Ga naar inhoud

Kayla

Leden
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kayla

  1. Ik sta ervan te kijken dat dit "maar" 850 cc is...lijkt veel meer.

    Maar is mij een bridge of heel wat to far dit...kan er niks aan doen,maar moet direct aan je kinderen denken..( wat voor uitwerking het op hun gaat hebben, een moeder met zulke ongelooflijke nepboobs)

    Sorry dat ik het vraag,maar verdien jij je geld met je lichaam/borsten? Als dat zo is zal ik dat zeker niet veroordelen,maar dat ga ik wel denken als je zo buitenproportioneel extreem gaat.

    Hey, geen probleem met je vraag, maar het antwoord is nee al moet ik dat misschien wel overwegen om sneller de kosten gedekt te hebben. hahahaha... (voor de slechte verstaanders ik heb absoluut geen plannen in die richting)

    En wat dat mogelijke negatieve effect betreft op mijn kids denk ik dat ze eerst en vooral hun mama blijven zien als hun mama die ze supergraag ziet en met heel veel zorg en liefde probeert groot te brengen en niet als iemand met grote nepborsten. Over extreem of niet extreem valt te discussiëren en daarin heeft iedereen zijn eigen standpunt. Vanaf het moment dat je een bvg laat doen heb je per definitie nepborsten als we in die termen willen spreken. Het al dan niet natuurlijke uitzicht valt onder de persoonlijke smaak.

    groetjes!

  2. Hi Kayla

    jee meid,ze zijn BIG!! biggrin.gif

    ik ben idd ook benieuwd naar het eindresultaat,zit nu berg vocht enzo in,maar het is in elk geval een verschil met de 2de keer,dat zoiezo.

    hoe voel je je verders?kan je een beetje slapen denk je met die meloenen? 4.gif

    greetzz moontje

    Slapen gaat niet echt naar wens voorlopig lol ik ben gewoon om op zij te slapen en nu kan ik nog niet anders dan op mijn rug.

  3. Hoi allemaal, ik ben weer thuis van deze namiddag! Terugreis was toch nog zwaar genoeg, ik ben blij dat ik nog enkele dagen daar gebleven ben. Alles is supervlot verlopen, ik ben perfect ontvangen en zeer goeie service. Ik ben al superblij met het voorlopige resultaat en hoop dat dit nu definitief zo zal blijven! Drie keer is immers meer dan genoeg ik heb het er nu wel mee gehad. Ik heb al enkele nieuwe foto's gepost in mijn profiel en zal in de komende weken regelmatig bijposten omdat ik verwacht dat er toch het een en ander gaat veranderen. Pijn valt al bij al mee (minder dan bij mijn vorige operatie) en ik heb helemaal geen blauwe plekken wat ik echt super vind. Ook vorige keer had ik daar zeer weinig last van en is toch leuker om de eerste weken niet bont en blauwe borsten te hebben.

    groetjes en tot later

    Kayla

  4. Hoi allemaal, omdat ik toch niet lang aan een stuk kan slapen zet ik me even online hier. Het is gebeurd, ik heb mijn droomboobies sinds gisterenochtend. Alles is vlot verlopen, ik post nog wel wat meer eens ik weer thuis ben, want ben nu nog enkele dagen op hotel in Londen. Ook al doe ik voorlopig niet veel meer dan op mijn bed liggen en af en toe enkele uren in slaap vallen toch ben ik blij dat ik niet met de trein naar huis moet de eerste dagen en de room service is ook in orde haha. Ik hoop dat het maandag beter gaat want doet best nog wel veel pijn. groetjes Kayla

  5. Zeker weten dat grotere borsten meer aandacht krijgen ... het is misschien alleen een ander soort aandacht. Maar uiteindelijk doen we het allemaal hopelijk voor onszelf beter in ons vel te voelen en niet om meer hoofden te doen draaien op straat. En het is misschien een boutade maar smaken verschillen ...

  6. Hoi Moontje, ze komen voor de spier en idd nu heb ik siliconen. Volgens chirurg zal verandering van prothese van anatomisch naar rond zorgen voor een betere "opvulling" van de bovenkant van mijn borsten. Dat wil ik bereiken. Volume zou geen probleem mogen zijn. Ik zie dat jij ook van anatomisch naar rond bent gegaan en op de foto's die ik heb kunnen zien vind ik toch duidelijk dat je bovenaan meer vulling hebt nu. Ik lees ook dat je 750cc hebt wat zeer dicht in de buurt komt van wat ik wil laten doen.

    groetjes en nu ga ik verderpuffen :)

  7. Hallo allemaal, ik weet dat het even geduurd heeft voor ik weer reactie geplaatst heb, maar ik heb niet elke dag de tijd om op de site te komen al wordt dat blijkbaar wel verwacht. smile.gif Omdat er velen achter gevraagd hebben even wat achtergrond. Ik ben bijna 30 jaar (oh jee tijd vliegt) en heb twee schatten van kinderen Amber en Jesse en een fantastische vriend Bart die me overal in steunt.

    Ik merk dat al jullie reacties 100% rechtuit zijn en daar heb ik helemaal geen probleem mee. Het is tenslotte dat wat ik origineel gevraagd had, eerlijke meningen. Aan het einde van de dag is en blijft het wel voor de volle 200% mijn eigen beslissing (ik las dat sommigen hierover twijfelden) en een derde operatie laten doen is iets waar ik al een tijdje mee rondloop en hard over nagedacht heb. Ik wil graag meer projectie aan de bovenkant van mijn borsten en ook simpelweg meer volume. Dat is een persoonlijke smaak en keuze waarvoor ik me niet moet verantwoorden naar mijn mening. Ik besef ten volle dat de kans dat het resultaat nog natuurlijk oogt bijna onbestaande is, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik heb er geen probleem mee dat het duidelijk is dat mijn borsten nep zijn (ze zijn dat immers ook).

    De operatie zal gebeuren in Londen bij Mya. Ik heb daar enkele jaren terug een tijdje gewoond en ook mijn tweede operatie werd daar gedaan. Even een kleine update over mijn toekomstige operatie. Gisteren werd ik nog gebeld door mijn chirurg om grootte nogmaals te bespreken. Omwille van mijn vraag naar de mogelijkheid voor ongeveer 1000cc had hij navraag gedaan bij Allergan (fabrikant implantaten onder de productnaam natrelle) voor custom-sized. Dit was mogelijk, maar zoals verwacht kostte dit toch wel meer en had hij ook omwille van volume liever binnen het normale gamma gebleven. Ik heb uiteindelijk gekozen voor ronde high profile implantaten met zoutoplossing en gevuld tot maximaal volume van 850cc.

    Ik hoop hiermee alvast enkele van jullie vragen beantwoord te hebben.

    ps: ik heb geen zus zoals hier even "gesuggereerd" werd 3.gif

  8. Bedankt voor de reacties! Het geeft me ergens wel een goed gevoel dat jullie allemaal akkoord zijn dat mijn huidige borsten mooier zijn dan na mijn eerste borstvergroting rolleyes.gif . Ondertussen heb ik dit weekend een heel lang gesprek gehad met mijn man en ik ga een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken en eens te horen hoe mijn plastische chirurg er tegenover staat.

    Groetjes en ik hou jullie op de hoogte!

  9. Liefste dames,

    Ongeveer 5 jaar geleden onderging ik een eerste borstvergroting (375cc - foto hieronder).

    375cc

    Twee jaar terug heb ik me laten heropereren omdat ik niet tevreden was met resultaat van mijn eerste operatie ik heb toen 575cc laten plaatsen (foto hieronder).

    575cc

    Sinds enkele maanden loop ik opnieuw met het gedacht rond voor een derde operatie. Ik had echter graag jullie reacties ontvangen, vinden jullie dat ik moet houden wat ik nu heb?

    alvast bedankt voor jullie eerlijke reacties!

    groetjes

    Kayla

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.