Ga naar inhoud

lara22

Leden
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lara22

  1. Heey

    het is intussen al 2 weken geleden.

    Het gaat goed met me en voel me heel erg blij met mijn nieuwe borsten. Ja het is wel wennen. Ze zijn weer klein en schattig en hangen iets haha maar ik ben er blij mee.

    Hopelijk genezen de littekens dit keer wat beter.

    Het gaat moeilijk met helemaal stoppen met roken. Ik rook niet veel meer maar wel af en toe. Vooral nu na q-day en 5 mei. Lastig met een borreltje op.

    Hoe hebben jullie ( de rokers) dat gedaan tijdens en na een operatie (bv)?

    Yasmin hoe is het met jou? Hoe is het met je linker borst en je littekens? Hoop dat je, je er happy mee voelt!:D Ik wens je echt twee hele mooie borsten toe hihi. Jij hebt het echt verdient, na al die verhalen die ik heb gelezen, pff.

    Ik stuur snel weer een berichtje hoor maar dan met foto's erbij!

    Herkennen jullie trouwens ook dat je dikke bobbels krijgt bij je littekens na de bv of borstverkleining? Ik heb allerlei onderhuidse bobbels onder mijn litteken en kan ze zo vast pakken. Weet niet of ik dit bij mijn bv nou ook had? Trekt dit nog weg?

    Liefs

  2. Heej dames,

    het is gebeurd! Mijn borstimplantaten zijn eruit!!

    Gisteren was het dan zo ver. 3 uur rijden naar de plek van bestemming. De vorige operaties waren wat uit gelopen dus we moesten nog wat langer wachten. Ik had stiekem wel een beetje honger en dorst maar de tijd ging snel en ik was eigenlijk ook helemaal niet zo zenuwachtig.

    De operatie liep voorspoedig.

    Mevr. Kappel zou bij mij de implantaten en het kapsel verwijderen en en dan hechten en me naar huis sturen met drains.

    MAAR omdat alles er zo goed uit zag van binnen. De implantaten waren nog intact, bijna geen kapsel/vlies. Heeft dr kappel tijdens de operatie besloten om het kapsel niet weg te laten halen. Ze zei dat het echt niet nodig was bij mij. Uit dr. kappel haar mond geloof ik dat wel want zij is normaal altijd zo voor het verwijderen van het kapsel dus al zij dat zegt dan zal dat wel zo zijn.

    Dus ook geen drains!!! :D

    Ik ben zo blij want daar was ik zo bang voor.

    De narcose was dit keer minder leuk dan de eerste keer. Ik kwam maar niet uit mijn slaap en sufheid en ik was enorm misselijk. Pas 9 uur savonds was de misselijkheid en mijn wazigheid een beetje weg.

    Nu voel ik mij gewoon weer op en top! Geen pijn. Enkel druk van de drukbanden om mijn borst en soms lichte pijn aan de wonden. maar dat is logisch.

    Ik heb stiekem al gekeken vanaf boven. Ik had echt nog wel wat borst van mijzelf. Vanaf boven heb ik er een beetje met een vinger ingepord. Wat waren ze zacht!!! Tot nu toe ziet het er best ok uit. Ik ben benieuwd hoe ze eruit zien als ik het totaal plaatje zie. Ik ben nog steeds blij dat ik het gedaan heb.

    Tuurlijk ik zal grote borsten altijd mooi blijven vinden daarom had ik in eerste instantie zelf ook gekozen om ze te vergroten.

    Maar ik ben onwijs blij met mijn eigen natuurlijke borsten. Blij met wie ik ben. Ik laat nooit meer in gezond vlees snijden ( behalve bij uitzondering zoals ongevallen en ziektes) En die littekens die herinneren mij aan deze periode. Ik probeer het maar te zien als een mooie herinnering.

    Ook ben ik gewoon heel erg blij voor de dames die wel enorm gelukkig zijn geworden me hun implantaten. Het blijft mooi dat er zoiets bestaat en dat er wat aan te doen is als je er mee zit.

    Bij mij heeft het alleen niet geholpen.

    Binnenkort zal ik foto's maken van mijn nieuwe eigen borstjes! Voor alle vrouwen die benieuwd zijn en zelf explantatie overwegen.

    Groetjes

  3. Vrijdag is het alweer zo ver.

    De meeste komen hier om informatie in te winnen over een BV en ik laat ze juist weghalen.

    Al meer dan een jaar was ik er zo zeker van om ze weg te laten halen. Het gevoel en de gedachten... ik heb er nooit aan kunnen wennen :( Lekker duur grapje.

    Nu komt de explantatie in zicht en ben ik zo aan het twijfelen. Zo bang dat het er niet mooi uit zal zien! Dat ik weer niet tevreden zal zijn. En al die gedachtes nu inneens terwijl ik er zo lang zeker van was.

    Hebben jullie dat ook gehad bij de bv/ explantatie?

    En Yasmin hoe is het nu met je borsten. zijn ze al een beetje aan het inzakken en werkt je linkerborst mooi mee ;)

    Enne ik las dat je ergens zei dat je enorm brede heupen hebt. Nou dat valt wel mee hoor. Je hebt een hartstikke mooi lichaam!!

    Hier trouwens foto's van mijn bv

    http://www.mijnalbum.nl/Album=T4E47WEF

    En voor foto's. Zo zullen ze er hopelijk weer uit zien... alleen dan waarschijnlijk wat slapper. Ook zal het verschil weer groter zijn tussen de borsten.

    Wat vinden jullie?

  4. Hey yasmin bedankt voor de ww.

    Je borsten zagen er na explantatie ook mooi uit. Maar ik snap wat voor een gemis het is als je in een keer van je grote cup weer naar je oude gaat.

    Heb je (softone) siliconen of monobloc hydrogel laten plaaten bij dr. visser. Van de monobloc is zij een erge voorstander. Zo ook dr. kappel waar ik mij nu laat opereren. Dr. Visser wilde liever geen explantatie bij mij doen maar mn siliconen vervangen door hydrogel. Maar dat was niet wat k wilde dus vandaar dat ik ben overgestapt.

    Dat litteken ( deukje) wat je had. is dat nu gekomen door de drain? En als ze de drain er nu uithalen heb je dan een gaatje in borst of hoe werkt dat. Ik krijg ze nl ook volgende week :s

    Of kwam dat gaatje door een infectie?

    Ik ga niet voor een wissel maar explantatie. Geen klachten, puur het gemis van mn oude zachte borsten. Beetje psychisch allemaal.

    Toch past deze cup mooi bij mij. ik ben 1.69 en weeg rond de 61 kilo. Majaa....

    Wel fijn he dat dit forum bestaat. Iedereen hier kan elkaar steunen en tips geven en vooral de eerste week als je alleen maar binnenzit is het ook wel erg handig ;)

    Beterschap weer! Groetjes

  5. Hey Yasmin,

    heeel veel beterschap toegewenst!! Hoop voor je dat alles goed verloopt en dat je linkerborst mooi mee werkt. En tot die tijd heerlijk uitrusten en je lichaam de kans geven om te genezen.

    Voor mij begint het toch ook wel dichtbij te komen. Vind het maar eng.

    Ben je blij met wat je tot nu toe gezien hebt? Juiste keuze? En ga je dit keer siliconenpleisters gebruiken voor de littekens of heeft je pc je ander advies gegeven.

    Mijn bv heb ik trouwens ook laten doen door linda visser. Prima vrouw en inderdaad wat duitse mensen die daar werken. Heel lief allemaal. :)

    Liefs

    ps heb je pbtje gestuurd voor ww

  6. Hey yasmin

    bedankt voor je (enorme) bericht :)

    Ik zit ook op borstenforum .nl onder de topic eerst bv nu verwijderen implantaten. Daar ben ik ook in contact gekomen met een meisje van mijn leeftijd die dr implantaten heeft laten verwijderen ivm niet kunnen wennen.

    Bij mij zijn ze ook op de spier geplaatst. Vanaf voren zijn mijn borsten ook heel erg mooi en voelen ze goed aan. Vooral wanneer ik naar voren buk.

    Maar zodra ik ga liggen of mijn armen naar boven gooi schieten ze vooruit. Op het strand liggen geeft mij een ongemakkelijk gevoel. Ik heb het gevoel dat iedereen het ziet en ik ben er continue me bezig om ze zoveel mogelijk te bedekken want wat zullen ze wel niet denken. Bij mij is het dus ook echt psychologisch. Ik heb er zelf vooral een probleem mee. Toen der tijd heb ik de bv gedaan vanwege onzekerheid. Nu weet ik dat ik veel te jong was, te jong om zo'n beslissing te maken. Nu zou ik mij prima gevoeld hebben met mijn kleinere borsten en een push up. Maja helaas kan je de tijd niet omdraaien.

    Ik denk dat ik mij na de explantatie bevrijd voel. Weer een strak shirtje aan kunnen doen en lekker naar het strand.

    De vorige keer zijn mijn littekens niet goed genezen. ze zijn nog steeds rood en dat na 2 jaar. Ik ben nu hard opzoek naar andere middeltjes en cremes die mij eventueel kunnen helpen bij een mooie genezing dus mocht je nog tips hebben...?

    Over twee weken is het zover. Ik vind het zo spannend. Ik hoop vooral dat dit echt de juiste keuze is en dat het allemaal mooi mag genezen.

    En mochten die littekens niet mooi genezen najaaa dan moet ik het maar zien als een mooie herinnering.

    Ik zal zeker nog op dit forum actief blijven. Over hoeveel dagen is het zover voor jou?

    Liefs

  7. Hoi Yasmin,

    volgens mij had ik al ergens anders een topic gelezen en begrijp ik dat je over een paar dagen weer een nieuwe bv krijgt. Spannend hoor!! Al gestopt met roken?

    Ieder geval bij mij is het verhaal net wat anders. Ik heb nu bijna 3 jaar een bv. Ze zien er prima uit, helaas zijn de littekens nooit mooi hersteld. Desondanks heb ik nooit aan mijn nieuwe borsten kunnen wennen. Het gevoel en feit dat ze niet van mij zijn en vooral dat ik nooit eens normaal op mijn rug kan liggen zonder dat mn borsten straks trekken als een ballon. Ik kies er nu dus voor om mijn implantaten weg te laten halen. Volgens mijn pc zullen mijn borsten wel wat slapper zijn dan voorheen maar het zal reuze meevallen ivm met mijn leeftijd en dat ik ze niet al super lang heb.

    Er is heel weinig te lezen over explantatie. Ik ben ook erg bang dat mijn littekens lelijker worden en ik ben ook bang voor de drain.

    Ik zag dat je ergens foto's had. Heb je ook foto's van je borsten na explantatie?

    Alvast heel veel succes. Ik hoop voor je dat alles dit keer goed gaat en je helemaal happy voelt!

    Groetjes

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.