Jump to content

2 jaar geleden borstlift gehad. Nu weer slappe borsten :(


Recommended Posts

Hoi,

Ik heb 2 jaar geleden een borstlift gehad. Ben 24 jaar, heb maat 70E en weeg ongeveer 53 kilo. Ik ben wou in eerste instantie een lift en een prothese. Maar de chirurg raden mij dit af omdat ze dan nog zwaarder zouden worden en weer zouden gaan hangen. Nu 2 jaar later zijn mijn borsten weer erg slap en zacht.. Ze hangen niet mega erg maar er zit gewoon geen volume boven in. Nu gaat er door mijn hoofd dat ik weer onder het mes wil. Ik zou dan een verkleining willen en een prothese voor volume boven in. Alleen nu ben ik bang dat het alsnog weer gaat verslappen en hangen.. Ik denk namelijk dat ik gewoon een slappe huid heb ofzo...

Zijn er meer vrouwen met deze ervaring? Of zal er met een prothese altijd volume bovenin blijven? Ik heb sws grote, breden en best wel laag zittende borsten..

Ik weet dus niet of het uberhaupt zin zal hebben om weer onder het mes te gaan... :(

Hoop dat jullie wat meningen kunnen geven...

X

Link to comment
Share on other sites

Hoi,welkom op het forum!

Ik heb er geen ervaring mee maar ik snap de pc wel met gewicht en hangen.

Maar wat jammer dat dat ook nu is gebeurt zonder prothese.

Ik zou dan verkleinen en een prothese nemen die bij jou bouw past die m'n projectie heeft. Maar daar weet je pc het meeste van af.

Misschien dat je dan dual plane plaatsing moet? Die houd de prothese het meest op z'n plek.

Ik zou meerdere consuls plannen en om advies vragen.

Succes!

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Welkom op het forum!!!

Ik heb hier zelf geen ervaring mee. Ik denk dat het zoiezo het beste zou zijn om wat consulten te plannen bij verschillende pc's. Hun hebben er toch een beter kijk op denk ik. Als je die bolling boven op de borst wil dan zou een high profile prothese misschien iets voor jou zijn.

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties! @ lillibit wat voor cupmaat had jij voor de operatie? Is het zo dat als de prothese half achter de borst spier laat plaatsen het minder erg gaat hangen?? Mijn lift is ook door dr mooien gedaan :)

Link to comment
Share on other sites

Oh volgens mij ken ik jouw verhaal nog die had ik gevolgd , ze wilde je niet opereren toch als je alsnog prothese wilde en dat je eigen weefsel het beste is om op te vullen?

Ik heb altijd 70 E gehad vlak voor de operatie waren het hele lege E cupjes , mooien raadde me geen lift aan vanwege m'n huidskleur en littekens en ik wilde liefst ook geen lift als t met prothese ook mooi kon worden , nou dat werd het dus niet vond ze spuuglelijk en ze hingen tot m'n navel mooijen vond ze prachtig .

Uiteindelijk lift gedaan door haar collega die daar ook gespecialiseerd in is , achter de spier gaan ze minder snel hangen omdat ze als t ware tussen de spier beetje vastzitten en hoe zwaarder de prothese hoe sneller ze gaan hangen zei de arts want wilde met de lift eigenlijk ook grotere protheses en toch niet gedaan

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Ik heb ook 2 jaar geleden een lift gehad met kleine (200cc) protheses erin. Ze gingen na 3 maanden alweer hangen :(

Dus ik zou ook protheses afraden of miss onder de spier laten plaatsen ofzo, miss dat dat hangen tegen gaat. mijn huid is ook slecht, Maar het is natuurlijk eenmaal zo, hoe zwaarder hoe eerder het gaat hangen. ik heb ze er nu uit laten halen en laten verkleinen naar een volle B kleine C cup. Nu hoop ik dat ze niet meer (zo erg) gaan hangen.

Gr Risje


Oja je kunt mijn foto's in mijn galerij zien, kun je zien hoe erg ze weer zijn gaan hangen na de eerste operatie ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hoi I_dit_It

Wat voor cupmaat had jij? En heb je ook een lift erbij gehad? Ja ik zou denk ik ook high profile moeten. De afstand tussen mijn borsten en nek is ook best lang... En denk dat er sowieso bij een lift of verkleining en prothese het nooit zo strak gemaakt kan worden. Denk dat ik dus nooit de borsten kan krijgen die ik graag zou willen....

Link to comment
Share on other sites

*** Ik heb ook een slechte kwaliteit huid (ruim 75 kilo afgevallen, dus uitgerekt), heb 3 jaar geleden een lift gehad met prothesen (ik had een hele lege b cup over), totaal geen volume. Mijn high profile prothese is achter de spier geplaatst, je kunt fotos zo zien in de galerij, ik ben er erg blij mee. Anders zou ik gewoon eens een consult inplannen bij een pc, eens kijken wat die ervan zegt?

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Bedankt Ingrid

Ja ik zou idd weer een afspraak moeten maken maar durf ergens niet.. Ben bang voor de reacties van de mensen om mij heen ouders etc... En moet dan weer vrij vragen(wat moet ik zeggen?!).. Het is nog zo kort geleden dat ik geopereerd ben en ben nu al niet meer te vrede.. Wil gewoon volle borsten die ook mooi vol zijn en staan zonder bh. Maar weet niet of dat haalbaar zal zijn bij mij..

Link to comment
Share on other sites

Meid maak je niet druk om de reacties van andere. Jij moet blij zijn met je boobs en niet andere ;)

Je kan natuurlijk altijd een consult plannen en vragen hoe of wat. Dan heb je voor jezelf misschien wat meer duidelijkheid.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nou ik heb EINDELIJK stappen onder nomen! Ben bij 2 artsen geweest. De eerste (dr vito) gaf mij 3 opties. Alleen een lift, maximaal vullen of lift met protheses. Met anatomische protheses ivm het goed kunnen opvullen van borsten. Ik zou dan voor lift met protheses gaan.... Dat zal dan afhankelijk van welke maat ik wil ong 300 cc worden.

De andere arts (dr selms) zei. Ik ga jou borsten echt niet weer liften met alle gevolgen van dien. Jou tepelstand is gewoon goed. Ik zou een kleine prothese van max 175 cc ronde mentor plaatsen en de littekens aan de onderkant wegsneden horizontaal en dat strak trekken. Ik was blij te horen dat het niet weer gelift hoeft te worden. Maar het maakt me wel bang dat het niet het gewenste resultaat geeft.. Omdat vito zei dat mijn borsten met ronde nooit helemaal gevuld kunnen worden en zeker die bolling bovenaan niet, wat ik juist wil. En ik weet niet wie ik nou kan vertrouwen..

Lekker 2 tegenschrijdige adviezen weer... Wat zouden jullie doen?

Link to comment
Share on other sites

Hm, moeilijk zeg.

Wat geven ze aan als gevolgen dan, wanneer je opnieuw een lift laat doen?

Voor bolling bovenin heb je meer aan ronde protheses dan aan anatomische protheses.

Ik heb alleen ervaring met mijn eigen lift (4 juni onder het mes geweest). Ik ben geopereerd door dr. Plovier. Hij heeft een lift met lollipop en ankerincisie gedaan en ik heb 825cc dualplane geplaatst gekregen.

Dr. Plovier verzekerde mij dat mijn borsten niet weer zullen gaan hangen..

Vind het wel raar dat ze bij jou zeggen dat het niet mogelijk is..

Link to comment
Share on other sites

Dan zou ik nog minder gevoel kunnen krijgen in mijn tepels omdat ik al eerder een lift heb gehad.. En de combinatie lift en opvullen geeft spanning met kans op ontstekingen etc. En hij zei er valt niet veel te liften. De stand van de borsten staan nu mooi. En ze zullen uit eindelijk toch weer worden zoals ze nu zijn. Ze hangen nu niet maar heb gewoon geen vulling boven in.

Wat houd zon lollipop en ankerincisie in?

Mij is verteld dat het met zwaardere protheses sneller gaat hangen omdat het nog zwaarder word. Wat in mijn optiek wel logisch klinkt. Het ligt er denk ik ook aan wat voor voorsituatie iemand heeft.. En wat voor vorm je eigen borsten hebben.

Ja ronde protheses zouden niet mijn hele borst op vullen volgens dr vito. Maar na mijn idee werkt hij alleen maar met anatomische. En wat hij zei klinkt ook wel logisch.... Want de anatomische kun je zowel in de breedte, lengte als hoogte vullen volgens hem.... en de ronde zou alleen in het midden vullen. Dus die zulllen alleen mijn borst nog meer vooruit zetten, en niet omhoog.

En dr selms zei dat het niet veel uit maakt welke prothese ik neem omdat hij niet meer dan 175 cc wilt gebruiken. En ook low profile omdat ik nog veel weefsel van mij zelf heb en high profile niet hoeft. Want anders worden ze mega groot en gaan ze wel erger hangen.

Ik heb zoiets haal gewoon iets van het eigen weefsel weg wat altijd slap zal blijven en vervang dat door een prothese die stevig zal blijven. Maar volgens hem heeft het met je huid te maken of het weer slap wordt, daar heeft de vulling niks mee te maken. Maar ik denk door aankomen en afvallen kan eigen weefsel verloren gaan en je huid dus slapper worden. Dat gezeur heb je na mijn idee niet bij een prothese.

Maar dan zegt hij weer ja het is zonde om eigen weefsel weg te halen en door het weg te halen wordt het alleen maar slapper.

Ik ben alleen maar blij te horen dat het zonder lift zou kunnen.. Maar of het dan het gewenste resultaat geeft betwijfel ik.

LASTIG!!! Of dan toch maar te vrede zijn met wat ik nu heb. Maar dat lukt me maar niet!!!!!!!!!!!!!!! Was liever een man geweest hahaha

Link to comment
Share on other sites

Owja en heeft iemand ervaring met het strak trekken van de huid door de huid weg te halen in je plooien, en dat, dat weer opnieuw vast gezet word? Litteken correctie noemde hij dat. Mij lijkt het dan de stand van je tepels dan weer lager komen te slaan. Maar dan wordt het wel weer iets strakker denk ik?

Link to comment
Share on other sites

Je kunt m'n foto's even bekijken, dan zie je hoe het geworden is (voeg me toe als vriend om m'n voorsituatie te bekijken). Lollipop betekent rondom tepel en van tepel naar beneden, en anker is van tepel naar beneden en onder de borst een litteken.

Het lijkt mij dat wanneer je protheses tussen de spier ofwel achter de spier geplaatst krijgt deze blijft zitten en niet weer zakt.

Maar ik heb er niet echt verstand van, kan ook alleen maar zeggen wat mij vertelt is door mijn chirurg. Ik vind het alleen apart dat ze zeggen dat bepaalde dingen niet mogelijk zijn, het lijkt mij dat het altijd te reconstrueren valt.

Vind 't erg jammer om te lezen dat je niet tevreden bent, en dat je denkt niet tevreden te kunnen worden. Ik denk dat er heel veel mogelijk is. Ik ben echt blij met dr. Plovier, bij hem is vrijwel alles mogelijk en hij durft meer risico te nemen dan andere artsen. In Nederland is dr. Nio zo'n arts die ook wat meer aandurft om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Wat ik veelal lees is dat de meeste artsen toch wat terughoudender zijn terwijl het bij Plovier of Nio wel mogelijk is.

Link to comment
Share on other sites

Hey, ik heb ook een verkleining/lift gehad met prothesen en na 6 maanden ben ik weer onder het mes gegaan omdat het weer ging hangen... Het schijnt dat dat een super lastige ingreep is om ineens uit te voeren en daarom raden ze voor het mooiste resultaat 2 aparte operaties aan. De 2e keer hebben ze aan de onderkant weer vel weggehaald en ze hebben het aan de ribben vast gezet dus ik hoop dat het nu wel op de plek blijft... Ik ben nu 3 maanden po en het lijkt nu wel steviger dan de vorige x. Ik heb 300cc rond achter de spier. Het is heel mooi geworden, maar van de zijkant wat plat dus het liefst had ik iets meer projectie gehad, maar de pc heeft bewust gekozen voor low profile omdat ik dan de meeste kans heb dat het mooi blijft, zeker ook omdat ik veel sport. Ik draag nu trouwens wel altijd een goede bh, slaap altijd met mijn operatie bh en draag tijdens het sporten 2 shock absorber run bh's.

Link to comment
Share on other sites

Thanks Elvira ik ga je toe voegen. Ik zal kijken of ik er ook foto's op kan krijgen.

Oke ja zo heb ik de lift ook gehad. Ja klopt ik zou het dan dual plane willen, dr vito adviseerde dat ook. Maar selms zei dat het ook voor de spier kon. Maar na veel verhalen hier gelezen te hebben wil ik dat niet. Want wil echt niet dat het weer mega gaat hangen. Snap niet waarom dat dat geadviseerd word. Maar goed....

Ja ik hoor idd goede verhalen over hun. Maar hun zijn ook wel van de big boobies volgens mij. En dat hoeft niet perse voor mij. Wil ze alleen maar stevig en gevuld boven aan. Maar denk niet dat dat haalbaar is bij mij ofzo. Dr vito zei ook dat ik sws geen ronde borsten zou krijgen. Misschien moet ik ook maar een consult plannen bij dr nio.

Link to comment
Share on other sites

Ja ik had je foto's gezien vieanne! Ze zijn nu super mooi!

Hoe hebben ze het vast gemaakt aan je ribben dan? Ja ik sport ook veel. En slaap ook altijd met sport bh van de operatie haha. Maar ik weet dat ik dat altijd zal moeten blijven doen. Maar dat vind ik niet erg. En ik heb ook shockdemper sporthb waar ik in sport.

En heb je trouwens de 2e keer weer een volledige lift gehad? Of is er alleen vel aan de onderkant weg gehaald?

Link to comment
Share on other sites

De 2e x is er alleen vel aan de onderkant weggehaald, anders werden de tepels te hoog.

Ze heeft het weefsel (en ik geloof het kapsel) vastgenaaid aan het kraakbeen van de ribben.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.