Jump to content

Kunnen mijn borsten nog 'ploppen' 4 weken po?


Recommended Posts

Hey ,

Als ik mijn borsten vergelijk met de foto's op het forum, merk ik op dat de mijne echt nog hoog staan. Ze moeten echt nog ploppen maar ben reeds 4weken po . Komt dat nog of kan ik beter op zoek gaan naar een borstband? En waar vindt ik die?

Xxx

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Je borsten kunnen ook na 4 weken nog veranderen en verder zakken.. Als je het niet vertrouwd ff een foto mailen naar je pc..

Zeker niet zomaar op eigen houtje beslissen om een borstband te nemen, dit moet je altijd in overleg met je pc doen en dan krijg je de borstband via je pc!!!

Link to comment
Share on other sites

Er kan inderdaad nog het 1 en ander veranderen hoor. Maak je niet te druk en anders inderdaad even bellen met je pc over wat je evt kan gaan doen, dus niet zelf gaan dokteren ;)

Nu na 4.5 maand na mijn operatie zie ik dat mijn borsten nog steeds aan het vormen zijn.

Link to comment
Share on other sites

Scheelt heel hard van persoon tot persoon maar ik was al na 5 dagen terug aan het werk ( rustig) en sinds een 10dagen is er niets meer waarbij ik hinder ondervindt.

Enkel buikslapen lukt me nog niet :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.