Ga naar inhoud

Javaantje : 23 augustus 2013 : Dr. de Meyere : Artemedis: Heroperatie 25 november 2013 en 27 februari 2014


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Zoals de meeste op deze forum overwegen een BV. Ik wil dit jaar een BV laten doen.

Er komt zoveel info op me af dat ik door de bomen het bos niet meer zie.

Zoveel klinieken waar je uit kan kiezen, zoveel dit zoveel dat... Pfff

Volgens mij heb ik een dunne huid, dus zal de implantaat achter de borstspier geplaatst worden (wat ik op diverse sites lees) maar dan wel met anatomische implantaten (volgens mijn vriend oogt dit natuurlijker. Heeft namelijk bij één van de merken gewerkt).

Nou lees ik hier en daar MF en MM. Wat betekent dit? ... En waar moet ik nog meer op letten?

Voor mijn zwangerschap had ik cupmaat 75B, tijdens mijn zwangerschap ong een maatje groter. Mijn borsten zijn door mijn 3 kinderen leeg gezogen (1e 2 maanden, 2e 7 maanden, 3e 9 maanden) en nu een cupmaat heb van 75AA geloof ik.

Ik heb nog nooit een bh met die maat gekocht omdat ik het zo afschuwelijk uit vind zien bij mij en daarom een 75B heb waar ik "kipfiletjes" inzet (vullingen) zodat het toch iets groter oogt.

Eerst instantie wilde ik naar een grote B, kleine C maar nu ik verhalen lees dat er twijfels zijn na de operatie neig ik toch naar een grotere maat...

Ik ben 1,70 en ong 60 kg, met een iets wat bredere schouders en borstspieren die wat uitsteken (vind ik zelf) door fitnessen

Zijn er misschien dames die slechte ervaring hebben gehad met een kliniek?

Heeft iemand een BV gezet hij Contour Kliniek / Parkkliniek Rotterdam?

Ik hoor graag van jullie

Groetjes Soraya "besluitloos"

P.S. zal binnenkort een foto toevoegen van mijn eigen borsten

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 419
  • Created
  • Laatste Reactie

Hoi hoi

Welkom op het forum!!

Ja... lastig he... Waar en door wie?? En dan ook nog welke prothese...

De vorm van de anatomische is wel natuurlijker idd, maar de cohesiviteit van de gel is harder dan bij de ronde.... Achter de spier ziet er natuurlijker uit als je weinig eigen weefsel hebt, omdat je daardoor minder snel de randen van de prothesen ziet. Echter, achter de spier heeft als nadeel, dat je borsten als je ligt, minder natuurlijk opzij vallen..

Nog meer keuzes, sorry ;)

Ik denk dat je eens bij dr. Nio op gesprek moet gaan.. Hij werkt in de Parkkliniek en is echt een hele goede! Hij werkt echter ook in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam en daar betaal je voor precies hetzelfde bij dezelfde arts 800 euro minder ;)

Verder zou je eens bij dr. van der Weij in Boerhaave (amsterdam) op gesprek kunnen gaan.

Beide artsen plaatsen zowel voor als achter de spier en kunnen je dus een goed advies geven! Ook werken ze allebei met verschillende implantaten..

De MF en de MM, dit zijn twee 'profile-aanduidingen' van het merk Natrelle..... Het gaat dan om een anatomische prothese met:

MM: medium height, moderate projection (projection is het volume van je borst naar voren toe)

MF: medium height, full projection....

Dit is eigenlijk hetzelfde als de categorien: medium, high en extra high profile.

Hoe dat in elkaar zit, heb ik al eens uitgelegd in het volgende topic:

http://www.borstenforum.com/topic/6310-medium-profile-of-high-profile/?hl=%2Bmedium+%2Bhigh

Misschien dat je daar al iets wijzer van wordt :)

Heel veel succes met dubben!

Rechtsboven is een zoekbalk waar je ook op trefwoorden (dus ook op pc of kliniek) kunt zoeken :)

BIj vragen waar je geen antwoord op vindt: shoot!! :35:

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

potverdikkie, heb ik een heel verslag getypt besluit mijn laptop om ff opnieuw op te starten. dag verhaal!

dan maar nog eens proberen:P

er is inderdaad heeeeel erg veel informatie hier op het forum te vinden, van meiden met verschillende meningen, voorkeuren, wensen, kennis en ervaringen.

Probeer daarom na te gaan wat jouw wensen zijn. wat wil jij? wil je hele grote borsten of net een maatje meer? gaat je voorkeur uit naar anatomisch of rond? denk bij de keus daarvoor aan de voor en nadelen (bijvoorbeeld: anatomisch is stugger, rond wat zachter en beweegt daardoor wat natuurlijker mee)

voor welke voorkeur gaat je plaatsing uit?

probeer op deze manier je voors en tegens helder te krijgen en aan de hand daarvan meer info op te zoeken zo selecteer je al een beetje, en kijk dan naar welke PCs hierdoor je voorkeur hebben. kijk ook naar het merk protheses waar je voorkeur naar uit gaat

wil je in de omgeving zoeken, dan is dr. de blecourt ook een goede optie.

hij opereert naast de bergman kliniek in Bilthoven namelijk ook in het vlietland ziekenhuis in Schiedam. zijn voorkeur gaat uit naar ronde protheses, maar kijkt voor de plaatsing naar het best natuurlijke resultaat. Dat is sowieso zijn streven, natuurlijk mogelijk.

Ik wordt 21 juni door hem geopereerd en ben tot nu toe zeer tevreden over de consulten, informatie en vele positieve verhalen.

succes met je zoektocht!!

x

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi BB & I233,

Thanks voor jullie reacties.

Het is inderdaad lastig allemaal, maakt het voor mij niet makkelijker :118: , maar goed het zijn ook "2 babies" die ik voor altijd met me meedraag ;-)

Teveel dubben is niet goed voor mij ahaha

Ik denk dat ik maar een aantal afspraakjes ga inplannen, zowel bij Dr. Nio, Dr. van der Weij en Dr. de Blecourt, zien wat voor info ik over mij heen krijg ;-)

Eerste instantie wilde ik anatomische prothesen, aangezien deze er natuurlijker uitzien maar is de cohesie aan de harde kant (dat wil ik eigenlijk ook niet)

Zoals je in mijn album kan zien heb ik een dunne huid, weinig weefsel maar "veel spier", dus zal de prothese achter de spier geplaatst moeten worden. Op diverse sites lees ik dat het pijnlijker :( is en meer tijd in beslag neemt voor herstel .. Het idee al dat mijn borstspier losgesneden wordt geeft mij al de kriebels.. OEF!

@ I233 thnx voor het accepteren: Na hoeveel cc ga je? En wil het sowieso via mijn oksel laten zetten. Als dat niet kan om bepaalde redenen dan via de borstplooi. En bij jou?

Ik wil iig dat het natuurlijk en "randloos" uit gaat zien. (wat de een heeft, heeft de ander niet)

Waar ik de operatie wil laten uitvoeren maakt in principe niet uit. Ik wil wel een paar uurtjes voor rijden ... Misschien dat ik ook een afspraak ga maken bij Dr. de Meyere (Gent) want ik hoor goede verhalen hierzo...

xx. Soraya

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Yaya,

Ik heb je foto's gezien en denk dat een borstvergroting heel erg mooi gaat worden!! de pc zal beoordelen waar de prothese geplaatst gaat worden.

waarom wil je graag via de oksel de protheses laten plaatsen? ik heb mij daar eigenlijk nooit in verdiept via de borstplooi is een methode die naar mijn idee veel vaker wordt uitgevoerd en mijn voorkeur dan eigenlijk ook wel naar uit was gegaan. blecourt plaatst volgens mij alleen maar via de borstplooi. lijkt me zelf ook lastig zo'n wond onder je oksel, kan je geen deo gebruiken, niet wassen, niet scheren en je armen misschien ook niet zo goed bewegen? naja dit zijn dingen die bij mij opkomen als ik aan de methode via de oksel denk.

Ik heb niet heel erg vee in te brengen in het aantal cc. mijn Pc weet dat ik heel graag grotere mooie natuurlijk ogende borsten wil, het liefst een C cup. hij kijkt uiteindelijk op de operatie wat het mooist uitpakt.

onder de spier is inderdaad pijnlijker. maar ook per persoon verschillend. en het herstel duurt misschien iets langer in de zin van dat het langer duurt voor de pijn weg is en je wat soepeler kan bewegen. maar sporten en zwaar werk mag je sowieso de eerste 6 weken niet verrichten.

ben benieuwd wanneer je je eerste consult hebt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi I233,

Waarom ik het via mijn oksel wil laten plaatsen is denk ik het idee dat de litteken minder te zien zal zijn dan wanneer ik het via mijn borstplooi wil laten plaatsen. Bijv tijdens sex... Maar wat ik hier lees valt het allemaal best mee, dus waarschijnlijk wil ik het wel via mijn borstplooi laten zetten :-). Maar wat je zegt klopt inderdaad over het scheren en geen deo gebruiken niet eens bij stil gestaan ... Lekker muffen in die 6 weken wuahuahauhaa...

Ik wil tussen de 300 cc en 450 cc zitten. Zou wat zijn als ik achteraf spijt zou krijgen :-(...

Eeennn.... 23 juni heb ik mijn eerste consult bij Dr. van der Weij, yeeaaahhh. Ik ben zooo benieuwd en zoooo zenuwachtig..

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even over dat plaatsen via de oksel. Ik zou dat niet doen als ik jou was... Volgens mij wordt het ook niet meer veel gedaan.

Een pc kan veel slechter zien wat hij doet als het via de oksel gaat. Hij kan vanuit daar immers niet direct in je borst zien wat hij doet.

De littekens zijn bij een goede pc gewoon niet meer zichtbaar. Ik moet nu al echt met een spiegeltje zoeken naar waar het zit. Daarnaast zit het precies in de plooi van de borst, waardoor het gewoon wegvalt. Hoe vaak heb je in de zomer geen topjes aan? Dan doe je je armen toch ook wel es omhoog? Met stappen of concerten of zo. Lijkt me dat je dat dan net wel ziet. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een litteken in de oksel heb gezien. Geloof me een goede pc zorgt dat jouw littekens in de borstplooi niet zichtbaar zijn.

Succes met je consulten!

x Vero

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even over dat plaatsen via de oksel. Ik zou dat niet doen als ik jou was... Volgens mij wordt het ook niet meer veel gedaan.

Een pc kan veel slechter zien wat hij doet als het via de oksel gaat. Hij kan vanuit daar immers niet direct in je borst zien wat hij doet.

De littekens zijn bij een goede pc gewoon niet meer zichtbaar. Ik moet nu al echt met een spiegeltje zoeken naar waar het zit. Daarnaast zit het precies in de plooi van de borst, waardoor het gewoon wegvalt. Hoe vaak heb je in de zomer geen topjes aan? Dan doe je je armen toch ook wel es omhoog? Met stappen of concerten of zo. Lijkt me dat je dat dan net wel ziet. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een litteken in de oksel heb gezien. Geloof me een goede pc zorgt dat jouw littekens in de borstplooi niet zichtbaar zijn.

Succes met je consulten!

x Vero

Sluit me hier volledig bij aan, niets aan toe te voegen :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Javaantje!

spannend joh 23 juni!! schiet al op! lekker tot die tijd je blijven informeren op het forum vragenlijstje maken en desnoods foto's mee nemen van wat jij mooi vind en wat niet:)

ga je nog meer consulten in plannen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Vero en BB,

Geen plaatsing onder mijn oksel :) had me niet zo echt in verdiept en nu naar jou verhaal en die van I233 te hebben gelezen... Pffff doe maar niet...

Hi I233,

Ik ga zeker een waslijst mee nemen en tal van foto's. Heb genoeg gezien, dus genoeg voor het kiezen :D.. Ja ik heb toevallig vandaag een afspraak gemaakt met Dr. de Meyere in Gent, op 26 juni...

Wil nog eentje maken met Dr. Nio, maar wacht eerst ff af hoe het met deze 2 gaat ...

Spannuuuuund hihi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Javaantje,

moet toch even wat rechtzetten wbt plaatsing via de oksel.. Dit is echt wel een veilige manier en wordt ook gewoon kundig uitgevoerd mits je een pc hebt die er echt gespecialiseerd in is. Want inderdaad wat Veroo zegt het komt minder voor bij borstvergrotingen tegenwoordig, vroeger werd dat veel meer gedaan. Tegenwoordig is via de plooi het meest uitgevoerd en is dat ook heel mooi weg te werken zodat het niet opvalt.

Echter mijn nicht heeft dus 2 jaar geleden via de oksel een bv laten doen, toen ik haar vroeg waarom vertelde ze me dat ze na de borstvoeding van drie kids bijna tot geen borstplooi meer over had. De arts heeft toen geadviseerd om het via de oksel te doen omdat er kans zou zijn dat de prothese onder de "plooi" zou gaan zakken en dus ook onder het litteken. Het is bij haar allemaal mooi genezen en ook echt meegevallen die ingreep/littekens in de oksel.

Ik zou zeggen laat je goed adviseren over alle mogelijkheden, hier op het forum heeft Zeepbelx ook de bv via de oksel laten doen misschien kan zij je eea vertellen over de ingreep en herstel.. Heel veel succes en tot boobs, X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Jilly,

Thanks voor je reactie. Nu je het zegt vind ik zelf dat ik weinig borstplooi heb. (misschien dat je inmiddels mijn fotos ook hebt gezien)

Ik laat me inderdaad goed adviseren erin. Paar PC's afgaan en kijken wat ze hierop te zeggen hebben.. Ja toch

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Jilly,

Thanks voor je reactie. Nu je het zegt vind ik zelf dat ik weinig borstplooi heb. (misschien dat je inmiddels mijn fotos ook hebt gezien)

Ik laat me inderdaad goed adviseren erin. Paar PC's afgaan en kijken wat ze hierop te zeggen hebben.. Ja toch

Graag gedaan hoor, ja ik heb idd je foto's gezien maar goed daar moet je pc heel duidelijk in zijn hoe dat bij jou er eventueel uit gaat zien. Dus ook echt specifiek naar vragen heh! Zou zo een zonde zijn als je strx wel je litteken zichtbaar krijgt doordat de plooi omhoog trekt.. Ben benieuwd naar je consulten!, X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Graag gedaan hoor, ja ik heb idd je foto's gezien maar goed daar moet je pc heel duidelijk in zijn hoe dat bij jou er eventueel uit gaat zien. Dus ook echt specifiek naar vragen heh! Zou zo een zonde zijn als je strx wel je litteken zichtbaar krijgt doordat de plooi omhoog trekt.. Ben benieuwd naar je consulten!, X

Ik ben ook heel benieuwd :) ... Keep you posted ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey javaantje,

ik lees net dat jij ook op 26/06 een afspraak hebt bij de Meyere! Ik moet om 16.30u.

Spannend hé :-) Zal dan ook jouw 2de consult zijn? Benieuwd wat jij er van zal vinden :1:

Hey Tingeling

Heel erg spannend! Ik moet om 16.00uur, wel een beetje krap na elkaar vind je niet? Wordt dan een snelle consult :s...

Ja is dan mijn 2e. Zondag mijn eerst :D kan niet wachtuuuuh hihi... Waar had jij je eerste dan?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet niet of het goed gaat met mijn berichten naar Jilly en Tingeling

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha ik heb een hele lijst met vragen die ik van hier heb verzameld ... Zal maar de belangrijkste eruit halen.

Ik ga ff je topic lezen....

:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Jilly,

Zie nu pas jou berichtje. Ik heb inmiddels 3 consults gehad. De eerste bij dr. van de weijer @ Boerhaave. Was een aardig mannetje, veel gelachen, luisterde wel goed alleen vond ik hem iets wat haastig overkomen.

Mijn 2e consult was bij dr. de Meyere. Ook aardig, nam ook de tijd ondanks dat we iets wat laat aankwamen. Luisterde naar ons en gaf wel goede advies. Grappige vond ik hoe zijn gezicht wegtrok na het zien van mijn boobs. Eerste instantie was zijn advies, anatomisch en voor de spier. Whuahaha en toen werd het: "OOW ik zie het. Je hebt hoge en grote borstspier, wat niet veel vrouwen hebben, en zal achter de spier/dual plane geplaatst moeten worden" ...

Ik denk zelf dat het bij dr. de Meyere heel persoonlijk gericht is "alle aandacht naar jou".

Mijn 3e consult was bij dr. Tan @ Contourkliniek. Misschien heb je het wel van gehoord, komt namelijk vaak op tv. (best commercieel dus) ... Kreeg eerst een gesprek met een vol gespoten botox "assistente" die aantal foto's liet zien van de operatie. Daarna wat voor soort implantaten dr. Tan meewerkt enzo.

Op naar een volgende kamer waar ik de pasprothese ging passen. Rechts maatje nr. 8 en links maatje nr. 8+2. 5 Min later kwam dr. Tan binnen. Legte alles uit alleen keek ons niet aan wanneer we vraag stelde. Hij ging ervan uit dat ik een EXTRA HIGH profile wilde... (uuuhhh je hebt niks gevraagd en ik heb niks aangegeven) ... Anyway dr. Tan zal het in ieder geval niet worden.

Te commercieel, geen interesse tonend, lopende band praktijk en in mijn ogen niet degene die mijn borsten mag doen... Ziet er uit als een BUTCHER!

12 juli nog een consult bij dr. Nio @ parkkliniek. Heel benieuwd hoe hij overkomt.

En dan denk ik dat ik maar een keuze moet gaan maken.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi BB,

hahah nee inderdaad... Zal binnenkort maar een nieuwe topic maken ;)

Ik ben ook heel benieuwd naar hem. Als hij inderdaad zo goed is, zal het lastig zijn voor mij om een keuze te maken :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.