Jump to content

Rug en nekklachten?


Guest ikke81

Recommended Posts

Hallo,

Ik heb een vraagje. Ik krijg begin 2014 ook een borstvergroting. Maar nu heb ik een whiplash met veel nek en rugklachten.

Zijn er mensen hier die dit voor de operatie ook hadden en heeft de bv ertoe bijgedragen dat de klachten verergerden?

Voor de mensen die geen klachten hadden, merken jullie verschil?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook altijd veel rug, nek, schouder (en de rest :-S ) klachten. Maar merk qua gewicht ofzo nix in klachten. Alleen de eerste weken heeft iedereen volgens mij redelijk veel rug en nekklachten door het plat slapen, gekke houding en die shit-bh en dat zal dan misschien wat meer zijn, maar die periode is te overzien.... (soort van ;-) )

Link to comment
Share on other sites

Dit stelt mij wel gerust. Pfff nu blijft er niet veel meer over om het NIET te doen, haha en zelfs dat maakt me zenuwachtig. Liefst ging ik er nu heen en zei maak me in slaap en fix het zodat ik van die eeuwige twijfel af ben, hahahhaha.

Gek he, als ik nu wist hoe het resultaat zou worden en dat ik geen complicaties zou krijgen, dan zou ik nooit twijfelen.

Link to comment
Share on other sites

vanaf jongs af aan heb ik zo nu en klachten gehad (vooral als ik niet train), maar sinds dag 1 van de bv is het wel erger geworden zowel rug als nek voornamelijk schouders. En komt idd door de houding, bh/band, slaaphouding en stijf zijn omdat ik pijnen had...

Maar na 6 weken en begonnen met sporten (gelijk me schouders en rug getraind) is de pijn nu verminderd.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ikke81,

Toch moet je je nekklachten die je nu al hebt niet onderschatten. Weet je zeker dat het een whiplash is en niet bijvoorbeeld een nekhernia?

Ik zou in jouw geval zeker een arts raadplegen voordat je een eventuele bv laat uitvoeren. De klachten moeten natuurlijk niet van kwaad tot erger worden.

Succes ieder geval.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.