Jump to content

Becky : 1 december 2009 : Dr. de Boer : Mediconsult Haarlem


Recommended Posts

Hoi dames!

Ik lees sinds kort heel dankbaar mee met alle berichten :) !

Zal mezelf ook even voorstellen. Ik ben 31 jaar, woon in Noord Holland, doe part time secretarieel werk en heb een kindje van 2 jaar, waar ik alleen voor zorg. En nu heb ik eindelijk besloten een borstvergroting te doen, de stap te gaan wagen.

Ik heb ook al vanaf de ze moesten gaan groeien gewacht op niets. Tweer erwtjes op een plank waren het en dat zijn ze nu nog :( Een zwangerschap heeft er eigenlijk niets aan veranderd, ze zijn niet groter of kleiner geworden. Heel vaak heb ik wel getwijfeld over een borstvergroting, maar dan kon ik me er toch niet toe verzetten. Ik vind natuurlijke gewoon mooier, dat ik mezelf moest accepteren zoals ik ben, en het is ook niet niks he, zo een ingreep, een tijdje uit de running, kost veel geld, risico's, enz. Maar ja. Nu na de zwangerschap en een voor mij hele moeilijke zware periode (waarin de 'vader' ons op een hele pijnlijke manier heeft laten barsten met alles) klim ik er nu weer bovenop. Eigenlijk vind ik dat ik wel een mooi kadootje verdient heb, helemaal voor mezelf :D

Na de zwangerschap kon ik niet meer aan mijn lichaam wennen. Zoveel is er niet eens veranderd, maar ik kon het gewoon niet echt mooi meer vinden en ben daar best onzeker over geweest. Toen ik er weer over begon te lezen en zoveel mooie foto's zag, kon ik het niet meer tegenhouden! Ik vind het nog steeds heel eng, maar eenmaal besloten ging het heel snel. Naar de kliniek geweest, voor mij niet te ver weg is wel belangrijk... het geld had ik gelukkig al bij elkaar gespaard... het voelde meteen goed... en nu ga ik ervoor!! Ik kon binnen een maand al terecht :5: Op mijn werk vrij geregeld en een zus die zo lief is om te komen helpen na de OP.

Joepie!! En heel spannend!!!

Fijn om alle berichtjes te lezen hier, zo kom je zoals de PC ook al zei, goed beslagen ten ijs!

Liefs,

Becky.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wat heerlijk meid! En al zo snel!

Grappig om te zien dat er ineens allemaal mensen naar Mediconsult gaan, ben zelf nu 6 weken PO en echt helemaal blij met mijn nieuwe boobs!

Ze zijn mooi natuurlijk!

Weet je al welke maat je krijgt, of moet je nog terug om te passen bij Dhr. De boer.

Nou hou je in de gate ben nu al benieuwd naar je verslag.

Ik moet zeggen dat ik het allemaal als een leuke ervaring beschouw, heb zelf een nieuwe vroendin aan mijn boobjob over gehouden!

liefs Beertje

Link to comment
Share on other sites

Een mooi kado voor jezelf na een zware periode !

'Lelijke' nep-borsten zie je bijna niet meer , alles is zo geëvolueerd . De meesten hebben er een verkeerde voorstelling van , ik ook trouwens ... Was ook al 37 toen ik een bv liet doen maar beter wat later dan nooit denk ik nu want je zal je zoveel meer vrouw voelen .

Link to comment
Share on other sites

Hey Becky,

Welkom op t forum en gefeliciteerd met je aankomende operatie. Spannend. Ook voor jou kan het aftellen dus al beginnen. Leuk om je verhaal te lezen. Vele zullen zich er wel in herkennen. Heel benieuwd naar waar je voor kiest, welke maat, welke protheses, welke plaatsing etc. en ook naar je verslag en foto's straks. Hier raak je voorlopig niet uitgelezen.

Veel plezier,

Pat :119:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Becky,

Welkom hier en wat fijn dat jij 1 dec. al kan! Ik ga ook naar mediconsult heb 14 dec. mijn 2e consult maar

kan pas in april 2010 mijn BV laten plaats vinden ivm wedstrijdseizoen die dan afgelopen is :S

Ik ga je verslag goed in de gaten houden, ik vind het erg interessant wat mensen namelijk over MC schrijven omdat ik er

ook heen ga. Ik hoop dat je ook voor en na foto's gaat doen.

Ik vind het mega spannend maar ik moet nog heel lang wachten dus tegen die tijd zal ik wel op van de zenuwen zijn.

Liefs Bar

Link to comment
Share on other sites

Lieve dames, bedankt voor jullie berichtjes! Echt leuk om te lezen, vooral dat er zoveel positieve ervaringen zijn. Ik vind de voorpret minstens evenleuk. Maar ben wel zenuwachtig!

Het tweede consult heb ik pas gehad, bij Dr De Boer inderdaad. Ik krijg een 240 cc of 275 cc. Had ook aangegeven dat ik het niet te groot wilde en zo "natuurlijk" mogelijk. Ik heb ook een minicupje dus vind 't best eng... Toen ik ze paste, in een speciaal voor dat consult aangeschafte 'lege' BH (!!) want die heb ik natuurlijk niet, vond ik ze allebei wel mooi en bij me passen. Maar de kleine wat klein, en de grote wat groot, stom he? Ben blij dat hij straks bepaalt wat erin gaat en niet ik haha. Ik zou nooit kunnen kiezen denk ik.

Ik ga foto's plaatsen als ik ze heb, en zal jullie op de hoogte houden :-)

Ik tel de dagen!

Link to comment
Share on other sites

Hahaha moeilijk he!

Ik kreeg de tip van Ludlage om de grootste te nemen, omdat deze toch altijd weer iets kleiner uitvalt als het in je lichaam zit.

Maar je kunt erop vertrouwen dat het goed gaat hoor! Dht de Boer zult vast wel de goeie maat kunnen bepalen tijdens de operatie.

Ze zijn erg van het natuurlijk ogende borsten ipv die bollen.

veel liefs

Link to comment
Share on other sites

@ Bar,

Ik krijg een ronde, ruwe, McGhan Hi-Cohesive protese, met laag profiel. Zo, da's een hele mond vol. Hij komt op de spier in principe, maar misschien wordt wel besloten om het dual plane te doen. (Vraag me trouwens nog steeds af of dat nu hetzelfde als tussen de spier is, of toch een andere techniek).

Nu heb ik echt een klein AA-cupje, met 78 cm omvang onder de borst, dus maat 75 of 80A bh. Ik hoop op een mooie B, dat vind ik toch het mooist. Maar als het een C(tje) wordt en het staat mooi, ben ik daar ook tevreden mee! Ik was steeds bang dat het te groot zou worden, maar nu denk ik toch doe maar iets groter, zeker als er optisch weer een deel wegvalt, na het plaatsen. Je betaalt er ten slotte ook flinke flappen voor toch, haha. Maar ja, ik hoop gewoon dat t mooie natuurlijk uitziende worden, die bij mijn lichaam passen en waar ik me lekker bij voel.

@ Beertje:

Ja, die tip kreeg ik ook. Ik vond zowel Ludlage als De Boer helemaal op een lijn zitten met wat ik zelf ook in gedachte had. Dat was wel heel fijn. Ik denk echt dat ze hun werk goed doen en de juiste maat uit kunnen kiezen, en ook goed inschatten (en luisteren naar) wat je zelf wilt. Ik heb sowieso al veel foto's van mooie natuurlijke gezien, en dat 'bollentijdperk' is volgens mij nu wel achterhaald. Op de Victoria Beckhams na dan. Volgens mij is dat echt niet meer nodig.

Hij vertelde trouwens ook nog, dat er een redelijk nieuwe protese is, die nog plattere randen heeft, zodat je ze bijna niet meer hoeft te zien. Dus, joepie!

Liefs!!

Link to comment
Share on other sites

Ja goed, he, vind het ook echt een fijne kliniek..

Ook de zusters zijn top... je word echt ff in de watten gelegd hoor!

Ben nu al benieuwd naar je operatie verslag.

Maar krijg je anatomische protheses? Of rond?

Ik heb de soft maar ik heb gelukkig geen randen die je zit, maar ik had al genoeg ruimte.

Voel het alleen aan de onderkant, maar das ook wel logisch..

Nou nog een paar weekjes! Je weet in iedergeval wat je voor de kerst wilt, heel veel lingerie bonnnen..

Want geloof me dat waord een verslaving hahahhaha

Link to comment
Share on other sites

Ja, ik zal zeker een verslag maken! Zolang ik achter de com kan zitten dan, geen idee hoe dat dan is. Ik heb al een albumpje aangemaakt, zodat ik daar straks niet meer hoef te kl**ien, dat ik de foto's er ook zo in kan zetten.

Ik schrok wel van de tijden die ze daar hanteren hoor, 06.30 uur opstaan!! Poeh, dat je niet even mag uitslapen...

Maar ik krijg dus ook die ronde soft touch, net als jij volgens mij. Ik dacht trouwens dat die ook die platte randjes hadden, maar als dat twee verschillende zijn, wil ik het nog wel even weten van te voren! Nu ga ik toch twijfelen. Dat wil ik nog wel ff vragen dan voor het zover is. Of even bellen... mmm.

Wat een goed idee, lingeriebonnen, hahaha!! Ja, ik moet me nu al inhouden als ik leuke setjes zie, hard weglopen! Straks is alles te klein toch, als het goed is, dus dan heb je een excuus :-) Komt helemaal goed uit zo met de feestdagen voor de deur, hihi.

Link to comment
Share on other sites

Hoi dames,

Ik heb nu 2 consults gehad, en allebei heel verschillende adviezen! Gevoelsmatig had ik mijn keus al gemaakt, maar ik twijfel toch nu een beetje...

Ik ben 1,74 lang, weeg 62 kilo, ben normaal/slank, met cup AA. Mijn wens is een mooie B, iets wat er natuurlijk uitziet.

Advies 1: bij een PC in een goede privekliniek, met jarenlange ervaring. Hij adviseerde een ronde protese OP de spier, misschien dual plane. Maat 240 cc of 275 cc. Met LAAG profiel.

ADvies 2: bij een PC in een ziekenhuis, die weliswaar veel van deze operaties doet maar nog een (relatief) jonge arts is, en ook andere specialisaties heeft. Hij zei meteen: oh, dat moet onder de spier, je hebt te weinig klierweefsel van jezelf. Anders zie je de randen. En hij bleef het maar hebben over een HOOG profiel. Wel zei hij ook ongeveer 240 cc, misschien ietsjes groter. Maar volgens hem was de low profile te breed voor mij.

Nu vraag ik me af voor wie dat hoge profiel nu goed is? Het zag er namelijk uit als een gebakje toen het op tafel lag, echt een rond, opstaand bolletje. En ik wil juist geen bolling aan de bovenkant, of zo min mogelijk.

Ik vraag me ook af of de kliniek vrij makkelijk beslist om het OP de spier te doen, omdat dat voor hun misschien meer de standaard is, of een makkelijkere procedure?

Ik vind het heel dubbel allemaal!

Wie weet hier meer van? Heel erg bedankt in elk geval als je tips hebt :-)

Liefs,

Becky.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Becky,

Op internet is hier wel meer info te vinden; wellicht ook bij de website van het merk van de prothese. daar zou je kunnen kijken. je weet van jezelf wel wat voor soort type lichaam je hebt.

Het is wel lastig dat de ene PC iets anders adviseerd dan de andere.

Je zou zoiezo aan betreffede PC's kunnen vragen welke reden hij/zij er toe ziet om dit advies te geven.

Liefs fjo

Link to comment
Share on other sites

Niet zo moeilijk als je van te voren een idee had lijkt mij .

Iedere kliniek heeft idd ze'n eigen werkwijze , prothese enz. ...

Aan jou om uit te maken wat jou het beste gevoel geeft .

Ik had ook van te voren in me'n hoofd van wat ik wou (en niet wou) :

privékliniek

ronde geruwde prothese , gevuld met cohesieve siliconegel en laag profiel

dual plane ( = split pocket ) geplaatst langs de tepel

onder slaaproes gecombineerd met plaatselijke verdoving

> ik kreeg tijdens mijn consult precies te horen wat ik in gedachten had dus had geluk want je weet niet van te voren of je wensen wel haalbaar zijn . Ben dan ook niet op een tweede consult ergens anders geweest want dan ben je helemaal het noorden kwijt .

BTW (heb ff je topic erop nagelezen) : heb dezelfde borstomtrek als jij (78cm) én laag profiel dus je kan het wel hebben hoor :38:

Enja : dual plane = tussen de spier = split pocket

Link to comment
Share on other sites

Ik heb precies hetzelfde gehad, 2 totaal verschillende adviezen, maar ik ben naar een 3e gegaan, en dan kijken of dat wel in de buurt kwam bij mijn andere adviezen.. (en mn eigen gedachten).. En hetgene waarvan ikzelf dacht dat te groot zou zijn, raadde de 3e me ook aan.. ga uiteindelijk voor de 3e!..

Link to comment
Share on other sites

Hey dames,

Bedankt voor jullie reacties.

Volgens de ene PC zou het high profile een puntig effect hebben (als bij die bh van Madonna) en volgens de andere moest ik juist niet een te brede prothese hebben, omdat mijn borst zelf niet zo breed is. Op de site van de fabrikant zie ik dat het in afmetingen maar 0,5 cm in de breedte scheelt, en 0,6 cm in projectie, dus of ’t nou echt veel uitmaakt… Het schijn dat high profile voor smallere vrouwen is, maar volgens mij ben ik gewoon normaal of eerder breed, want mijn omvang (onder) is ook al 78 cm.

Ik ga toch mijn eerste gevoel volgen. Volgens mij is dat inderdaad een goede raadgever, maar ook omdat ik echt denk dat dat de betere keus is

:-) om verschillende redenen.

Verder scheelden ze trouwens weinig van elkaar, dat was dan wel weer leuk om te weten. Zat beide een overnachting bij in, en de prijs was gelijk! Ik had vaak gelezen dat ziekenhuizen toch goedkoper zijn. De locatie (en sommige puntjes van het consult zelf) vond ik overigens absoluut niet prettig.

Liefs,

Becky.

Link to comment
Share on other sites

Hoi B-Cupje,

Wat grappig dat je dezelfde omvang hebt! Dat geeft me wel weer moed, haha. Heb jou topic ook helemaal gelezen, leuk zoveel info, vooral ook van het hele jaar erna nog. (Dacht trouwens ook al dat ik je op het andere forum gezien had :-)

Ook leuk om te weten dat tussen/split/dual dus inderdaad dezelfde begrippen zijn. Vind dat de artsen er zelf ook vaag over kunnen doen.

Gelukkig was het eerste consult bij mij ook helemaal wat ik wilde horen. Maar ik ben toch ook blij dat de PC straks bekijkt wat er nu in kan (en hoe die 'm plaatst) en dat ik dat lekker aan hem over kan laten! Ik heb daar wel vertrouwen in. Blijft het ook nog een beetje een verassing...

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

wat fijn dat je er zo toch uitkomt

welke protesen wil je,adviezeren ze?

Een McGhan 240 cc of 275 cc soft touch, high cohesive, ronde, ruwe prothese met laag/moderate profiel. Hij komt op of tussen de spier. (Was t advies van de eerste dan, en dat gaat 'm worden...) Zelf lijkt mij dat ook prima. het komt iig erg met mijn wensen overeen, en ik denk dat de arts dat zelf ook wel goed kan beoordelen.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Becky,

Hoe laat moet jij dan daar zijn voor de operatie?

Ik heb 14 dec daar mijn 2e consult dus dan ga ik horen wat het gaat worden.

Zijn er dingen van te voren die je moet doen ter voorbereiding op de operatie?

Liefs Bar

Link to comment
Share on other sites

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.