Ga naar inhoud
Borsten Forum

Borstvergroting bij Kevin Peters

    

Borsten Forum Kalender
Vlindertje37

Details evenement

Na 17 jaar breekt vandaag de grote dag voor mij aan dat ik een borstvergroting zal ondergaan bij plastische chirurg Kevin Peters die voor de Diana Gabriels kliniek werkt. Op 5 september heb ik een consult bij hem en weet al precies wat ik wil. De mentor Cohesive 2, high profile in minimaal 500 CC. Mijn wens is 600 CC, maar het is de vraag of dit gaat passen. Ik kom hier op terug na 5 september.

 

5 september werd 7 september en er kan inderdaad enkel 500 CC in wat ik al dacht. Ik ben ook maar 1.58 cm en 56 kg. Ik wordt 19 september geopereerd in Oisterwijk. Kan nu niet meer wachten hahaha.Hoi hoe is het met je afgelopen ? Ben je blij met je borsten ? Ik heb ook een afspraak met dokter peters vanavond maar dan niet meer via diana gantiels maar via hem rechtstreeks via antwerpen.

ik hoor graag van je 

groetjes 

Deel deze reactie


Link naar reactie

Ik heb ook via Diana Gabriels een borstvergroting gedaan, ik had ze door Dr P. Grabietz ben er zo blij mee ik wilde ook ongv 500cc het past niet helaas. Ik heb nu 450cc high profile onder de borstspier, deze gingen er bij mij ook maar kantje boort in, maar iedere huid, weefsel is anders en hopelijk past600cc erin, me collega heeft ook K. peters gehad en die heeft het ook bij haar gedaan super mooi werk ook helemaal top, ik wens je hee veel suc6

Deel deze reactie


Link naar reactie
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×