Jump to content

Straaten, Plovier of Selms?


Tanja32

Recommended Posts

Hoi Meiden,

Ik ben inmiddels erover uit dat ik me door 1 van deze 3 ga laten opereren....

Weet iemand of Plovier ook silliconen wil zetten van Mentor? heeft iemand dit ook toevallig en wat gaat het dan kosten?

Nog meer mensen ervaring met van Straaten? ik heb al een aantal borsten voorbij zien komen en die vind ik erg mooi! heb alleen het idee dat hij het niet heel vaak heeft gedaan? of heb ik dit helemaal mis.

dr Selms heeft toch wel mijn voorkeur maar helaas heeft hij op korte termijn geen tijd... en ik wil toch eigenlijk wel snel geopereerd worden.

Gr

Link to comment
Share on other sites

Net gebeld met Plovier en omdat ik een wissel moet en ook nog Mentor protheses wil gaat het mij 3700,- kosten.... + dat ik nog naar Belgie moet rijden dan wordt het een stuk duurder dan bij dr Selms in het Lucas Andreas of dr Straaten..... jammer :-(

Dus ik zou graag jullie voorkeuren horen?

dr Selms.... en dan iets langer wachten....

of dr Straaten? en dan op korte termijn..... ben zo bang dat het bij hem niet mooi wordt ofzo? omdat ik er toch weinig over hoor?

Link to comment
Share on other sites

Hi Jessica,

Ik kan niet veel zeggen over de andere opties maar ik ben mega blij dat ik bij F. Straten ben gegaan (want die bedoel je toch?). Even over zijn ervaring, hierbij een stukje dat ik vond op internet:Zijn medische opleiding volgde hij aan de Universiteit van Leiden. Daarna specialiseerde Frans zich in de plastische chirurgie. Jarenlange ervaring deed hij op in ziekenhuizen en privé klinieken in Nederland, Duitsland, Engeland en de VS. Frans bezoekt met veel interesse de belangrijkste medische congressen. Zo blijft hij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Plastische chirurgie benadert hij niet alleen vanuit een medische invalshoek. Frans weet door zijn vele patiënt relaties dat sociale factoren een grote rol spelen bij een optimaal resultaat. Zijn persoonlijke betrokkenheid voor, tijdens en na de behandeling is dan ook groot.

Frans Straten is aangesloten bij:

  • de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)

Ik ben zelf via Beauty Aesthetic Clinics geopereerd door hem. Vond de consulten, professionaliteit, locatie van de operatie en het personeel zo fijn. De dag van mijn B-job was echt de mooiste dag van mijn leven (klinkt stom maar meen het echt).

Succes met het maken van je keuze!

Link to comment
Share on other sites

Jennifer, bedankt voor je antwoord! had je foto's al bekeken en vind jou borsten prachtig... waarom heb jij voor deze kliniek gekozen en niet voor Diana Gabriels bv? ma ik vragen wat je ervoor hebt betaald.... bij deze kliniek kost het 2600,- omdat ze extra veel protheses hebben ingekocht? zou dit kunnen?

Wat ik me ook afvroeg: heeft Frans bij jou drains geplaatst? ik heb dit namelijk als heeeeeeeel onprettig ervaren en zou dit eigenlijk niet nog een keer willen..... is dit noodzakelijk? Gr

Link to comment
Share on other sites

Hi Jessica,

Dankje!
Ik had hele goede verhalen gehoord over die kliniek en F. Straten dus die combinatie sprak me heel erg aan. Na het eerste consult was ik ook meteen overtuigd (lang, duidelijk gesprek met consulente en F. Straten) en heb eigenlijk niet meer gekeken of het ergens goedkoper kon aangezien ik er niet op wilde besparen. Heb in totaal €4100,- betaald.
Hij zet geen drains! Volgens mij doet hij dat nooit. Heb het ook niet gemist :-).

Liefs

Link to comment
Share on other sites

He Jessica, waarom niet bij Dr. Bruno de Meyere van Artemedis, hier op het forum ook wel bekend als de dokter met de gouden handjes. Super vakbekwame pc die alleen maar prachtige Boobies kan maken. Hij werkt standaard met Mentor protheses en kost all incl 3000 euro!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook net door Straten geopereerd, koste me 2600 euro mentor rond. Ben super tevreden over hem. t gaat via Diana Gabriels inderdaad!

Frans Straten is net een jaar terug uit Londen heeft daar een poos (?) gewerkt als plastisch chirurg ook!

Voor mij gaf oa ook de doorslag dat voor mij Nijmegen maar anderhalf uur rijden was en het consult en nacontroles maar 20 min. met de tram van mn huis.

Dus das ook fijn!

Succes met beslissen!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.