Jump to content

Mammografie


Stuiterbal

Recommended Posts

Hallo...ik ben nieuw hier! Ik was eigenlijk gewoon op zoek naar ervaringen, maar laat ik jullie toch maar mijn verhaal ook vertellen.

14 jaar geleden heb ik borstvoeding gegeven en erna was er van mijn mooie C cup niks meer over, 2 jaar gehoopt dat het weer beter zou worden maar nee dus!! Laten herstellen en al die jaren superblij mee. Tot ik in dec een mammografie ging laten maken, een hoop gehannes en natuurlijk verteld dat ik zoutwaterprotheses had...om een lang verhaal kort te maken...is fout gegaan..3 weken later zag ik dat het volume van mn borst bijna weg was...totale paniek!! Toen in een rollercoaster terecht gekomen van ziekenhuis...radiologie...klachtenafdeling. Ziekenhuis heeft volledige aansprakelijkheid toegegeven...3 weken later geopereerd...viel verschrikkelijk tegen allemaal . Nu inmiddels 2.5 week verder.

Heb weer mooie boobies....maar de rechter...die nog mooi was heeft het een stuk moeilijker met herstellen dan de linker die al flink leeg was...kapsel was al aardig uitgerekt..en bij de goeie moest alles nog gedaan. Nu lijkt de linker al aardig lekker te zitten, maar de rechter wiebelt...als ik uit bed kom dan voel ik de prothese beetje bewegen...dus die zit nog niet lekker vast..gebeld, maar dat is afwachten...kan vocht zijn..moet goedkomen. Dus dames..pas op met een mammografie!!

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!

Wat vervelend dat je dit is overkomen, maar wel goed dat het ziekenhuis gelijk toegeeft hier verantwoordelijk voor te zijn. Heel veel succes met je herstel!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.