Jump to content

marlie34 : 2 mei 2013 : Dr. de Meyere : Artemedis


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ten eerste wil ik ff kwijt hoe fijn ik het vind dat er een site is om over onze borsten te praten en vragen te stellen !

Ik zelf heb nooit echt grote borsten gehad maar na 2 kinderen te hebben gekregen is het helemaal weinig meer, een slappe b cup . Ik zou dolgraag een bv. willen maar oooh wat een keuze in ziekenhuizen en chirurgen ! Zou graag willen weten hoe jullie een keuze hebben gemaakt uit een kliniek of ziekenhuis ?

En zijn er ook onder jullie die spijt hebben van hun operatie want ben zo bang dat t helemaal mis gaat .

Kan ik hier ook ergens vinden welke kliniek echt erg goed is en welke echt niet ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Hoi Marlie,

Je kan idd zoveel kanten op dat je niet weet waar je goed aan doet. ook wat betreft de prothese zelf, de vorm, de maat enz....

Dat gevoel had ik ook, daarom heb ervoor gekozen om bij 3 verschillende klinieken/ziekenhuizen op consult te gaan.

Zo kan je kijken of ze een beetje hetzelfde adviseren en waar je je fijn voelt.

Aangezien mijn 2de consult helemaal super was heb ij besloten om voor die kliniek te gaan en het 3e consult te annuleren.

Succes met je info verzamelen!!

Groetjes,

Brigitte

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

Ten eerste wil ik ff kwijt hoe fijn ik het vind dat er een site is om over onze borsten te praten en vragen te stellen !

Ik zelf heb nooit echt grote borsten gehad maar na 2 kinderen te hebben gekregen is het helemaal weinig meer, een slappe b cup . Ik zou dolgraag een bv. willen maar oooh wat een keuze in ziekenhuizen en chirurgen ! Zou graag willen weten hoe jullie een keuze hebben gemaakt uit een kliniek of ziekenhuis ?

En zijn er ook onder jullie die spijt hebben van hun operatie want ben zo bang dat t helemaal mis gaat .

Kan ik hier ook ergens vinden welke kliniek echt erg goed is en welke echt niet ?

Hey Marlie :) Ik heb via internet eigenlijk gekeken naar een PC in de provincie waar ik woon en dan eigenlijk van de eerste keer op een PC terechtgekomen die gespecialiseerd was in borstoperaties,op zijn site gekeken enzo,foto's gezien van mensen die al geopereerd door hem waren,en vond dat hij heel mooi 'werk' leverde,dus heb dan afspraak geregeld voor een consultatie,heb goede info gekregen,voelde mij ook goed bij hem,dat is wel belangrijk dat je je ook goed voelt bij je PC. Ik had al heel mijn leven lang complexen over te kleine borsten,van vorm waren ze wel ok,maar wou mij toch graag wat vrouwelijker voelen,vooral in bikini dan. En dan toch doorgezet,beginnen sparen als zot tot ik 3600euro bijeen had,datum geprikt en voila,nu anderhalve week verder en ben zéér blij dat ik het heb laten doen! :101: ik had wel enorm schrik voor onder volledige narcose te gaan,was ook nog nooit geopereerd geweest,dus wist helemaal niet hoe of wat het zou gaan,maar het is allemaal goed verlopen,niets van gemerkt,weet enkel nog dat ze cathetertje instaken,zuurstofmaskertje voor me hielden en hup weg was ik :5: operatie heeft 3 kwartier geduurd en ben dan naar kamer gebracht,was wel blij dat ik mijn vriend terugzag en dat ik niet al te veel pijn had. 1 nacht slecht geslapen thuis,4 dagen dafalgan genomen en dan was het al niet meer nodig. Tot hier toe ook nog alles inorde,ben ik blij om,Do 12 april nog eens consultatie voor nazicht,en dan mag ik eindelijk weer (hopelijk) op zij slapen en mooie BH'tjes aanschaffen,ben eens benieuwd welke maat ik nu ga hebben,ergens tussen een grote C of D. Er zijn natuurlijk ook meisjes waar het allemaal niet zo rooskleurig is verlopen,maar je moet echt posi denken en zeker zijn van je beslissing,een goede PC kiezen,luisteren naar z'n advies,je bv kies je aan de hand van wat je zelf mooi vindt maar je moet ook realistisch nadenken of je lichaam de nodige ruimte heeft om héél groot te gaan,dus houd het natuurlijk ogend en gezond,ga je ook niet afzien! alvast veel succes! Grtjs :48:
Link to comment
Share on other sites

Hoi marli34

Je hebt mijn verhaal al gelezen.

Ik wilde zowiezo in Nederland geholpen worden en niet te ver weg ivm met de reistijd.

Aangezien ik in mijn leven nog wel eens een pech vogeltje ben was ik bang dat als ik complicaties zou hebben weer helemaal naar belgie zou moeten rijden dus ben ik op zoek gegaan in mijn provincie.

Ik kwam bij de Boerhaave uit..das voor mijn 20 km rijden dus goed te doen.

En ja,ik heb er gebruik van moeten maken dat ik twee keer na de operatie terug ben geweest naar de kliniek.De eerste keer omdat ik een allergische reactie had op de tape,en de tweede keer dat mijn bh te krap was en daardoor pijn bleef houden en de hechtigen niet vertrouwde.

Bij allebij de keren kon ik zo tussen door komen en werd ik meteen geholpen...wat was ik blij dat ik niet een end hoefde te rijden hahaah.

Ook voor de nacontroles wat misschien maar tien min. duurde.

Ik had meteen een goed gevoel bij de chirurg ook al word hij nog wel eens bestempeld als bot!

Klopt een beetje,maar goed kom voor mooie borsten en niet om mijn sociaal netwerk uit te breiden,het is een man van weinig woorde zeg maar.

Hij nam me wel serieus toen ik terug kwam en vroeg of ik toch meer cc's kon krijgen.hij adviseerde zelfs 50 cc meer dan dat ik wilde.En ik ben zo blij dat ik toch brutaal genoeg was om nog een keer te gaan!

Ik heb voor ronde mentor medium profile 450 cc 3000 euro allinclusief betaald.daar zit ook de bh,litteken creme etc bij in.

Voor druppel vorm weet ik dat ze 4250 vragen.

Ik had angst voor de narcose...laat ik zeggen flauwvallen en narcose waren een van mijn grootste angsten.Ze namen me heel serieus!En het ging allemaal zo rustig ,ik weet dat je een pilletje van te voren kan krijgen maar daar heb ik niet eens gebruik van hoeven te maken.Heel relaxt dus.Verpleging was aardig,ben netjes geholpen.

Al met al heb ik dus een positieve evaring gehad.

Heel veel succes met je zoektocht!

Ik was al gelukkig maar ben nu nog veel gelukkiger!!

Ik wens je veel succes met je zoektoch naar een pc.Laat je niet afschepen,bij geen goed gevoel niet doen!

Link to comment
Share on other sites

hoi Marlie!

ik ben heel lang geleden bij dokter roddi op consult geweest, ik vond hem erg onbeleefd en ongeinteresserd en ben naar hem ook nooit meer terug gegaan, heb het hele id uit mijn hoofd gezet, jaren later

ben ik me goed gaan orrienteren, ik heb veel info van het borstenforum gehaald en ook heel veel voor en na foto's vergeleken!

ik ben toen bij drie klinieken op consult geweest waarna ik erg twijffelde tussen een aardige arts en tussen een minder aardige die wel gigantisch veel ervaring had.

Ik heb voor de ervaring gekozen! wel heb ik nog drie keer een consult bij hem gehad omdat ik er maar niet uit kwam hoeveel cc ik wou.

Een half jaar geleden heb ik mijn bv gehad en ik ben er superblij mee!!!

Het enige wat ik je kan adviseren, ga niet over een nacht ijs! neem de tijd om info te vergaren en vergelijk!!

heel veel succes!

jolly

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Gister een consult gehad bij dr v Selms , zeer prettige man en kwam heel eerlijk over .

Hij adviseerde mij ronde protheses te nemen en deze achter de spier te plaatsen , waarschijnlijk kan hij niet meer dan 265 cc plaatsen .

Nu lijkt mij dit nogal weinig , heb nu n lege b cup en hij dacht naar n kleine c te gaan

Heeft er iemand ervaring met dit aantal cc , s en miss tips ? Ik twijfel of ik er wel voor moet gaan , ben bang dat je er straks niets van ziet

Link to comment
Share on other sites

Hoi Marlie

Het aantal cc valt bij iedereen anders, zoals je misschien al vaker hebt kunnen lezen hier op het forum. Het hangt allemaal af van hoe breed je eigen borst is, welk profiel er gekozen wordt, of je smal of breed gebouwd bent.... (en zo zullen er nog wel meer punten zijn waar een pc op let)

Wat heb je aangegeven aan de pc? Welke cupmaat wil je bereiken?

Misschien is het handig om sowieso nog een tweede of derde consult te plannen, met een andere pc, zodat je vergelijkingsmateriaal hebt? Sommige mensen willen dit net niet omdat ze bang zijn te gaan twijfelen, maar het kan ook net helpen om een bewuste keuze te maken.

Ik had zelf een kleine 75b en heb op 11 juni 450 cc high profile gekregen. Volgens mij, met een slag om de arm nog, want is nog niet goed te meten, wordt dat een 75e.

groetjes, BB

Link to comment
Share on other sites

hoi marlie,

ik heb 9 juli ook een consult bij van selms en ben benieuwd wat hij mij te vertellen heeft.

maar ik ga ook op 16 juli naar plovier.

ik wil gewoon kunnen vergelijken en zou het idd zonde vinden als je te horen krijgt dat je idd maar weinig cc's kan plaatsen.

2 pc's zien toch meer en misschien durft de 1 ook net iets meer aan dan de ander...je weet het nooit.

tis een hoop geld en als je dan twijfelt of je niet te weinig cc's krijgt zou t ook zonde zijn.

ga bij jezelf na of je idd wat BB zegt niet bij meerdere pc's langs kan gaan.

wie weet zit er wel iets bij dat je zegt,ja dat/daar wil ik! of je gaat twijfelen haha maar goed ik denk als ik t allemaal zo lees dat

dat iets heeeeel normaals is voor een BV.

succes

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Vorig jaar deze tijd heb ik mijzelf hier al voorgesteld , 2 consults gehad bij dr. Vd weij en dr v Selms , bij de laatste een heel goed gevoel gehad ookal adviseerde deze mij ronde dual plane terwijl ik voor de spier wilde ivm herstel .

Vandaar ook nog steeds mijn twijfel , ik lees hier vaak dat het herstel toch echt heel zwaar is en heb 2 kleine kids dus dit gaat echt een probleem worden .

En dan de twijfel over de protheses ! Wat een gedoe ! Ik zou voor een derde consult naar de welnesskliniek in Genk gaan maar las op hun site dat ze met Monobloc protheses werken daar en heb vernomen dat deze eerder zouden gaan lekker , weet iemand hier wat van ?

En dan het herstel , ik werk in n mannenbedrijf en ga het niet vertellen en wil na een week weer gewoon gaan werken , maar zoals ik het hier lees is dat vrijwel onmogelijk ?

Hebben jullie ook allemaal zo lang over alles getwijfeld ? Zou ik het gewoon niet moeten doen en maar gewoon een lege à cup houden ??

Link to comment
Share on other sites

Hey Marlie,

Moeilijk moeilijk. Ik denk persoonlijk dat als je iets heel graag wilt, er altijd een mouw aan te passen is. Ik krijg op 29 maart mijn bv. Zit ook niet echt in een ideale situatie. 2 kindjes (van 5 en 1) en een eigen zaak (slijterij) die ook door moet draaien. Maar toch ga ik er voor. Mijn pc heeft gezegd dat ik me de eerste 2 weken koest moet houden, maar dat ik daarna gewoon weer kan gaan werken. Maar dan moet ik natuurlijk niet met kratten en dozen gaan sjouwen. Ik heb vorig jaar een spoedkeizersnede gehad en toen mocht ik ook 6 weken niet tillen. Het is me toen gelukt, dus zal het nu ook vast gaan lukken.

Ik heb wel een voordeel dat mijn ouders de eerste week bij ons in huis komen om voor mij en de kids te zorgen. En mijn schoonouders hebben ook aangegeven dat ze er zijn als ik hulp nodig heb.

Maar goed, je kan de dingen nog zo goed plannen. Je weet natuurlijk toch niet van te voren hoe ze gaan lopen. Als er bij mij complicaties optreden heb ik best een probleem. Aangezien mijn man en ik de winkel met z'n tweeën draaien. Toch ga ik het doorzetten , omdat ik het zo ontzettend graag wil!!!. En eventuele problemen zijn voor latere zorg!

Succes met de knoop doorhakken!

gr.

Link to comment
Share on other sites

Vorig jaar deze tijd heb ik mijzelf hier al voorgesteld , 2 consults gehad bij dr. Vd weij en dr v Selms , bij de laatste een heel goed gevoel gehad ookal adviseerde deze mij ronde dual plane terwijl ik voor de spier wilde ivm herstel .

Vandaar ook nog steeds mijn twijfel , ik lees hier vaak dat het herstel toch echt heel zwaar is en heb 2 kleine kids dus dit gaat echt een probleem worden .

En dan de twijfel over de protheses ! Wat een gedoe ! Ik zou voor een derde consult naar de welnesskliniek in Genk gaan maar las op hun site dat ze met Monobloc protheses werken daar en heb vernomen dat deze eerder zouden gaan lekker , weet iemand hier wat van ?

En dan het herstel , ik werk in n mannenbedrijf en ga het niet vertellen en wil na een week weer gewoon gaan werken , maar zoals ik het hier lees is dat vrijwel onmogelijk ?

Hebben jullie ook allemaal zo lang over alles getwijfeld ? Zou ik het gewoon niet moeten doen en maar gewoon een lege à cup houden ??

Hoi Marlie,

Ik zit een beetje met hetzelfde probleem dus ik hoop dat er voor beide snel een oplossing in de bus valt!

Als je die bv echt heel graag wilt dan zou ik blijven zoeken naar een pc die wel voor de spier wilt plaatsen.

Ik wil om diezelfde reden ook een bv voor de spier maar ik vrees dat ik daar niet ''dik'' genoeg voor ga zijn,moet morgen voor de 1x op consult en volgende woensdag opnieuw bij een andere pc en als deze niets worden ga ik op consult bij Dr. Bruno Demeyere aangezien deze voorstander is om voor de spier te plaatsen dus er is nog steeds hoop :6:

Link to comment
Share on other sites

Hey, zelf heb ik er 5 jaar over gedaan voor ik de stap heb gezet, had net als jij verschillende redenen om het toch maar niet te doen!! maar toch bleef het idee telkens weer bovenkomen, en zo ben ik in februari toch nog maar een keer op consult geweest en heb onmiddelijk een operatiedatum laten vastleggen! Ook deze keer kon ik wel verschillende redenen bedenken om het niet te doen, de kids, het werk, eventueele complicaties maar toch heb ik deze keer doorgezet en ben er voor gegaan!! en tot nu toe gaat alles hier super, bij mij zijn ze dual plane geplaatst en heb 2 dagen hulp nodig gehad om uit bed te kunnen en zo voort, vanaf vandaag kan ik al heel veel zelf en de pijn valt bij mij supper mee!! ben zelf al een beetje aan het afbouwen met de pijnmedicatie!! dit is natuurlijk voor iedereen anders!!! ik ben supperblij dat ik toch eindelijk de stap heb gezet en niet meer hoef te zeuren of me slecht te voelen over hoe mijn borsten waren enkele dagen geleden!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Marlie

Als je niet achter de spier wilt hebben, kun je beter cancellen bij wellnesskliniek. Daar wordt voornamelijk achter de spier geplaatst namelijk. Uitzondering op de regel is dr. Visser daar.. Die wil nog wel eens voor de spier plaatsen, maar dan alleen echt als je ruim voldoende eigen weefsel hebt.

Je moet idd naar een pc op zoek die vaak en voornamelijk voor de spier plaatst. Hij is al genoemd: dr. Demeyere in Gent. Dan heb je een goed herstel (ben er zelf ook geweest) Hij plaatst zeker weten voor de spier en je kunt na een week weer aan het werk en ook voor je kindjes zorgen!

Het enige dat je van hem gedurende 4 weken niet mag, is je ellebogen hoger dan je schouders heffen.

Van der Weij.. daar ben je ook geweest. Hij zal toch ook wel anatomisch voor de spier geadviseerd hebben? Vond je zijn consult niet goed? Of waarom kies je niet voor hem? Hij is wel ook een goede pc. Ben bij hem ook op consult geweest en heb veel goede verhalen over hem gelezen.

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties ! Blij dat ik niet de enige ben twijfels :-)

@soof89 wat spannend , die datum schiet al aardig op ! En wat fijn dat je ouders je komen helpen , ik durf het mijn ouders niet eens te vertellen, zullen het er zeker niet mee eens zijn en ik wil eerst voor mezelf uitmaken of ik het echt ga doen zonder te worden beïnvloed door anderen .

Zal iig wachten op je operatieverslag !

@ tianie, ik vind dat je gelijk hebt en heb ook meteen demeyere gebelt voor wat info. ! Erg aardig en ga morgen een afspraak maken voor een consult , ook ik ben te mager voor een voor de spier implantaat maar misschien vind hij dat het kan .

@ Ellien , goed dat je ervoor gegaan bent en wat heerlijk dat je de operatie achter de rug hebt ! Fijn dat het zo goed met je gaat en ik hoop dat je borsten mooi zijn geworden !!

@ best- boobie , heb idd over dr demeyere gehoord alleen zo ver :-) maar heb wel net gebelt voor wat info en wil er heen voor een consult . Ben idd ook bij van der weij geweest , adviseerde idd anatomisch voor de spier , vond het een aardige man maar voelde te pusherig en vind hem ook erg duur . Wat is jou uiteindelijke motivatie geweest toch voor demeyere te gaan en je was helemaal tevreden ?

Ben iig weer wat wijzer geworden en vooral blij dat ik niet de enige ben die voor de spier wil :-) tnx allemaal !

Link to comment
Share on other sites

Oh ja.. Van der Weij vraagt meer voor de anatomische, klopt!!!

Demeyere niet, als het om de style 410 gaat van Natrelle. De style 510 (met een dunnere bovenrand van de prothese) die zijn wel duurder, maar die adviseert hij alleen als je echt zeer weinig weefsel hebt)

Waarom ik uiteindelijk bij Dr. Demeyere gegaan ben, en niet bij van der Weij? Waren allebei hele goede consulten, maar er moest bij mij ook nog wat gereconstrueerd worden, en van der Weij wilde langer wachten tussen de afgelopen operatie en de komende hersteloperatie dus. (had mijn eerste bv in de valkenhorstkliniek en dat was niet helemaal gegaan zoals het moest, dus moest hersteld worden en ben daarom op zoek gegaan naar een andere pc)

Demeyere vond het geen probleem om op korte termijn te opereren.

Dat was voor mij eigenlijk de doorslag. Had namelijk bij allebei een goed gevoel :)

xx

Link to comment
Share on other sites

En je bent dus tevreden over demeyere ? En heb je ronde of f anatomische ? Ik heb me laten vertellen dat rond voor de spier niet kan , weet jij hoe dat zit ?

Heb vanmorgen een afspraak gemaakt voor een consult , kijken wat hij ervan vind . Ben zo benieuwd alleen jammer dat t 3 uur rijden is .

Link to comment
Share on other sites

Marlie.. rond voor de spier kan niet?

Hmz.. ik zou niet weten waarom dat niet kan.

Jaa.... of bij jou gaat het niet ivm te weinig weefsel, en dan zou een anatomische iets verstandiger zijn ivm die bovenste rand die dan dunner is ?? Dat bedoel je denk ik :35:

Best_boobie is heel tevreden, maar dat zal ze zelf nog wel komen vertellen. Eigenlijk is iedereen tevreden over dr De Meyere :35:

Link to comment
Share on other sites

Ooh ok ik had begrepen dat rond alleen dual plane gedaan word maar zal het verkeerd begrepen hebben .

Kan helemaal geen voor en na foto's vinden van demeyere , weet jij hoe ik deze kan vinden ?

Ik hoor idd alleen maar positieve ervaringen ds wil graag bij hem op consult , ben benieuwd wat hij zegt .

Baal alleen dat t 3 u rijden is van hier voor een consult van een half uur maar goed miss. Is t t waard !

Link to comment
Share on other sites

Hoi, hoi,

Ik laat ze in april ook dual plane zetten omdat ik te weinig vetweefsel had en het nu natuurlijker overkomt.

Baalde ook wel dat het niet voor de spier " kon" want hen een kleintje van nog geen 6 maanden en sta voor de klas. Dus rustig aan doen wordt moeilijk. Toch zal het moeten, ik denk dat je vanzelf met creatieve oplossingen komt. Die weken kom je wel door en het is het resultaat dat telt! Veel succes met je keuzes.

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Happy wat spannend dat jou datum vast staat ! Bij welke arts ga je ? Ik ga toch echt t liefst voor voor de spier , hoop dat dr demeyere dit wil en kan doen maar als hij denkt dat het niet mooi word zal het toch dual plane worden .

Ik vraag me trouwens af na hoelang je mag vliegen enzo , wij hebben voor 7 juli een vakantie naar Turkije gepland maar als ik besluit ma mijn consult ervoor te gaan zou ik dat natuurlijk dan het liefst voor de zomer gedaan hebben , maar na hoe lang mag je zwemmen zonnen de zee in en vliegen , iemand hier ervaring mee ?

Link to comment
Share on other sites

De meesten hebben hier hun foto's prive staan. Anders is iedereen zomaar te googelen en dat wil niet iedereen he. Je kunt altijd vragen aan mensen of je hun fotos mag zien, als je via pb even een motivatie geeft :)

Ik zal je toevoegen als vriendje en je zult zien, dat ze bij mij niet dual plane hoefden, omdat het er ook even natuurlijk uitziet bij mij voor de spier, als bij sommigen dual plane.

Ik heb genoeg weefsel en vet van mezelf, om de rand van de prothese te bedekken. Als je kijkt bij mijn foto's van 6 maanden en 9 maanden (de nieuwste in het album 3 maanden en verder) dan zie je dat het geen pornoballen zijn ;)

Ik voeg je even toe, dan kun je misschien nog Demeyere-boobs zien voor je op consult gaat ;)

Het tepelhoogteverschil had ik van te voren al, en heb ik niet laten veranderen. Je krijgt dan verschillende breedtes van prothesen en dan hoeft het niet perse mooier te worden bij dit kleine verschil van hoogte.

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Aha ik snap t ja , dat niet iedereen haar fotos openbaar stelt . Heb die van jou gezien en wat zijn ze mooi ! Zo zou ik ze ook willen alleen misschien een maatje kleiner Hahah .

Wilde eigenlijk even weten of er meiden zijn die zich in mei laten opereren en toch gewoon in juli op zomervakantie gaan , of moet ik dat in een nieuw topic even vragen ?

Link to comment
Share on other sites

Dag Marlie, in mei de bv en in juli op vakantie lijkt toch te moeten kunnen? Ik heb rond achter de spier, ik ben best kleinzerig, ben nu 7 weken po en heb eigenlijk nergens meer last van. Hier en daar eens een steekje of een pijntje als ik er in mijn slaap per ongeluk weer op ben gaan liggen zonder er wakker van te worden of als ik mijn 5- jarige van 23 kilo wat al te enthousiast heb opgetild of rondgedragen, maar verder gaat t prima, hoor! En voor de spier herstelt minder pijnlijk dan achter de spier hoor ik steeds. Grtjs

Link to comment
Share on other sites

Nic zijn de wonden al helemaal goed dicht ? Ben zo bang dat er met zwemmen of door zweet vuil in de wonden komt ofzo , heb geen idee hoe lang t duurt voordat dat een beetje dicht is .

En bb , is idd een goed idee om de littekens dan eventueel met sunblock in te smeren , mag natuurlijk niet verbranden neem ik aan

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.