Jump to content

me78 : 15 februari 2014 : Dr. van Tits : Velthuis Kliniek


Recommended Posts

Hallooo allemaal

Jaaaa voor mij is het ook zover... over 2 wk krijg ik bv(dual plane) met tepelverplaatsing zonder litteken van tepel tot onder borst... iemand hetzelfde laten doen??

Link to comment
Share on other sites

Heeyy, ben wel bij dr tits geweest ong 2 en halve week geleden. Ook dual plane maar geen tepelverplaatsing. Ben bij velthuiskliniek geweest, en vond het echt super lieve mensen. Ben tot nu toe ook nog helemaal tevreden. Heel veel succes alvast!

Link to comment
Share on other sites

heeeeeel erg bedankt voor je reactie.....heb vorige week gesprek gehad met dr tits ben erg benieuwd over 2 wk.... maar heb natuurlijk nog vragen aan hem.... wanneer ik weer mag autorijden... weet jij dat toevallig??? Fijn voor je dat je tevreden bent gr

Link to comment
Share on other sites

Halloooo waaw dat ziet er toch netjes uit zeg.... je vindt er niet veel van op internet he vandaar dat ik zo bang ben dat het om de tepel zo lelijk zal gaan worden... Zo te zien heb je ook een wat donkerdere huidskleur en die heb ik ook... meestal blijven de littekens dan beter zichtbaar he.... nu ik het bij jou zie maak ik me al een stuk minder zorgen gelukkiggggg..... bedankt voor je reactie :-)

Link to comment
Share on other sites

autorijden durf ik niet te zeggen. Rijd namelijk zelf geen auto. Vond t de eerste 2 weken al lastig om die deur open en dicht te maken haha! maar ik denk dat dat sowieso de eerste week a anderhalf week niet mag en ook nog niet echt kan. Maar dit weet ik natuurlijk niet zeker

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hallo allemaal, ik heb vorige week woensdag dual plane 375 cc gekregen met tepelcorrectie, ben nu 5 dagen verder... Ik begrijp dat het allemaal pijn doet na zo een operatie maar is het normaal dat ik echt heftige pijn blijf houden... Borsten beginnen paar keer per dag ineens heel hard te worden en smorgens wordt ik wakker met zo'n heftige pijn dat ik moeite heb met ademhalen... Hoop echt dat jullie me gerust kunnen stellen.. Ben zo bang dat het lichaam de prothese aan het afstoten is... 😞

Link to comment
Share on other sites

Heey meid, ik denk dathet normaal is hoor, bij mij heeft het ook bijna een week geduurt eer dat de grootste pijn weg was.. Ben nu 4 maanden po en nergens meer last van.. Maar dat was tot een maand geleden ook nog wel anders.. Mijn borsten zijn ook harder als ik net wakker word. Je hoeft je denk ik nog geen zorgen te maken. Een herstel duurt lang! En als je het niet vertrouwt gewoon je pc bellen. Goed uitrusten ook :)

Link to comment
Share on other sites

Hoi me78,

Wat rot voor je dat je zo'n pijn hebt. Bij mij was de ergste pijn na ongeveer een week over, ook dual plane. Jij hebt ook nog een tepelcorrectie erbij, misschien is dat ook nog extra pijnlijk. Ik denk ook dat het erbij hoort, en met name s'ochtends is het het meest pijnlijk. Neem op vaste tijden je pijnmedicatie in, je bouwt dan ook een spiegel op in de bloed. En je kan idd. altijd even bellen met je kliniek voor de zekerheid.

Sterkte en succes meid.

Link to comment
Share on other sites

Hallo heel erg bedankt voor jullie reacties, dan weet ik idd dat het erbij hoort...was al bang dat mijn lichaam het aan het afstoten was ofzo, dankzij jullie ben ik nu weer gerust gesteld thankssss

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.