Jump to content

Milou : 6 mei 2013 : Dr. Schiettecatte : Atlas kliniek Meise


Recommended Posts

Hoi allemaal,

Ik heb mezelf nog helemaal niet voorgesteld op dit forum, dus bij deze, ik ben Milou 25 jaar uit Dordrecht.

Afgelopen maandag ben ik geopereerd door drs Schiettecatte in de Atlas kliniek in Meise (bij Brussel).

Ik ben hier terecht gekomen via Diana Gabriels.

Om heel eerlijk te zijn ben ik naar Diana Gabriels gegaan omdat zij borstvergrotingen relatief goedkoop aanbiedt terwijl ik weinig negatieve ervaringen over haar kon vinden.

Ik had niet echt een voorkeur voor een kliniek omdat ik er vertrouwen in heb dat elke OK hygienisch werkt. Ik wilde wel per se een pc met veel ervaring met borstvergrotingen.

Diana gaf aan dat ik geopereerd kon worden door drs Schiettecatte, een pc die ook voor de Velthuiskliniek borstvergrotingen doet.

21 april had ik een consult met hem en hij gaf mij direct het gevoel deskundig te zijn. Ik kon tijdens het consult niet kiezen tussen 325 of 350 cc. Ik was bang dat ik snel aan mn nieuwe borsten zou wennen en dan toch groter zou willen maar ik wilde tegelijkertijd ook geen pornoborsten.

Hij boodt aan ze allebei te bestellen en tijdens de operatie zou hij kijken wat het beste was (ik ben nogal smal).

6 mei kon ik terecht in de Atlas kliniek in Meise. We stonden ernorm in de file bij Antwerpen (ongeluk in de spits) waardoor ik nog gestresster aankwam haha.

Ik moest om 10 uur aanwezig zijn maar ze bleken een miscommunicatie te hebben over de beschikbaarheid van de OK waardoor ik nog ongeveer 2,5 uur extra moest wachten, voor niks gehaast dus.

Ik mocht al in de privekamer dus kon tv kijken enz, toch is het wel vervelend om te wachten als je al zo zenuwachtig bent.

Het personeel van de Atlaskliniek was enigzins chaotisch maar wel erg vriendelijk. Ik kreeg niet veel persoonlijk aandacht en had wel echt het gevoel dat ik een nummer was.

Op een of andere manier vond ik dat niet eens erg. Als ze de hele dag niets anders doen dan gaat het vast wel goed.

Ik werd rond half 1 naar de OK gebracht en sprak met drs. Schiettecatte af dat ik toch de 350 cc zou willen als dit zou passen.

Ik kreeg een infuus en was eigenlijk direct in slaap. Toen ik wakker werd voelde me eigenlijk direct al fit.

rond 2 uur mocht ik terug naar mn kamer en om 3 uur stond ik alweer naast mn bed. Een medewerkster van de kliniek kwam vragen of ik zin had in yoghurtjes. Ik heb gegeten en ben gelukkig helemaal niet beroerd geweest van de narcose. Drs. Schiettecatte kwam kijken hoe het ging ( en ik heb de 350 cc gekregen). om half 4 was ik op weg naar huis.

Wat ik wel vervelend vindt is dat de BH die ik aan moet houden zo ontzettend strak zit. Ik ben bang dat het echt te strak zit, kan dat kwaad?

En ik hoop dat mn borsten nog wat lager gaan zitten. Ik lees vaak dat men een band om moet maar die heb ik niet gekregen, ik zit wel ingetaped.

Ik zal fotos plaatsen als ik mn borsten durf te bekijken. Ik heb ze namelijk nog helemaal niet gezien omdat ik die bh niet uit durf te doen. Ik ben bang dat het dan te pijnlijk is om de bh weer aan te doen.

Wat zijn jullie ervaringen ermee?

Mijn tepels zijn wel nogsteeds gevoelloos, is dit normaal? maarja misschien is het nog te vroeg om me zorgen te gaan maken.

Bedankt voor alle nuttige informatie op dit forum, ik blijf nog even verder lezen!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom!!

En gefeliciteerd met je boobies!! :)

Tepels gevoelloos? Ja, dat komt heel vaak voor vlak na de operatie, komt uiteindelijk goed :)

Je bh zo strak.. meestal houd je nog vocht vast na de operatie en gaat de bh wat losser zitten naarmate de weken vorderen. Als hij echt te strak zit, dan zou je misschien de schouderbandjes wat losser kunnen doen, of misschien een haakje losser aan de achter- of voorkant? Anders laat je daarbij helpen ;) Alleen is dat wat onhandig :)

Zolang je het veiliger vindt om je bh aan te houden, doe je dat lekker :) Maar uiteindelijk wint de nieuwsgierigheid :P Dat zul je zien haha.

Een goed herstel!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.