Mijn Bortvergroting!

Event details

de operatie is gepland, 4 juli mag ik dan eindelijk, zo spannend

 Kliniek Heyendael - Drs Frans Straten


Recommended Comments

Nog 1 nachtje! Wow wat spannend! Heel veel plezier met je boobsday en sterkte bij het herstel. Geniet er ook lekker van :) 

Share this comment


Link to comment

Dank je wel.. Super spannend, hoop dat ik een beetje kan slapen komende nacht. Moet er vroeg uit want ik moet om 7.15 al binnen zijn.. Maar morgen op dit tijdstip dan hebben we de operatie er op zitten en kan het herstel beginnen..

ZENUWACHTIG 

Share this comment


Link to comment

Zo we zijn inmiddels een weekje verder. Ik heb me afgelopen week nog niet zo goed gevoeld om een verslagje te maken vandaar iets verlaat 

Maandag 4 juli: mijn dag begon om 5 uur in de ochtend, nog even douchen, aankleden, spullen mee en de auto in. Ik moest om 7.15u binnen zijn, eenmaal aangekomen werd ons een kamer toegewezen die deze dag van mij zou zijn. Ik mocht me uitkleden en het mooie zkh overhemd aan doen. Met de verpleegkundige werd alles nog even doorgenomen, bloeddruk werd opgenomen, paracetamol en onstekkingsremmer moest ik alvast innemen. 09.00 werd ik opgehaald om klaargemaakt te worden voor de operatie. Infuus erin, nogmaals de bloeddruk gemeten, nog een keer alle vragen beantwoorden, toen kwam de pc om af te tekenen en daar ging ik de operatiekamer in. Op de operatiekamer aangekomen werd iedereen erbij gehaald om nogmaals te vertellen wie ik was, wat m'n geboortedatum was en wat we gingen doen met hoeveel cc.. Eenmaal alles weer doorgenomen werd ik onder narcose gebracht en om half 11 werd ik wakker in de ruimte voordat ik naar de operatiekamer ging. Ik voelde me eigenlijk best wel prima, beetje suf maar had nog geen pijn.. Eerste wat ik vroeg was of het gelukt was en of het de 440cc is geworden en het antwoord was JA.. Ik was nieuwsgierig, de sportbh werd aangedaan en ik zag ze heel even en dacht "YES eindelijk ik heb mijn borsten"..  Maar nu herstellen.. De dag kwam ik redelijk door in het zkh waar wij vroeg in de avond vertrokken richting huis. Hoe dichter in de buurt van thuis hoe meer pijn, alles begon een beetje uit te werken natuurlijk. Eenmaal thuis aangekomen, half zittend slapen op de bank dacht ik waar ben ik aan begonnen. Maar nu een week later, een doos paracetamol en ontstekingsremmers verder, de nodige tranen en pijntjes ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Helaas ben ik nog niet echt mobiel en zit ik nog binnen en had toch wel gehoopt me al betere te voelen en mobieler maar goed het herstel zal de tijd nodig hebben. Donderdag op controle dus nog even spannend of het geneest zoals het hoort.

Hierbij alvast een foto van 3 dagen na de operatie

image.jpeg

Share this comment


Link to comment