Ga naar inhoud

Hert

Leden
  • Aantal items

    124
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hert

  1. Ja ik wilde al heel lang een sleeve en tattoo op mijn zij. Twee van mijn vriendinnen hebben echt hele mooie sleeves waar ik stiekem een beetje jaloers op ben.. Dus nu maar sparen voor een tattoo op mijn buik en heupen.

    Ik twijfel of ik kleur in mijn tattoo wil, maar ik wil graag gedetailleerde retro bloemen, kanten details en "getekende" vogels en 1 vlinder.. En misschien delen opvullen met een geometrische print.. Ik ben zelf illustrator, dus ik ga hem waarschijnlijk zelf tekenen.

    Onze trouwring hebben wij trouwens ook getatoeëerd met een bijpassende tattoo op de zijkant van onze hand, mijn man mag geen sieraden dragen op zijn werk ;-)

  2. Toevallig zat ik vanochtend te denken aan alles wat ik wil doen en toen kwam dit topic voorbij in de lijst..

    Ik wil sowieso lekker badderen en ze boven het schuim uit laten steken net zoals in de film hahaha. Een sexy kanten setje shoppen. Nu had ik altijd van die saaie voorgevormde bh's die de boel omhoog moesten houden in een mooie vorm.

    En lekker naar een wellness en zelfverzekerd rondlopen.

    Met de kids naar het zwembad of strand zonder voorgevormde bikini die zich volzuigt inderdaad. En niet bij elke keer bukken mijn buik weer moeten modelleren in mijn bikini broekje en mijn borsten terug moeten stoppen.

    Strakke shirtjes aantrekken, weer skinny jeans dragen (kon niet met m'n buik) en niets meer verdoezelen met wijde shirtjes.

    En op z'n minst 1 strak sexy zomerjurkje..

    Mijn man heeft voorgesteld om al mijn wijde shirts ritueel te verbranden.. hij had daar zo'n pest hekel aan, dat hij speciaal uit Amerika strakke shirtjes mee genomen heeft :53:

    Oh en sparen voor een tattoo voor over het litteken op mijn buik.. Weer een goede reden voor een tattoo haha.

  3. Ja en in zijn stoel zittend, starend terwijl je je uitkleedt. :45:

    Oh dokter wat doet u nu?? hahahah

    Klinkt heel apart inderdaad, mijn pc heeft een kleedkamer en wacht netjes en klopt vervolgens voor hij de kamer binnen komt. Heel discreet, wat ik persoonlijk heel prettig vindt.

    Maar ja als je vol trots je Nio kunstwerken gaat tonen en je zelf voor zijn neus uit kleedt.. damn wat een droomjob heeft die man :3:

  4. Goedemorgen!

    Wat een verhaal van dat wakker worden, jij was wel erg ongeduldig zeg!!! hihi

    Lijkt mij horror. Waren ze wel al klaar? we kunnen met het forum wel een film laten maken :5: Wordt vast een blockbuster in de bios!!!

    En leuk dat LB mee was.. LB betekent in mijn afkortingen vocabulair "Lekker Belangrijk" (aangezien ik in een grijs verleden een relatie met Robin uit big brother 2 heb gehad en hij de hele dag door dat uitkraamde :P )

    Succes met herstellen, lijkt mij dat je met zulke enorme boobies wel even af moet zien.

    Ik zal zo mijn verslagje ook typen met het verhaal wat jullie te goed hebben.

    liefs Hert

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.