Jump to content

Verschil tussen sleutelgat en ankermethode?


Recommended Posts

Hallo,

Heeft iemand ervaringen met een borstlift via de sleutelgat-methode? Ik vraag me af wat het verschil is ten opzichte van een anker (behalve minder litteken)

Maakt het nog iets uit voor de vorm bijvoorbeeld?

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Even snel google gekeken, maar dit zag ik zo snel staan.

De sleutelgatmethode is niet altijd mogelijk. Bij erg grote borsten kan er met de sleutelgatmethode niet genoeg borstweefsel worden verwijderd maar het heeft ook met de breedte van de borsten te maken. Daarbij vinden sommigen de ankermethode een mooier resultaat geven.
Vaak is het zo dat de ziekenhuizen voor de standaard ankermethode kiezen en dat er in de klinieken sneller voor de gespecialiseerde sleutelgatmethode wordt gekozen. Het heeft ook veel met de ervaring en voorkeur van de specialist te maken.
Welke methode wordt toegepast hangt af van de grootte van de borst en met name van de mate waarin de borst verkleind moet worden. Bij zeer grote borstverkleiningen wordt in het algemeen de anker methode toegepast. Als de verkleining mee valt en met name als de tepelhof niet al te laag hangt, dan kan de sleutelgat methode worden uitgevoerd.
Link to comment
Share on other sites

Dank je! Was ook al aan het googelen geslagen :D

Op de site van Bergman staat dat er met de sleutelgat methode meer projectie haalbaar is dan bij een ankerlift. Dat vind ik wel positief.

Link to comment
Share on other sites

Behalve dat je met een sleutelgat minder litteken hebt als met anker, zit t m idd in het aantal weefsel wat je weggehaald moet hebben.

Ik zou in eerste instantie een anker krijgen, maar ik werd wakker met een sleutelgat. Ik ben daar achteraf erg blij mee...

Het litteken wat je krijgt met het anker, is echt erg groot....

Link to comment
Share on other sites

Het hangt af van het volume van je borst. In mijn geval is er niet bizar veel weefsel weggehaald (220 gram per borst) itt andere bvk's. Dus zou je zeggen dat een sleutelgat ook haalbaar was, maar mijn pc gaf aan dat het volume bepaalt voor welke methode je gaat. Ik had hangers, met een sleutelgat had ik nooit het resultaat bereikt wat ik nu heb.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.