Jump to content

Jennifer01 : 2014 : Dr. Hofman : Maasstad Ziekenhuis


Recommended Posts

Hoi allen,

Na het bezoeken van verschillende klinieken en een ziekenhuis heb ik gekozen voor dr. Hofman van het Maasstad ziekenhuis. Gezien mijn borsten hangen na heel veel te zijn afgevallen, heb ik gekozen voor een lift en vergroting.

Wie heeft ervaring of kent iemand met ervaring bij dr. Hofman? Ik zou graag foto's willen zien en jullie ervaring willen lezen?

Vast bedankt voor jullie hulp!

Vriendelijke groet,

Jennifer

Link to comment
Share on other sites

Ik heb even de zoekmachine gebruikt, Hofman en Maasstad ziekenhuis maar hieruit komen geen ervaringen of foto's rollen. Dus tenzij er iemand is die niet haar ervaring geplaatst heeft maar er wel geweest is.... zou je misschien even kunnen kijken of je nog ervaringen via andere websites kan vinden?

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

Bedankt voor je tips.

Helaas al geprobeerd en heb in ieder geval van 1 persoon reactie via borstenforum.

Ik heb in ieder geval gekeken of dat ie big geregistreerd is, etc. Ook een site gevonden met ervaringen van anderen en dat ze hem als een fijne pc ervaren op een paar na. Alleen ging het hier niet alleen om borsten, maar ook hand, ooglid, etc.

Ik zal zelf wel na mijn behandeling hier mijn ervaring plaatsen zodat anderen er hopelijk ook baat bij hebben.

Groetjes,

Jennifer

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.