Jump to content

Gevoelige borsten


Femme

Recommended Posts

Na vier maanden gaat het hartstikke goed. Ben nog steeds blij maar vind het jammer dat m'n borsten zo gevoelig zijn. Kan er eigenlijk niet aan zitten. Zeker als er iets langs m'n tepel gaat. Savond neem ik vaak te tijd om alles goed in te smeren en dat is dan ook geen probleem. Maar bv in de ochtend is alles vrij strak en gevoelig. Herkenbaar of hebben jullie juist minder gevoel in de tepel en borst?

Link to comment
Share on other sites

Bij mij is het gevoel nagenoeg normaal. Rond menstruatie wel weer gevoeliger. ´s ochtend smeer ik ze in met huidoilie van Kneipp en voor het slapen met bio oil, die is nl wat vetter. Heb wel idee dat de gevoeligheid hierdoor minder is geworden.

Bewegen doen ze echter nog niet :103:

Wel zijn ze weer zachter geworden de afgelopen dagen.

Link to comment
Share on other sites

Hoi femme!

Zat net weer ff je fotos te loeren en wat zijnzetoch prachtig je borsten! Ik heb zelf ook best gevoelige tepels gekregen. Ze zijn ook zowat de hele dag stijf! Echter heb ik nog niet alle gevoel terug in de onderkant van mn borst. Het herstel gaat bij iedereen anders maar denk dat het gevoelige op dem duur steeds minder wordt!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb juist dat ze in de avond harder worden en in de ochtend juist heel soepel zijn. Mijn tepels voelen wel normaal aan. Soms erg gevoelig en soms niet, maar dat had ik voorheen ook. Mijn tepels zijn inderdaad ook bijna de hele dag hard. Ik denk dat ze vroeger meer ruimte hadden ofzo en dat ze nu moeten wennen aan zoveel contact in mijn kleding haha. Aan de onderkant heb ik ook nog geen gevoel, maar dat kan heel lang duren voordat alles weer is zoals het hoort.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.