Jump to content

Chrisjechuk : 28 maart : Dr. Verdonck : Wellness Kliniek


Recommended Posts

Hoi Allemaal,Wat

Een leuk en leerzaam forum!

Ik ben Christina 32 jaar en wil vanaf mijn 21ste al een borstvergroting.

Na 10 jr min of meer in een glazenkooi geleefd te hebben. Is het nu eindelijk tijd dat ik, ik mag zijn.

18 feb. heb ik mijn consult bij Dr. Verdonck. En ik hoop daarna zo snel mogelijk onder het mes te kunnen.

Ik weet enkel nog niet zo goed welke maat ik zal nemen. Ik ben 1.85M met een volle ronde kont en te kleine bortsen....

Zal ik nu gaan voor een D of kan ik beter voor DD of E gaan? Ik heb gehoord dat als de zwelling weg is je borsten toch een stukje kleiner ogen.

Een vriendin heeft 450CC genomen en tijdens het passen en direct erna zag het er mooi vol uit. Maar na een paar maanden was het toch aanzienlijk minder in volume? ( moet wel zeggen dat dit 10 jr terug is..... was aanvankelijk een D en uiteindelijk een C )

Ik wil een natuurlijk resultaat maar wil uiteraard wel een goed zichtbaar resultaat :-D

groetjes Christina

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Welkom op het forum!!

Wat goed dat je de knoop doorgehakt hebt en lekker voor jezelf kiest!!

Heb je alleen een consult staan bij Verdonck? Je doet er namelijk wel goed aan om meerdere consulten in te plannen bij verschillende chirurgen om te kijken wat je opties en mogelijkheden zijn.. Om vanuit daar te kijken waar jij je het meeste op je gemak voelt..

Ook is het verstandig om foto's, van borsten die jij mooi vindt, mee te nemen naar je consult.. Iedereen ziet een cupmaat namelijk anders, plus nepborsten ogen vaak kleiner dan dat de bh label aangeeft... Met foto's kan je duidelijk maken hoe groot jij een cup D of een E vindt..

Het klopt idd dat in de eerste periode na je operatie je borsten nog veel vocht hebben waardoor ze groter lijken.. na enkele dagen of een paar weken is dit helemaal weg getrokken en zijn veel meiden vaak teleurgesteld over de grootte..

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!!

Super dat je bijna je eerste consult heb :D

Veel meiden hadden liever toch een maatje meer gehad, maar dat is vaak omdat ze denk ik te voorzichtig zijn. Veel zijn bang dat ze neppe porno ballen zullen krijgen, maar dat is vaak echt niet zo.

Foto's zijn inderdaad verstandig om mee te nemen. Als je borsten wil die als de eruitzien, dan kom je toch zeker op minimaal een E cup in bh maat. "nep"borsten ogen gewoon kleiner dan natuurlijke borsten.

Heel veel succes smet je consult en veel plezier op het forum!!

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor de tips dames!

Ik heb het geluk dat op de website van de Wellness Kliniek zelf borsten staan die ik erg mooi vind. Dus kan ik die voorbeelden gemakkelijk daar laten zien.

Ik draag nu als BH maat een D... Terwijl het er bij lange na niet uitziet als een D. Ben de afgelopen periode ik denk een 7 kilo afgevallen en dat verdwijnt uiteraard het eerste van boven... Mijn vriend zegt dat mijn borsten eruitzien als een B.. en daar heeft hij ook gelijk in.

Ik zou dan ook denken dat ik ruimte genoeg heb om er 450cc in te proppen maar ja... op welke cupmaat kom ik dan uit. E klinkt in mijn oren als reusachtig whahahaha.

Ik ben benieuwd en ook wel een beetje zenuwachtig voor morgen. Zijn jullie allemaal alleen op consult geweest of is je man/vriend meegegaan? Mijn vriend kan helaas geen dagje vrij krijgen voor het consult. Wel neemt hij vrij voor de operatie en gaat hij de dagen erna voor mij zorgen hahaha.

Hebben jullie een lijstje meegenomen met vragen? Ben bang dat ik de helft ga vergeten te vragen. pfff

Morgen 10:20 is het zover en heb ik mijn consult hopelijk kan ik daarna snel terecht. Hoop op 7 Maart ( dat is precies het weekend na carnaval :-) )

Link to comment
Share on other sites

Vandaag op consult geweest bij Dr. K. Verdonck.

Alles was duidelijk en Verdonck legde goed uit/ gaf veel informatie.

Na het passen ging ik voor de grootste gepaste volume 380cc... ik kon ook nog wel een 425cc kwijt maar dat was in zijn ogen iets minder natuurlijk.

Nou OK... 380cc achter de spier dan maar. ( heb nu een 75 B )
Direct een afspraak gemaakt en een aanbetaling gedaan. helaas was vrijdag 7 maart geen optie. Hij bood aan dat ik ook wel 28 februari zou mogen ( maar dat is wettelijk niet toegestaan gaf de dame achterd e balie aan omdat er 14 dgn tussen het consult en de behandeling moet zitten )

Nu is 28 Februari toch al geen optie, want dan zit ik in de lappenmand met carnaval :7:

17 mrt was de eerste mogelijkheid... dat is op een maandag... dat betekend dat ik dus niemand heb die mij de dagen erop opvangt.... nou.. onder voorbehoud vastgelegd.

Hup de auto in en terug naar huis. En het twijfelen sloeg al toe! ^_^

Ik ben een eeuwige twijfelaar... direct hier op het forum gekeken. 380 cc en de resultaten. Das nu niet echt super groot..... al zou ik er 2 tot 2,5 maat door omhoog gaan volgens Verdonck.

Overleg met vriend en voordat ik had gezegd dat ik twijfelde. ( Ik zei het word 380cc, 425cc past ook maar is iets minder natuurlijk ) was zijn antwoord dan ga je gewoon voor de 425cc want als het zwellen weg is lijken ze al gauw kleiner en met jouw 1,85 kun je gerust wat meer hebben... ( zijn ex heeft ook een borstvergroting gehad dus meneer heeft net even meer kennis/ervaring als ik )

Nou weg twijfels whahahaha :45: Hij zei precies wat ik ook al dacht.

Gebeld met de kliniek maar kreeg Dr. Verdonck niet aan de telefoon. Ze gaf enkel aan dat ik de dag van de operatie het aantal cc nog kon veranderen maar dat ik dan niet meer kon passen..... Ook kon ze niet in het systeem direct mijn afspraak verzetten omdat het systeem op het moment erg traag was. pffff

Ben daar dan niet gerust op dus heb ik ze een mail gestuurd om de datum te bevestigen het verzoek dat ik als eerste geholpen word ( i.v.m de kids van mijn vriend ) en dat ik inplaats van de 380cc xp de 425cc wil. En of ze zo vriendelijk willen zijn om dit nog even te bevestigen.

Het aftellen kan beginnen!!!!!!!! En dat na 11 jr :3:

Denk dat ik de komende periode maar vast ga oefenen met op mijn rug slapen.

Staan er meer van jullie op de agenda voor 28 Maart ?

Groetjes Christina

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met je datum meid!!!

Het aftellen kan nu dus beginnen voor je en heel verstandig dat je voor die 425cc gaat ;)

Ik voeg je voorstel topic nog even toe zodat het overzichtelijk blijft.

Heel veel succes met aftellen!!!

Link to comment
Share on other sites

Aftellen begint niet enkel voor mij. Mijn vriend wil het liefst nu al lingerie shoppen geloof ik.
Ik ben inmiddels al een lijstje aan het maken van smeerseltjes voor de littekens en in de agenda staat al vermeld wanneer ik mijn drankjes moet laten staan hahahaha.

Ik had graag eerder de operatie gehad maar ja het is niet anders. Ga ik nu maar de komende weken plankgas sporten ( buik/benen/billen ) want borstspier is nu zeker niet verstandig.

En verder lees en kijk ik hier lekker rond.... VERSLAVEND!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

425 cc zal denk ik inderdaad beter zijn voor je omdat je ook wat groter bent

Ik heb ook 425cc en ben 1.70 groot

Uiteindelijk valt de grote me nog mee moet ik zeggen...

Je kan bij me foto's kijken

Link to comment
Share on other sites

WOW Meisjekb die van jou zien er E-WEL-DIG uit!!!
Weet nu helemaal zeker dat ik voor de 425 moet gaan.

Ik kan wel wat meer hebben met mijn lengte en goede ronde kont :-)

En nu maar snel de dagen/weken vooruit kijken. Kan niet wachten!!!

Al maak ik me best een beetje zenuwachtig over de pijn/spanning in mijn borsten. Heb geen idee wat ik moet verwachten.

Ga wel vast wat cremetjes inslaan voor de littekens en ook arnica en vitamine C

Ik drink al dagelijks 2 tot 3 liter water dus dat zet ik gewoon voort. Andere tips zijn natuurlijk van harte welkom, wil me zo goed mogelijk voorbereiden zodat mijn herstel ook snel verloopt.

Meisjekb, ik zag wel dat jij je verband al eerder hebt verwijderd. Heb je dat zelf gedaan of moest/mocht dat van verdonck?
Hij zei tegen mij 2 weken verband en nog eens 6 weken sportbh... pffff

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel :)

Zijn nog niet zoals ik wil hoor

Ja klopt ik had na paar dagen dat verband eraf ik ben een beetje eigenwijs

Ik heb een goede sport bh en alleen wellness kliniek doet dat stomme verband dus ik had zoiets van weg ermee en dat is zooooo lekker als dat eraf is

Ik heb elke dag een goede sport bh aan van shock absorber level 4

Zou echt voor 425cc gaan! Valt reuze mee is helemaal niet te groot

En je went er echt snel aan !

:)

Link to comment
Share on other sites

Ik ben heel erg eigenwijs... en vriendlief SUPER nieuwsgierig. Dus ik denk dat het verband er razendsnel vanaf is whahahaa

Alleen heb ik geen idee welke maat sport bh ik zou moeten hebben. Dus denk dat ik die week maar een paar maten bestel en dan de maten die niet goed zitten terugstuur...

Thuis passen is denk ik fijner als gehannes in de winkel, weet ook niet in hoeverre ik zelf zo'n sport bh aan en uit kan trekken in het geval dat ik op dag 2 al besluit die tape eraf te plukken.

Hou in zijn geheel niet van pleisterspul pffff
Ben alvast aan het oefenen met op mijn rug slapen... NOU! dat valt niet mee als je gewend bent om in de armen van je vriend te liggen of lepeltje lepeltje te liggen grrrr

En ik ga ook zeker weten voor d 425cc

Link to comment
Share on other sites

Als je 425cc neemt zou ik sowieso toch wel rekening houden met een E cup sportbh

Ligt eraan waar de sluiting van je sportbh zit , bij mij achter maar ik maakte hem van voren vast en draaide hem dan om en dan lukte het wel zelf maar heb het ook me vriend laten doen een paar keer

Veel mensen gaan voor een sluiting voor

Maar met een sluiting achter kan je hem nog goed verstellen met strakker of losser doen omdat je hem dan op 3 maten kan doen.

Ja dat slapen op je rug wend echt niet !

Ik slaap altijd op me buik of lepeltje lepeltje

Dus je slaapt echt niet zo lekker als normaal haha

Je gaat de eerste dagen echt heel veel moeite hebben om rechtop te komen uit je bed dus ik sliep de eerste paar dagen half rechtop half liggend door een paar kussens goed in me rug te leggen dan gaat het een stuk beter en slaapt ook beter .

Moet je evengoed rechtop komen en je bent alleen doe je handen dan onder je knie holte zeg maar en pak je benen dan vast en dan me je benen kracht naar voren geven dan gebruik je wat meer been kracht erbij ipv alleen maar arm kracht :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jaaaa het echte aftellen gaat beginnen. 28 Maart om 7:50 moet ik mij melden :-D

Ik had verzocht of ik als eerste kon geopereerd worden omdat de kindjes ook weer op tijd uit school komen. En gelukkig hebben ze daar rekening mee gehouden.

Pffff kreeg toch wel even de kriebels toen ik mijn mail las. Tis nu echt definitief..... dat was het natuurlijk al maar toch.

Nu nog op zoek naar een sport bh. Ik denk dat ik deze ga bestellen: http://www.online-care.eu/pd/232/nl-BE/postoperatieve-bhs/Lipoelastic-PI-Extra-New%C2'> Iemand hier ervaring mee?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.