Jump to content

Gymaddict1988 : 3 maart 2014 : Dr. Roosenburg : Kliniek Amstelveen


Recommended Posts

Hallo allemaal!

Mijn borstvergroting staat in de agenda op 3 maart en ik ben ontzettend blij/enthousiast/zenuwachtig noem het maar op! :5:

De operatie zal plaatsvinden in Kliniek Amstelveen en wordt uitgevoerd door Drs. W. Roosenburg.

Ik ben 25 jaar en 1.77 lang, slank van postuur. Zelf houd ik onwijs van sporten/krachttraining maar hierdoor zijn mijn boobies verdwenen als sneeuw voor de zon. Iets waar ik toch wel moeite mee heb gehad en daarom heb besloten toch maar een lange wens in vervulling te laten gaan... Grote volle borsten!

Op mijn eerste consult heb ik mijn wensen besproken en kwamen we uit op 350cc of 375cc en dan zogezegd via de dual plane techniek.

Tijdens mijn gesprek vorige week met Drs. W. Roosenburg kwam naar voren dat hij de borst natuurlijk wilde laten lijken en daarom voor 325cc wilde gaan.

Nou weet een pc natuurlijk waar hij het over heeft en weet hoe het er allemaal uit komt te zien, maar toch heb ik nu wat twijfels :(

Hij wilde me geen "porno boobs" geven maar dat was ook niet mijn wens, ik wilde wel dat je het ietwat kan zien dat vind ik persoonlijk mooier.

Mij werd geadviseerd bij het eerste consult dat ik niet kleiner moest gaan omdat ik hierdoor achteraf spijt zou kunnen krijgen want ik moet er uiteindelijk mee rondlopen en niet de pc.

Zelf heb ik al naar de kliniek gemaild met mijn twijfel en de vraag of ik misschien toch 375cc kan hebben, maar tot op heden nog geen reactie terug gekregen..

Ik zou graag willen weten hoe jullie hier mee om zijn gegaan/ervaringen/advies etc.

Alvast bedankt dames!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Welkom op het forum!!!

Ja bij twijfels tussen maten zeggen we eigenlijk altijd dat je toch voor de grootste moet gaan. Er zijn ook hier op het forum genoeg meiden die de "veilige" weg hebben gekozen en achteraf misschien toch wel iets groter hadden gewild.

Je moet ook rekening houden met het feit dat natuurlijke borsten er grotere uitzien dan borsten met protheses in dezelfde bh maat.

Het blijft altjd een moeilijke keuze omdat het gewoon ook moeilijk is voor te stellen.

Heel veel leesplezier op het forum!!!

Link to comment
Share on other sites

Ladies!!

Maandag 3 Maart is het dan eindelijk zover!

Ben op consult geweest bij Diana Gabriels en zou geholpen worden door Dr. Refaat Karim in Kliniek Amstelveen.

Heb vorige week dinsdag mijn pc ontmoet en het bleek Dr. Roosenburg te worden?? Beetje vreemd maar goed, erg aardige en rustige man die de tijd nam om alles goed uit te leggen wat ik wel prettig vond wat Diana ging met een sneltrein vaart.

Diana stelde 375cc dual plane voor maar Dr. Roosenburg wilde niet meer dan 325cc.

Na wat twijfels heb ik toch de Kliniek gemailt en gevraagd of ze 375 willen proberen, dus ben erg benieuwd!

Nog andere dames die 3 maart worden geopereerd??

IK KAN NIET WACHTENNN!!!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met je datum!

Er zijn meerdere meiden die 3 maart geopereerd zullen gaan worden.

Ik ga je titel nog een klein beetje aanpassen zodat hij gelijk is met de andere ;)

Succes met aftellen!

Link to comment
Share on other sites

Ladies!!

Maandag 3 Maart is het dan eindelijk zover!

Ben op consult geweest bij Diana Gabriels en zou geholpen worden door Dr. Refaat Karim in Kliniek Amstelveen.

Heb vorige week dinsdag mijn pc ontmoet en het bleek Dr. Roosenburg te worden?? Beetje vreemd maar goed, erg aardige en rustige man die de tijd nam om alles goed uit te leggen wat ik wel prettig vond wat Diana ging met een sneltrein vaart.

Diana stelde 375cc dual plane voor maar Dr. Roosenburg wilde niet meer dan 325cc.

Na wat twijfels heb ik toch de Kliniek gemailt en gevraagd of ze 375 willen proberen, dus ben erg benieuwd!

Nog andere dames die 3 maart worden geopereerd??

IK KAN NIET WACHTENNN!!!!! :D

Hey,ik ben ook geholpen door Dr Roosenburg,het is echt een top arts en hij wilde er ook niet meer dan 325 cc instoppen omdat ik heel small ben,maar ze zjin echt prachtig geworden en heel natuurlijk en wilde een volle C maar ben van een 75 A/70 B naar een 70 D gegaan dus klein is het niet! er had ook niet meer ingekunt want anders komen ze langs je eigen lichaam te staan en dat is erg lelijk!! ik zou maar naar de arts luisteren die heeft er echt verstand of je wilt hele onnatuurlijke borsten dat kan natuurlijk ook maar hij kijkt echt naar je postuur,als je foto's wilt zien van mijn eind resultaat kun je me even een berichtje sturen :)

Link to comment
Share on other sites

Jaa dat kan ik begrijpen haha!

Dan zit je daar morgen al met de reden.. Ik ben nu nog vrij kalm, denk er eigenlijk ook niet aan, dat zal maandag wel komen al hoewel ik veel lees dat mensen heel rustig zijn de dag zelf. Ik ben pas om 11:30 aan de beurt dus moet nog ff wachten, jij bent wel lekker vroeg zeg!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

Heel veel succes morge...eindelijk is t dan zover...jippie!

Geniet van je momenten...en de zenuwen hebben we allemaal wel gehad hoor...

Xx

Link to comment
Share on other sites

Ey gymaddict, hoe is het gegaan vandaag??? Ik ben weer thuis en het is me 100% meegevallen... Beetje een branderig en stijf gevoel!! Maar erg goed te doen.. De PC zou eerst voor dual plane gaan.. Maar heeft er uiteindelijk voor gekozen om 400cc voor de spier te plaatsen voor een meer natuurlijk resultaat bij mij!!! Heb net al ff gekeken en Ben er nu al super trots op!...en die narcose ik snap niet waar ik me druk om heb gemaakt... Duurde alleen wel erg lang voor ik wakker was...

Link to comment
Share on other sites

Hallo Ladies!!

Ik zal ook maar eens beginnen aan mijn verslagje want ja hoor ik heb ze!! :5:

Na een wat onrustige nacht slapen ben ik gister lekker in bed blijven liggen tot 08:30 omdat we pas om 09:45 zouden aanrijden.

Ik heb me rustig gedoucht en me op mijn gemak aangekleed en wat thee gedronken, het viel naar mijn idee erg mee met de zenuwen.

Mijn vriend kwam om 09:30 stipt aan en leek zenuwachtiger dan mij (hij heeft de hele rit tot aan de kliniek amper iets tegen me gezegd).

Even een laatste check om te kijken of ik alles bij me had (Sport BH, dekentje, warm vest etc.) en daar gingen we!

Onderweg werd ik steeds zenuwachtiger en heb ik uiteindelijk een oxazepam genomen, de PC had gezegd dat ik deze mocht halen bij de huisarts.

Ik kan me niet goed herinneren dat ik er iets van voelde want ik stond nog steeds stijf van de zenuwen toen ik bij de kliniek aankwam. Met knikkende knietjes ben ik naar binnen gelopen. Het was zo druk binnen (alle ouders van patiënten) dat er extra stoelen gehaald moesten worden. Gelukkig mocht ik vrij snel daarna doorlopen om me af te laten tekenen door de chirurg.

Tijdens mijn consult vertelde hij dat 325 perfect bij me zou staan en dat het niet te groot zou ogen. ik heb daarna gebeld naar de kliniek en verteld dat ik toch voor 375 wilde gaan wat eerder met Diana en de Pas-BH was afgesproken (om spijt achteraf te voorkomen).

Ook van veel vriendinnen gehoord, ga nooit kleiner daar krijg je spijt van.

Tijdens het aftekenen vroeg de chirurg of ik over de maat had nagedacht, ik zag op het dossier staan "patiënt wil 375" dus hij was er van op de hoogte.

Hij reageerde ietwat geïrriteerd over het feit dat ik toch groter wilde en zei dat hij dat absoluut niet mooi zou vinden. Ik herinner me nog dat hij zei "en dan? dan word je straks wakker en dan zijn ze te groot??

Dit vond ik niet zo netjes van de PC want hij gaf me het idee dat het belachelijk was.

Na het aftekenen kwam er een lieve vrouw binnen die nog wat uitleg gaf over de dag en zij zou me uiteindelijk mee naar boven nemen waar ik me om mocht kleden en naar de slaapzaal werd gebracht.

Daar kwam het moment dat ik tranen op voelde komen toen ik mijn moeder en mijn vriend gedag moest zeggen, ik heb ze een vlugge kus gegeven en ben meegelopen naar boven. De vrouw in kwestie stelde me op mijn gemak en wees mij waar ik me om mocht kleden. Nou de tranen waren als sneeuw voor de zon verdwenen want ik heb nog gauw een foto met mutsje en jasje verstuurd naar men zus om wat te dollen.

Ik werd naar mijn bed begeleid en daar kwam de anesthesist het een en ander met me doornemen en het infuus aanleggen. Dit doet absoluut geen pijn en voelt als een mini prikje. Vanuit daar ging het vrij snel, ik zag de dame die voor me behandeld werd binnen rijden en op haar bed worden gelegd en 10 minuten later werd er gevraagd of ik mee wilde gaan.

De spanning was totaal verdwenen en ik heb goed gelachen met de mensen die op de OK aanwezig waren. Mijn grootste angst was de narcose, maar eerlijk waar op het moment dat ik binnenstapte op de OK was ik zo rustig dat ik me nergens druk om maakte.

Ik ging op vakantie naar Aruba en vroeg nog gauw aan Dr. Roosenburg of hij er wat moois van wilde maken, en weg was ik.

Toen ik mijn ogen opendeed liep er niet iemand bij me weg en ik meteen dat ik klaar was en terug op de aarde. Van het overhevelen naar mijn eigen bed heb ik niks meegekregen. Ik werd blijkbaar heel emotioneel want ik begon te huilen en snapte zelf niet goed waarom. De lieve vrouw die me in het begin geruststelde kwam me wat water brengen en ik vroeg haar of ze tegen mijn moeder kon zeggen dat ik op Lolo Ferarri leek, gelukkig was ik mijn humor niet kwijt geraakt.

Ik had ook erg veel pijn en ze hebben me die dag veel pijnstillers gegeven. De pijn kwam meer van de drains die er in zaten, toen deze eruit werden gehaald was de snijdende pijn verdwenen.

Daarna nog wat beschuitjes en boullion gekregen en toen langzaam aangekleed. Ik ben toen toch nog even op bed gaan liggen omdat ik toch erg geel en groen keek volgens de zuster en die wilde me nog niet laten gaan.

Tegen 16:45 mocht ik eindelijk naar beneden en moest ik nog even een afspraak maken voor de checkup, die staat over 2 weken gepland. Ik heb een foamband om mijn borsten en die mag ik er morgen afhalen, evenals de gaasjes die bij de drains hebben gezeten. Hierna mag ik mijn sport bh gaan dragen maar ik ben bang dat die te klein of te strak zal zijn want SODEJU :2: ze zijn voor mijn gevoel gigantisch!

Thuis nog wat gegeten en wat TV gekeken en ben erna gaan slapen, ik kon heerlijk slapen alleen vanochtend uit bed was alles mega stijf.

Ik hoop dat de zwelling snel afneemt wat ze staan nu erg strak en uit elkaar. Las dat dit per dag veranderd, want nu vind ik ze nog enorm!

Maar ik heb ze en kan niet wachten tot ik in bikini kan!! :3:

Link to comment
Share on other sites

Dankje!!

Jaa gaat wel (denk ik) kijk lekker veel series in bed en heb toen straks even een wandelingetje gemaakt.

Ik mag alleen niet douche want die pleister over de hechtingen mocht niet nat worden? Van andere meiden hoor ik dat ze wel douche.. beetje vervelend om mezelf met een waslapje te wassen.

Link to comment
Share on other sites

Hey gym

Van harte gefeliciteerd! Wat een leuk verslag heb je geschreven....

Wat raar dat die pc zo reageerde zeg....maar goed je hebt ze!! Wauw...ja dat strakke en gezwollen trekt vanzelf weg. Veel groen thee drinken om t vocht af te drijven...

Ben benieuwd hoe ze eruit zien...

Goed herstel en doe maar lekker rustig aan

Xx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.