Jump to content

Lift je borsten met ... botox !


Recommended Posts

Botox om je borsten een liftje te geven: het lijkt een nieuwe Britse trend onder jonge moeders. De "Breastox" maken komaf met verzakte decolletés, waardoor de borsten er net als voor de zwangerschap uitzien.

Feestbehandeling

De behandeling, die slechts een half uur duurt, is vooral populair bij drukke jonge moeders die geen tijd hebben om onder het mes te gaan. "Jonge mama's die graag naar een feestje of speciale gelegenheid willen en er in een mum van tijd terug goed willen uitzien, komen voor de behandeling het best in aanmerking", stellen Britse cosmetische chirurgen. "Met een prijskaartje van 1.000 pond per sessie, worden de injecties beter als een eenmalig iets bekeken, eerder dan als een reguliere behandeling".

Rugspieren

Een verdovende crème werkt in vooraleer de 12 injecties in de 'pectoralis minor', een borstspier, worden gegeven. Doordat de spier als het ware bevroren is, nemen de spieren in de rug het over, werken zij harder en liften ze zo de buste. De droogterimpels, veroorzaakt door de zon of het ouder worden of door zonlicht, verdwijnen evengoed. Groter worden de borsten echter niet. Ook werkt het goedje niet permanent, na drie, vier maanden is het effect uitgewerkt.

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.