan blijven slikken, maar nu vraag ik me af hoe het zit met voor de operatie (die weken ervoor dus)

    iemand raad?

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.