Jump to content

Recommended Posts

Hallo Meiden,

Ik heb overduidelijk wat hulp nodig.... ik wil een wissel gaan doen, heb nu 320 cc eurosillconen maar zijn door een zwangerschap en borstvoeding erg gaan hangen! superzonde! Ik heb het 6 jaar geleden laten doen bij dr Koopman (Medisch centrum Scheveningen)

Uiteindelijk was ik daar niet heel tevreden met het eindresultaat en ben ik op zoek naar een andere PC.

Ik heb nu anatomische maar mis een HELEBOEL vulling dus ik denk dat ik voor rond high profile moet? wil namelijk ook echt GEEN lift.

Ik ben gaan kijken op het forum naar de verschillende borsten en mijn voorkeur komt steeds uit bij dr Plovier.....

Helaas lees ik ook wat complicaties, hoor ik dat hij er vaak extra CC's bijstopt en dat het consult waardeloos is?

Ook werk hij met Cereform inplantaten die niet zijn goedgekeurd....

Ook zie ik mooie borsten en goede reacties voorbij komen van dr. Demeyre (hoewel hij de voorkeur heeft voor voor de spier maar wil ik die absoluut niet) En ik wil niet bij iemand wisselen die niet heel vaak deze handeling doet.

Dan lees ik ook goede dingen over dr Selms, gespecialiseerd in symetrie en reconstructie? als ik heb goed heb......

Nadeel van hem vind ik de prijs en ken ik iemand met Natrelle borsten en die vond ik erg hard aanvoelen. Wel is dit sillicoon samen met Mcgan de enige die wereldwijd zijn goedgekeurd (en gaat mijn voorkeur wel uit naar silliconen die ook daadwerkelijk veilig zijn en zelfs in USA gebruikt mogen worden)

Ook zag ik erg mooie borsten voorbij komen bij dr van Onselen.... helaas heb ik die meteen afgestreept ivm doden, oplichting en dat soort praktijken...

Wie heeft hier een mening over? en kan me eventueel wel uit de brand helpen? Gr Jessica

Link to comment
Share on other sites

en wat ik mij ook afvroeg? hoe komt het dat wij in NL bijna nooit inplantaten via de oksel inbrengen? net zoals onderstaand filpje?

Omdat via deze manier van plaatsing minder secuur bepaald kan worden waar de prothese komt te zitten, en de implantaten hebben ook de neiging om naar boven te kruipen.

Ook kunnen er geen grotere hoeveelheden cc's op die manier geplaatst worden.

of

Uit je eerste bericht begrijp ik dat je ronde implantaten wil, dual plane of achter de spier, én de implantaten moeten FDA goedgekeurd zijn.. dus van Allergan of Mentor (overigens is er nog een 3e merk wat de FDA goedkeuring heeft Silimed/Sientra, maar deze lijken de NL markt nog niet bereikt te hebben?? )

Hmz.. op zoek naar een pc die aan deze 3 eisen voldoet dus :35: En dan heel hard duimen dat je idd geen borstlift nodig hebt en dat ze je ook zonder een lift willen opereren.

Ik weet zo even geen pc die aan je eisen voldoet ( Dr Maarten Koopmann bij Bergmankliniek denk ik) , wel weet ik dat je implantaatkeuze het een stuk duurder maakt dan elders (omdat je schreef dat je bij v der Selms te duur vond)

Ik zoek even mee, en anders weet Best_boobie wellicht een chirurg die voldoet aan je criteria :35:

Link to comment
Share on other sites

Ik zoek even mee, en anders weet Best_boobie wellicht een chirurg die voldoet aan je criteria :35:

Jup.. even contact gehad :

Van der Weij :) Boerhaave. 3400 euro voor dual plane rond high profile van mentor of natrelle. Vrije keuze :)

Link to comment
Share on other sites

Tot nu toe erg tevreden over Frans Straten operaties worden gedaan in Nijmegen en heb voor rond, high profile, achter de spier 2600 euro betaald!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Meiden! thx voor de reacties!

Het komt er dus op neer dat ik ontzettend veeleisend ben hahah!

Dr Koopman daar ben ik dus al geweest... en door mijn prothesewissel ontzettend duur! 4700 euro vertelde zij mij net bij het opvragen van mijn dossier. Dat wil ik er dus echt niet aan uitgeven...

dr. Selms in het SLAZ? daar ga ik dan maar even achteraan.....

dr. Demeyere? daar heb ik mooie dingen van gezien maar scheelt qua prijs dus niet zoveel met dr Selms.....

v/d Weij? daar heb ik nog niet naar gekeken....Zijn er hier meiden die goede ervaringen met hem hebben?

dr van Straten staat 'vandaag' hoog in mijn lijstje, omdat EN hij in NL opereert, prijzen laag zijn, goede ervaringen, mooie borsten, ben fan van miss titty haar borsten :-) alleen snap ik niet zo goed waarom die Diane......... er dan weer aan verbonden is?

dilemma's dilemma's....... ;-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.