Ga naar inhoud

Ingrid k

Leden
  • Aantal items

    1166
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ingrid k

  1. *** Leuk, een lift-topic! Ik merk vooral dat iedereen heel huiverig is voor een lift ivm de littekens. Ikzelf was totaal niet huiverig omdat ik zulke afschuwlijke hangborsten had dat ik me niets ergers kon voorstellen, dan maar die littekens! Maar ik kan me voorstellen dat als je borsten niet supererg zijn je toch wel schrik hebt van de littekens. En toch... als ik dan bijna 2 jaar po mijn littekens zie dan vallen ze eigenlijk nauwelijks meer op. (heb overigens ook de lolly lift gehad). En ik ben vooral zoooo blij met mijn tepels die nu mooi hoog staan, ik vond m'n tepelstand voordien vreselijk!

    Groetjes van Ingrid.

  2. He Beatrijs, inderdaad we komen elkaar overal tegen, de wereld is klein hihi... Spannend he, je borsten weer heel mooi.. dat vooruitzicht.

    Ben je nog niet voor een consult geweest bij je pc? Weet je al of er ook een lift nodig is of alleen vergroten? Ik voel me echt zoveel mooier met mijn nieuwe borsten, kan er de hele dag wel naar kijken :rolleyes:

    Ik zie dat je ook graag bodypump doet, keileuke sport he? ik ga ook min. 3 keer in de week, ben verslaafd aan de pump :D

    Ik ga je topic volgen, leuk

    Groetjes van Ingrid

  3. Hallo Danielle,

    Spannend he, zon lift... Ik heb 2 maanden geleden een lift gehad, gelijk met een buikwandcorrectie, ben ook heel veel afgevallen (bijna 80 kilo). Je kunt mijn foto zien in de gallerij (bij het kopje borstlift), ik had ook echt theezakjes, negerinnentetten noemde ik het altijd, zon vel met onderin een klutsje. Ik heb mijn protheses van 450 cc ook onder de spier gekregen omdat ik te weinig weefsel had.

    Ik heb mijn borsten best als heftig ervaren.... De pijn dan, heb mijn buik gewoon niet gevoeld omdat de pijn op de borst overheerste. Maar het is het allemaal super waard geweest zou het zo weer laten doen.

    Succes ermee

    Groetjes van Ingrid

  4. *** Ik heb de protheses achter de spier, en de eerste weken bleven ze inderdaad recht omhoog staan als ik op mijn rug lag. Nu ben ik 6 1/2 week po en merk ik dat ze toch wel een beetje naar de zijkanten zakken als ik op mn rug lig. Ik kan als ik ze in mijn hand neem ook gewoon rondjes mee draaien op de borstkas zegmaar, dus best lekker soepel. Het valt me best mee met de beweeglijkheid na alles wat ik heb gelezen van achter de spier, had t minder verwacht (het kon bij mij niet voor de spier).

    Groetjes van Ingrid.

  5. *** Hey Patries,

    Phoe he, wat een moeilijke beslissing meid... Ik weet niet hoe je borsten er nu uit zien, en hoe laag je tepel zit. Kijk, ik kon niet anders dan een lift, mijn tepel zat echt helemaal onderin, wees ook helemaal naar beneden. En achteraf vind ik bij mij de littekens allemaal al best mooi geworden, maar als je op die ene pagina kijkt naar de liften ziet het er niet allemaal echt mooi uit. En natuurlijk weet je nooit hoe het bij jou gaat worden. Maar je hebt nog ff de tijd om erover na te denken. Tegen die tijd post ik wel weer foto's hoe het er dan bij mij uitziet, dan heb je foto's van een half jaar po :1:

    Je hebt heel wat om over na te denken!

    Fijn dat het bij je moeder allemaal eenvoudig op te lossen is,

    Groetjes van Ingrid.

  6. *** Hey Biankskie,

    Volgens mij ken ik je nog wel van het bwc-forum, klopt dat? Leuk joh dat je nu voor een borstlift gaat. Ik heb mijn borstlift gelijk met de bwc gehad, 6 weken geleden. Er staat een foto van in de gallerij, onder het kopje borstlift, voor als je nieuwsgierig bent :-) Krijg jij bij de lift ook een prothese, en zoja, onder of boven de spier? Ik had na mijn operatie eigenlijk alleen last van mijn borsten, buik voelde ik nagenoeg niet... Maar ik heb ook een prothese van 450 cc onder de spier gehad. Maar het is het allemaal waard geweest, ben echt keiblij met mijn :1boobs:

    Groetjes van Ingrid.

  7. *** Hoi Kim,

    Ikzelf heb geen ervaring met Dr. Lemmens. Ik heb me laten opereren bij Dr. Vanoorbeek, die zit met zijn privekliniek net voor de Klina, ook aan de Augustuslei (zie www.kliniplast.be), alleen hij opereert in het Augustinus in Wilrijk. Ik heb echt een superervaring met deze pc, ik heb een buikwandcorrectie en borstlift gehad, je kunt mijn foto in de galerij zien onder het kopje borstlift.

    Op, onder of tussen de spier zal je arts zien wat het beste bij je past. Voor boven de spier moet je 3 cm. huid kunnen pakken (ze meten dat met een speciaal instrumentje), anders krijg je een onnatuurlijk effect omdat je de randen van de protheses gaat zien. Bij mij was het te weinig vandaar dat het onder de spier moest (tussen doet mijn pc niet). Veel succes met heel de verdere toeloop naar je bv, het is ook allemaal wel spannend he :)

    Groetjes van Ingrid.

  8. *** Ik heb bij de rechterborst aan de onderkant dat ik de prothese voel, en als ik er lichtjes op druk heb je zo'n klik-klak-effect, net vroeger met van die speelgoedkikkertjes (weet ff niet hoe ik het anders uit moet leggen). Je ziet er trouwens niks van, het is alleen het gevoel. Links voel ik aan de onderkant de prothese ook zitten, maar daar voel ik het niet. Ik heb trouwens onder de spier plaatsing.

    Groetjes van Ingrid.

  9. *** Ja joh Patries, dat snapte ik wel dat je er niks mee bedoelde hoor, ik ook niet. Ik zag al in je onderschrift dat je nu al 520 cc had. Ik ben aan mijn 450 ook al helemaal gewent. Toen ik pas was geopereerd had ik zoiets van.. amaai da's wel heel groot, en nu ben ik er helemaal al aan gewent, zou evt. best groter hebben gemogen. Maar zo is het bij iedereen he :-)

    Vandaag had ik een correctiehemd aan, omdat dat extra druk geeft op mijn buik, en dan lijken ze echt niet groot.

    Ik ben benieuwd wat je pc ervan zegt! Blijf je volgen,

    Groetjes van Ingrid.

  10. *** Ja, mijn ww had je al gehad he Patries, maar ik heb inderdaad "maar" 450 cc ;-)

    Over het algemeen is het principe hetzelfde, alleen zijn er verschillende methoden voor een lift. Is het bij jou alleen de tepelpositie die veranderd moet worden, of moet er ook overtollige huid worden weggehaald? Anders heb je misschien alleen een litteken rond de tepelhof en dat zie je dikwijls na een paar maanden al niet meer! Ikzelf heb de sleutelgatmethode, dan is rond de tepelhof en een vertikale streep naar beneden, tot een cm. boven de borstplooi zegmaar. Dan heb je ook nog anker, dat gebruiken ze als ze meer huid moeten weghalen. Hoe groter de prothese, hoe minder huid er weggehaald moet worden, vandaar dat ik ook genoeg had aan een sleutelgat (of lolly genoemd).

    Groetjes van Ingrid.

  11. *** Hoi Saskia,

    Morgen is het jouw grote dag heb ik begrepen! Ik wil je alvast superveel succes wensen, en laat het maar over je heen komen. Dat ademen is best lastig ja, kreeg jij je prothese nu ook onder de borstspier. Daarvan had ik het gevoel of er een stoeptegel op je longen rust. Maar ik kon wel goed via de buik ademen hoor, dus dat zal bij jou ook vast goed gaan. Ikzelf vind de buikband heerlijk zitten. Kan je zelf natuurlijk zo strak doen als je wilt. Er zit wel verschil in banden, want ik had er ook 1 van iemand gekregen die hem niet meer nodig had na haar ok, en die kan ik niet velen, dat is zo een net een ouderwetse steunkous zegmaar, gewoon soort van verbandachtig materiaal. Ikzelf heb van het ziekenhuis 1 gekregen die uit 3 delen bestaat, horizontale verdeling zegmaar, dus die sluit echt lekker aan. Ik heb m nu superstrak staan voor de compressie ivm dat hematoom, zit echt lekker.

    Wat balen joh dat je nu net met een zere enkel zit, maar gelukkig kan je na de ok toch niet zoveel doen, dan rust die ook extra uit! Dat vitaminepillen slikken herken ik wel, al zit t maar tussen de oortjes he, het doet toch goed.

    Nou meisje, heeeeeeel veel succes voor morgen, en dat je dromen waar mogen worden!!!!

    Groetjes van Ingrid.

  12. *** Hallo Patries,

    Als je niet tevreden bent moet jij lekker doen wat goed voelt joh, niet kijken wat een ander ervan vind! Ik kon niet anders dan een lift (mijn tepels hingen ergens onderaan te bungelen, borsten waren net van die vrouwen in 3ewereld landen), en de littekens vallen mij 100 procent mee. De horizontale lijntjes zie je in t echt al bijna niet meer, en ik ben nog geen maand po. Ik heb sinds van de week zelfs ook al gevoel terug in de tepel :-) Ik heb je de link van mijn ww al toegestuurd, kan je ff spieken :-)

    Groetjes van Ingrid.

  13. *** Hey Margootje,

    Zeker zie je veel verschil met na de operatie, zie je dat zelf echt niet? Ze zijn nu veel ronder en er zich minder vocht in. Ik snap wat je bedoelt dat ze nog steeds heel gespannen staan, daar heb ik (vooral aan de onderkant) ook last van! Ik denk dat het jeuken bij je ook te maken heeft met de pleisters. Het ziet er rood uit waar die gezeten hebben. Ik heb ook wel een beetje last van jeuk op de wondjes/littekentjes, maar na wat creme smeren (speciale die ook op open wondjes mag) is dat over. Ik heb wel dat mijn zwarte sportbh van de hema echt helemaal vol met hele kleine velletjes zit steeds. In een witte zie je dat niet.

    Ik vind dat je borsten echt superknap zijn!!! :33:

    Groetjes van Ingrid.

  14. *** Ik heb met mijn 450 cc high profile het gevoel, precies goed! Niet te groot niet te klein. Mijn pc zou tijdens de ok zelf kijken wat t best bij me pastte, ik had gezegd minimaal 400 cc en als 450 mooier staat dan die 450. Het moest een volle D cup opleveren. Sportbh 80 D zit me goed, helemaal vol gevuld. Vannacht kwam mijn man thuis met een mooi setje, 75E bh, die past werkelijk als gegoten! (nu maar te hopen dat ze niet nog veel groeien, ben pas 2 weken po).

    Groetjes van Ingrid.

  15. *** Je kunt er haast niet onderuit om het te vertellen. Je zult straks toch ook veel last hebben na de ingreep, en de kids zullen ook zelfstandig alles moeten doen, en voorzichtig met knuffelen etc (als ze dat al doen hihi). Mijn zoontje van 10 vond het allemaal wel heel spannend enzo, maar nu zegt hij dat hij het heel lelijk vind. Tja mama heeft ineens grote borsten, hij vind dat wel interressant bij andere vrouwen, maar niet bij mama... Hij noemt me nu soms gekscherend grootborstje.. (er zat pas een roodborstje voor t raam, en hij maakte daar dus een parodie op, de grapjas. Hij kroelt ook nog heel graag met me, en moet ook voorzichtig zijn, en dat vind ie ook maar niks.

    Ik ben zelf altijd heel erg voor openheid. Op school heeft hij alleen vermeld dat ik in het ziekenhuis lig omdat ik zoveel ben afgevallen en daarom wat vellen moest laten verwijderen haha.

    Groetjes van Ingrid.

  16. *** Hoi Saskia,

    Ik heb ook 450 cc. onder de spier, ik heb een high profile gekregen, omdat mijn eigen diameter borst niet zo heel groot is. Ik heb dus wel best veel projectie naar voren, maar vind dat eigenlijk wel heel erg mooi :rolleyes:

    Je hebt de link van mijn album denk ik al eens gekregen he, kan je eens spieken. Er staan alleen nog niet zo heel veel foto's in omdat het allemaal nog gezwollen is.

    Groetjes van Ingrid.

  17. *** Hoi Saskia,

    Jeetje, inderdaad lastig met al die verschillende adviezen he...

    Ik geloof dat je op het bwc-forum ook bij v. Selm een vraag had gesteld he.

    Ikzelf ben super tevreden over mijn volledige bwc, en ook blij dat ik een borstlift heb laten doen. Ok, het is nog een beetje eng die korstjes langs de tepels enzo, maar volgens mij worden het hele mooie fijne littekentjes. Ik zal je per pb ff mijn ww geven, kan je de foto's bekijken.

    Groetjes van Ingrid.

  18. *** Hey Margootje,

    Dat heb ik ook dat net of de trilfunctie van de mobiel afgaat. Of dat je over sneeuw stapt ofzo. Vooral wanneer je je arm van omhoog naar omlaag doet. Ik heb vandaag die kleefpleisters van alle wondjes afgehaald. Wel eerst met natte washandjes laten weken omdat ik het anders kapot trok. Best een hele klus, ben onderhand een uur bezig geweest samen met mijn moeder. Onder de pleisters was het op sommige plekken wat geirriteerd. Ik heb daarna alleen met isobetadine gedept en geen nieuwe pleisters meer opgedaan. Heb de pc gebeld of dat dat perse moest, maar hij was niet in de kliniek en ze zouden hem terug laten bellen. Niks gehoord... Maar ben er eigenlijk wel van overtuigd dat het zo gewoon goed is. Het is allemaal mooi droog. Balen dat je nog niet mag douchen, ik vind dat ook vervelend. Steeds dat haar wassen aan de wasbak, krijg je het zo van in je rug.

    Je topje staat inderdaad erg leuk!

    Groetjes van Ingrid.

  19. *** @Chantal, die drains zitten met een hechting vast, dus dat trekt zo soms wel, en het is vervelend om ze de hele dag mee te moeten dragen, ik heb ze maar in een tasje gedaan, dan zie je dat vieze bloed enzo niet zo, en loopt wat makkelijker :-)

    Ze mogen pas eruit als ze minder dan 30cc/24 uur lopen, en dat is nu nog bij de ene 70 cc en de andere 35 cc, dus nog even wachten helaas.

    Hebben jullie ook dat je steeds ff moet kijken en voelen? Net of het allemaal nog echt door moet dringen ;-)

    Groetjes van Ingrid.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.