Jump to content

visje19 : 1 juli 2013 : Dr. Maas : Bergman Kliniek


Recommended Posts

Hallo allemaal,

ik ben 26 jaar en denk al jaren over een borstvergroting, aangezien ik van mezelf kleiner dan cup AA heb....

precies een jaar geleden heb ik een eerste consult gehad bij de Velthuiskliniek, bij dr. Von Tits. Op 6 juli stond mijn operatie gepland.....die ik heb afgezegd. Ik deed het in mijn broek!

Het hele jaar is het plan aan me blijven knagen....veel gelezen, veel nagedacht. In april ben ik met mijn zusje mee naar haar consult geweest bij dr. Colpaert in Antwerpen. Twijfels sloegen weer toe.....na lang wikken en wegen een nieuw consult aangevraagd bij Bergman in Bilthoven, bij dr. De Blécourt. Daar kwam ik vandaag enthousiast van terug....de operatie staat voorlopig gepland op 4 juli, maar is nog niet officieel bevestigd. Nu dus weer hééél hard nadenken! En veel lezen over jullie ervaringen!

Groetjes,

Visje

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Hoi Visje,

Wat leuk! En wat ga je doen? Blecourt kennende med profiel, rond en euro silicone. Hij schijnt een hele goede arts te zijn die vooral voor een 'natuurlijk effect' wilt gaan. Klopt dat? En wil je dat ook?

Ik had ook minder dan een AA, dus ik weet hoe je je voelt. Spannend hoor.

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ja, inderdaad wel grappig. In een jaar toch zover dat ik nu wél echt wil. Weet alleen nog niet helemaal zeker of Bergman het wordt. Hbe ze vrijdag gemaild over nog wat vragen die ik had, helaas nog niets op terug gehoord.

@Tiva80: je hebt het helemaal goed. Dit was idd het voorstel. Ben wel een beetje huiverig voor ronde protheses, ik wil natuurlijk geen 'ballerig' effect. En aangezien ik zo dun ben en zo'n dunne huid heb, ben ik daar wel een beetje bang voor. Misschien dat het helpt dat de protheses dual plane worden geplaatst, het schijnt dat dan de prothese min of meer wordt platgedrukt.

Ook over Eurosilicone twijfels...ga liever voor Natrella/McGhan.....

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

Hoi,

fijn dat je nu wel de stap durft te nemen. Samen met je zus, heel fijn, heb je ook veel steun aan elkaar. Heeft je zus ook al een (voorlopige) datum ?

ikzelf heb ook ronde prothesen, wel van Eurosilicone, maar dat terzijde.

Als je ze dual plane krijgt, zie je ook geen randen ed. Vind ze bij mij heel natuurlijk en er is nog niemand die iets gezien heeft.

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Ik heb ronde en ik vind zelf, niet erg ballerig (zie foto's) maar ik ben niet heel slank, misschien ligt het daaraan? Any wayz ik heb van nature een AA.

Bergman gebruikt Eurosilicone. En Blecourt, gaat voor natuurlijk vaak de med profiel en 85% filled. Daardoor krijg je wel een heel natuurlijk effect in combinatie met duel plane.

Blecourt vindt Eurosilicone het beste (zei tegen mij) maar volgens mij hebben ze ook sinds kort Mc ghan. Maar die zijn 100% filled.

Kijk op de site bij dr A. van Turnhout, hij heeft mij geholpen. Ik vind hem geweldig. Hij is gespecialiseerd in borstreconstructies voor de symmetrie moet je bij hem zijn. Je kan eens kijken?

Succes :)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Hallo allemaal,

na hééééél lang wikken en wegen gaat mijn operatie eindelijk plaatsvinden.
Ik heb al twee keer eerder een operatie gepland (dr. Von Tits, Velthuiskliniek, dr. De Blécourt, Bergman) maar heb die telkens om diverse redenen afgezegd. Daarnaast vind ik het doodeng!

Maar nu gaat eindelijk echt gebeuren (al vind ik het nog steeds doodeng, haha!).

1 juli word ik geopereerd door drs. Maas in de Bergmankliniek. Ik krijg anatomische protheses dual plan, 215 cc (Eurosilicone).

Het blijft zo spannend!

Na mijn operatie heb ik 7 weken vakantie, dus ik heb alle tijd en rust om goed te herstellen. Hopelijk verloopt dat voorspoedig.
Ik ben van plan na vijf weken (begin augustus) nog op een rustige relaxvakantie te gaan, hopelijk lukt dat! Wat denken jullie?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Visje,

Mij is verteld dat je na 3 weken mag vliegen, maar dat het verstandig om de eerste 6 weken in de buurt te blijven, puur ivm eventuele complicaties.

Ik zelf ga waarschijnlijk (als ik eindelijk de knoop doorhak) begin mei onder het mes en wil begin juli op vakantie, vandaar dat ik er ook naar vroeg bij mijn pc.

Waarom heb je de vorige keren afgezegd? Wat gaaf dat je het nu gaat doen!!

Link to comment
Share on other sites

Hé Birdy...tja, waarom heb ik afgezegd. Toch wel de angst denk ik....ik had (en heb) zoveel twijfels!

Ik had die keren ook geen goed gevoel bij de pc en de kliniek. Ik had toen hele erge twijfels bij het aantal cc's en de protheses die mij toen geadviseerd waren. Maargoed, als ik het had gedurfd had ik het vast gedaan.

Nu ben ik dus wel op dat punt beland...en ga ik het gewoon doen!

Ik ga niet vliegen, maar ga met de auto op vakantie. Wilde wel naar Italië gaan, dus dat is niet echt in de buurt. Vraag me af of eventuele complicaties ook in Italië behandeld kunnen worden en of dat dan onder de verzekering valt. Misschien wel handig om dat even na te vragen :-)

Waar ga jij je operatie doen en door wie?

Link to comment
Share on other sites

Hoi visje, welkom op het forum!!

Na 5 weken mag jij gerust naar Italië hoor, niks mis mee. Als er dan nog complicaties optreden, ben je wel een erge pechvogel. Normaal gesproken zijn de eerste 2 weken het belangrijkst en kunnen de ernstigste complicaties optreden...

Dus gewoon lekker op vakantie :35:

Succes met aftellen!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ik ven vorige week door dokter Maas geopereerd, was ook erg zenuwachtig maar eenmaal daar was dat zo weg!

Ze zijn super lief en begripvol!

Weet niet of je eerder narcose hebt gehad? En of je toen misselijk was?

Ik namelijk wel, dit heb ik daar aangegeven en dus iets speciaals door m'n narcose gekregen , dus ik was na die tijd niet misselijk, duizelig helemaal niks!

Je krijgt daar een operatie hemdje aan (ik zou een boxershortje aan doen!)

En er ligt ook een badjas en pantoffeltjes voor je klaar!

Ik had zelf een losse trainingsbroek en makkelijk shirt met wijde hals bij me voor na die tijd.

En dextro!

Niet te druk maken hoor!! Je kan trouwens m'n verslagje wel lezen!

En je mag ook rustig m'n foto's kijken, al heb ik rond duals plane 375cc

Link to comment
Share on other sites

Hee Visje19.

Wat spannend! Ik ga 4 weken na jou onder het mes bij dr. Maas :D

Ik heb tot nu toe een erg goed gevoel bij hem. Jij ook begrijp ik!

Heel herkenbaar die twijfels hoor! Ik heb 3 jaar geleden een keer al zelfs een operatie gepland gehad en die toen afgezegd, omdat het niet goed voelde. Nu na 3 jaar weer terug. Ik zie dat jij ook aardig wat getwijfeld hebt. Wat heeft je uiteindelijk toch doen doorzetten?

Kop op meid. Nog maar een paar daagjes en je hebt boobies!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Ai, nu is het de avond van tevoren en kan m'n zenuwen nauwelijks in bedwang houden. En nu heb ik net met mn domme hoofd ook nog een biertje gedronken op het terras...dacht: mooie afleiding, maar nu bedacht ik me dus (te laat) dat ik de dag voor de operatie beter geen alcohol kan drinken.

Dom dom dom....

en ik ben al zoooooo zenuwachtig! Hoop dat ik vannacht een beetje kan slapen.

Morgen 12:00 uur is het zover....

@Eem: wat me heeft doen doorzetten, weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik wilde het al zo lang zo graag....dacht dat als ik het na drie jaar nog steeds wilde, ik het maar moest doen. En volgens mij heb ik in die drie jaar tijd alle risico's en twijfels weggerationaliseerd...haha!

Daarnaast heb ik wel veel vertrouwen in dr. Maas en de Bergmankliniek, voelde me echt op m'n gemak bij hem!

Link to comment
Share on other sites

Heeeee Visje,

Ik begrijp helemaal wat je bedoelt! Tof! Ik ben zooo benieuwd naar het resultaat :)

Oeps, dat biertje.. maar komt vast wel goed.
Morgen 12:00. Meid ik denk aan je en ik lees graag je berichtje na je operatie!

Liefs.

Link to comment
Share on other sites

Lief van je! Zal morgen proberen een verslagje te typen, hoop dat dat lukt. Heel raar, als ik aan morgen denk, denk ik helemaal niet aan pijn....denk alleen maar aan m'n nieuwe borsten en aan verwend worden door mn vriendje, haha!

Hopelijk valt dat dan niet vies tegen....

Tot morgen!

Link to comment
Share on other sites

He allemaal! Bedankt voor al jullie lieve reacties....ik heb niet zo heel goed geslapen, maar ben er wel klaar voor geloof ik.

Heb wel vreselijke honger, maar dat overleef ik wel. Hoop dat ik daarvan niet misselijk ga worden.
Vind het echt een vreselijk bizar idee dat ik vanmiddag andere borsten heb, haha!

Tot snel!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.