Jump to content

Welke maat sportbh en waar/ welke kopen?


Recommended Posts

Welke maat zou ik niet weten, denk dat je daar het beste de kliniek even voor op kan bellen, welke bh: ik vond zelf de Fila heel erg fijn zitten (met voorsluiting) en de heavy sport van de hema (achter sluiting) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Over de maat van de sportbh kun je het beste ff contact opnemen met je pc.. hij of zij heeft daar het beste inzicht in..

Wat betreft welke bh zijn de meningen erg verdeeld..

De een vindt de fila sportbh erg lekker zitten en de ander vindt het een verschrikkelijk ding ;)

Ik heb zelf een shock absorber besteld en ik heb de fila sportbh met voorsluiting

Link to comment
Share on other sites

*** Ik vond de Hema sportbh heavy sports fijn zitten, had ook een triumph tri-action maar die vond ik persoonlijk minder. Alleen bij de hema is weer t nadeel dat die klitteband achterop de bandjes harde randjes heeft vind ik. In ieder geval zou ik een zwarte aanraden, mijn witte kreeg ik niet meer schoon door dat roze spul om te ontsmetten. Zelfs niet in de kookwas. Als je je bh bij een winkel in de buurt koopt kan je altijd 2 verschillende maten nemen, en dan degene terug brengen welke te groot/te klein is, bonnetje bewaren dus.

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.