Jump to content

Zwanger vlak na borstvergroting


Recommended Posts

Ik ben nu bijna 9 weken p.o. na een borstvergroting en ook 5 weken zwanger. We zijn jaren bezig geweest om zwanger te worden van de tweede. Ik had niet meer verwacht dat het ons zou lukken en nu ben ik zwanger. Superblij natuurlijk maar ik ben nog zo kort na de borstvergroting. Niet ideaal lijkt me. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb mijn controle pas weer begin maart. Ik ben voorspoedig hersteld na de borstvergroting.

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd meid, wat een leuk nieuws!

Ik heb verder geen ervaring met een zwangerschap kort na een BV, maar ben wel erg benieuwd naar de reacties dus ik volg het even !

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!! Echt supernieuws!!

Nicky88 was 4 weken po toen ze er achter kwam dat ze zwanger was, dus misschien kun je haar een pb sturen ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Guest lovely123

Hai Eva1978,

Ik wil op korte termijn een bv laten doen, maar probeer tegelijkertijd ook zwanger te worden. Ik probeer nu al ruim een jaar om zwanger te worden, maar zonder succes. Ik heb na heeeel lang sparen eindelijk het geld bij elkaar om een bv te doen en wil hier eigenlijk niet langer mee wachten. Als ik besluit om de bv te doen na mijn zwangerschap ben ik misschien alweer 2 jaar verder.

Ik las dat jij ook kort na je bv zwanger bleek te zijn. Hoe is dit voor jou verlopen en heeft het grote gevolgen gehad voor de vorm van jouw borsten?

Ik hoop dat je mij hiermee verder kan helpen!

xxx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.