Ga naar inhoud

Willemieke

Leden
  • Aantal items

    151
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Willemieke

  1. Hoi meiden,

    Ben ik weer... :rolleyes:

    Nou ik heb besloten om mijn pil-strip af te maken (moet nog een week) en er gewoon ff mee te stoppen.. Ben er zo klaar mee!! Ik ben nu alweer vroeger dan gepland ongesteld :angry:.. (dan maar tijdelijk het condoom)

    Ik zit wel aan de nuvaring te denken, maar wil het eerst even overleggen met mijn huisarts (belt me morgen terug)..

    Groetjes Willemieke

  2. Hoi dames,

    bedankt voor jullie reactie.. Ben zojuist bij dokter geweest, maar ik had een arts in opleiding (zucht), kon me niet echt verder helpen :wacko:.. Ik word volgende week terug gebeld door mijn eigen arts.. Heb wel besloten om te stoppen met de pil..

    @Mii18: Is je zus te spreken over implanon?! met implantaat (staafje) bedoel ik idd de implanon..

    Liefs Willemieke

  3. Bedankt voor je snelle reactie Cinta..

    Ik ga morgen weer naar huisarts om het e.a. te bespreken..

    Mochten er dames zijn die ervaring hebben met de anticonceptiering en/of het anticonceptiestaafje, dan hoor ik ze graag..

    Gr. Willemieke

  4. hoi dames,

    het is al een enige tijd geleden dat deze topic in beeld is geweest.. Het heeft eigenlijk ook niets te maken met borsten, maar goed we zijn wel vrouwen en waarschijnlijk hebben we er allemaal mee te maken..

    Ik ben al een hele poos aan de pil, ben ooit (hele tijd geleden) begonnen met de microgynon 30 (had hier nooit problemen mee).. Na een paar jaar kreeg ik een andere pil mee (apotheek gaf aan dat mycrogynon een andere naam had gekregen, kwam er later achter dat de alternatieve pil een goedkopere variant was), vanaf toen begon de problemen..

    Ik had last van doorbraakbloedingen. Na een tijdje de pil te hebben geprobeerd, heb ik contact gehad met mijn huisarts.. Ik kreeg een zwaardere pil, echter had ik nog steeds last van doorbraakbloedingen maar kreeg er nog een extra probleem bij: stemmingswisselingen!!! :blink:

    Ben na een tijdje weer terug gegaan en heb de mycrogynon 30 weer terug gekregen.. De stemmingswisselingen werden minder, maar die doorbraakbloedingen bleven..

    Vervolgens heb ik weer contact gehad en heb ik de yaz 24+4 gekregen van de huisarts.. Ben inmiddels een half jaar verder en merk dat het nog steeds niet prettig gaat.. Vorige maand was ik zelfs 2x ongesteld :145:, heb weer last van stemmingswisselingen en merk dat mijn libido er niet beter van wordt.. :139:

    Inmiddels zit ik er serieus aan te denken om definitief te gaan stoppen met de pil.. Toch wil ik wel wat anders qua anticonceptie.. De huisarts heeft al eens een x het spiraalte voorgesteld, maar daar heb ik geen goed gevoel bij.. Hoe denken jullie over de anticonceptiering of het anticonceptiestaafje?!

    Zie jullie reacties graag tegemoet..

    Liefs, Willemieke

  5. Hallo..

    Nu ben ik er zelf heel open over geweest en let iedereen er op.. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad, maar nu denk ik ook dat je de negatieve reacties niet echt meteen hoort.. Anyway er zal sowieso over gepraat worden (achter je rug om)..

    Nu denk ik ook dat niet iedereen het op zal merken hoor, als het goed is ga je er 2 a 3 cupmaten op vooruit.. mocht je het niet vertellen dan letten de mensen er ook niet op en mochten ze dat wel doen dan zullen ze je er waarschijnlijk niet over aanspreken.. haha..

    Nou heel veel succes met de voorbereidingen.. Je operatiedatum schiet al mooi op!!!

    Groetjes Willemieke

  6. Hoi Kim,

    Welkom hier.. Wat goed dat je binnenkort op consult gaat.. Spannend..

    Inmiddels ben ik 5 maanden PO en ben er zo blij mee..

    Ik wil graag antwoord op je vragen geven:

    1. Een werkgever is niet verplicht om je in de ziektewet te doen.. Ik moest bij mijn ene werkgever (ik heb 2 banen) vakantiedagen opnemen, bij de ander hoefde ik dat niet..

    2. Waarschijnlijk zullen je tepels na de borstvergroting nog wel naar buiten blijven staan.. Je zult de zelfde borsten behouden alleen grotere vorm..

    3. Het herstel is bij iedereen anders.. Ik heb 1 week behoorlijk heftig gehad (snel moe, zeer gevoelige borsten) en per week werd het steeds beter.. In het begin voelen ze nog wat stug en hard en dan worden ze steeds soepeler..

    4. M.b.t. narcose / roesje.. Ik heb volledige narcose gehad, vind het nog steeds raar (in 1x ben je weg en als je wakker bent heb je big boobies)..

    Nou alvast succes met je consult en ben benieuwd naar je ervaringen..

    Groetjes Willemieke

  7. Hoi Boobs,

    Bedankt voor je complimentje.. Oh ja je bent een stuk kleiner dan ik.. Ik ben namelijk bijna 1.80m.. Ik kan me voorstellen dat je die aantal cc's moeilijk vindt, het valt ook bij iedereen anders (de één heeft met bijvoorbeeld 240cc een ruime D-cup en de andere een kleine C).. Kom je er een beetje uit met de rijstzakjes?! :141: Misschien kun je nog een x op een 2e consult komen?!

    Je kunt al snel geopereerd worden zeg, spannend he?!

    Groetjes Willemieke

  8. Hoi Boobs,

    Ik wil niet zeggen dat ik rond beter vind.. Ik heb wel altijd de voorkeur naar rond gehad, aangezien ik veel sport en bang was dat anatomisch ging draaien.. Daarnaast had ik voorheen (met mijn AA-cup) al wat vulling onderin, met een anatomische prothese zou ik hier nog meer de nadruk op leggen.. Ik heb rond (275cc) en dual plane (foto's staan in mijn galerij).. Bergman Kliniek staat sowieso goed aangeschreven, maar je moet de beslissing zelf maken.. Ik zou gewoon gaan waar jij het beste bij voelt..

    M.b.t. de rijstzakjes.. Je pakt plastic boterhamzakjes en vult ze met rijst (bijv. 260cc = 260 gram).. Stop het even bij je bh in en doe er een truitje overheen.. Zo kan je zelf een beetje kijken wat je mooi vindt staan bij jezelf.. Ik kreeg het als tip van mijn kliniek mee, aangezien ik ook behoorlijk aan het twijfelen was over het aantal cc's..

    Nou succes met je keuze!! Ik ben benieuwd..

    Groetjes Willemieke

  9. Hoi Boobs,

    Ik wou je veel succes toewensen voor vandaag.. Ben benieuwd, waarschijnlijk krijg je 2 verschillende adviesen :unsure:.. Laban (rond) en vd Weij (anatomisch), beiden staan volgens mij goed aangeschreven.. Maakt de keuze soms niet makkelijker haha.. Ik ben zelf ook naar 2 consulten geweest, beiden adviseerden ze wat anders.. Ik heb vervolgens een keuze gemaakt waarbij ik me het prettigst voelt..

    Nou we zien wel wat het wordt..

    Groetjes Willemieke

  10. Hai Lelie,

    Hoe voel je je nu?! Ik lees dat je een dipje hebt gehad, heel herkenbaar.. En weet je wat helemaal vreemd is, ik ben nu ruim 4 maanden PO en vind het helemaal niet meer erg om op mijn rug te liggen.. Ik was voorheen een echte buikslaper, maar tot op heden heb ik dat nog niet gedaan (eerlijk gezegd niet, durf ik het nog niet..).. Op mijn zij liggen kon ik alweer na 2 a 3 weken..

    Vandaag de hechtingen verwijderen, daar voel je niets van hoor.. Is zo gepiept!! Ik was langer aan het reizen dan dat ik in de kliniek was haha.. Succes!!!

    Groetjes Willemieke

  11. Ik ben ook een fanatieke sporter (geef zelf les in BodyAttack en BodyStep).. Ik ben na 3 weken weer begonnen met wat cardio.. (LEES: wandelen en fietsen)..

    Na 7 weken ben ik weer begonnen met fanatiek sporten en na 10 weken moest ik volop lesgeven.. Heb geen last gehad van mijn borsten, heb wel onwijs spierpijn gehad :122:..

    Groetjes Willemieke

  12. hoi Marisjuh,

    ik zit net ook naar je foto te kijken.. Het lijkt inderdaad meer een balletje, vreemd!!! Houd er wel rekening mee dat je nog maar 30 dagen PO bent en er staat een herstel van 6 weken.. In 6 weken veranderen ze echt nog (ben nu ruim 3 maanden PO en ze zijn nog weer veranderd), daarnaast geef je aan dat je geen pijn hebt en dat ze soepel voelen, dus DENK dat er niets aan de hand is..

    Gr. Willemieke

  13. Hallo!!!

    Ik ben zelf ook een fanatieke sportster (ik geef zelf BodyAttack, BodyStep en spinning). Ik ben 10 mei geopereerd en ben vanaf juli weer begonnen met BodyAttack.. Van mijn borsten heb ik geen last gehad, maar oh wat had ik een spierpijn van al dat gespring (zelfs het kopje koffie was me nog te zwaar :blink::blush:), dus heb het maar rustig opgepakt met stappende bewegingen.. Geef nu weer volop les, gaat me prima af.. de push ups vind ik nog niet prettig en doe dat ook nog niet..

    Heb in mijn 6 weken (herstel) wel wat gesport, maar dan echt wandelen op de loopband, beetje fietsen e.d.. Ik heb geen last gehad van gewichtstoename, gelukkig!!!

    Veel succes ermee!! En als je vragen hebt hoor ik ze graag..

    Groetjes Willemieke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.