Jump to content

tchithchi : september 2013 : Dr. D'Hondt : Royal Beauty Clinic : Tongeren


Recommended Posts

Hallo iedereen! Even voorstellen...

Ik ben 21 jaar en voel me al enkele jaren niet zo goed over mijn borsten.
Het stoort me niet zozeer dat ze klein zijn (ik heb een A of klein B'tje ofzo heb het nooit specifiek laten opmeten)

maar hetgeen me enorm stoort is de vorm ervan. Ik zou ze het best omschrijven als 'driehoek-tieten'.

Ze zijn plat vanboven en dan zit er zo een veel te grote tepel op die ook nog wat uitsteekt. Enkel als ze stijf zijn, zijn ze wat ronder. Maarja... ze zijn niet voortdurend stijf he :106: !

Ik zou heel graag een BV willen om mooie ronde borsten te hebben.

Kan iemand mij misschien een beetje op weg helpen? Ik heb immers schrik dat als ik een BV laat uitvoeren ze groter gaan zijn maar nog steeds dezelfde vorm zullen hebben...

Dankje! Vele groetjes!

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi

Welkom op het forum!!

Hm.. sja wat zal ik zeggen.. Ik wil niet al je hoop meteen wegvegen, maar het is wel zo dat over het algemeen genomen aan de vorm van je borsten niets zal veranderen.. Het is een vergroting van je eigen borst...

Ik kan me alleen niets voorstellen bij de vorm die je beschrijft... Ik lees hier al een hele tijd, maar dit is nieuw voor me...

Misschien (alleen als je dat wilt hoor) zou je in de galerij een foto kunnen plaatsen (je kunt de optie: alleen voor vriendinnen kiezen als je ze prive wilt hebben staan, dat ze niet zomaar te googelen zijn) van je huidige borsten. Dan wordt het allemaal wat duidelijker :)

Heb je al eens overwogen ergens op consult te gaan bij een pc? Die kan meestal sowieso meer zeggen over wat hij ervan kan maken.. Iedere pc heeft toch een bepaalde manier van werken...

Hier op het forum is veel info te vinden over heel veel verschillende pc's, dus een kwestie van lezen en kijken waar je graag op consult zou willen gaan :)

Succes, en als je vragen hebt, shoot!! :35:

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Heyhey

Dankjewel!
Ja ik ben van plan hier eens verder op het forum rond te kijken en dan binnenkort op een paar plaatsen eens op consult te gaan;) Ik heb de foto's in de gallerij geplaatst, hoop toch dat het gelukt is :106:

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Gezien!!

Volgens mij heb jij tubulaire borsten.. (weet het niet honderd procent zeker) maar heb een reactie bij je foto geschreven :)

xxx BB

Ik heb dan wel geen foto's gezien, maar aan de omschrijving die je geeft omtrent je borsten denk ik dat bb gelijk heeft en dat je tubulaire borsten hebt..

Dat is geen ramp, en die vorm is er prima uit te krijgen met een borstvergroting ! Echter, ze zullen dan wel een ruimere hoeveelheid cc's moeten plaatsen om die vorm eruit te 'duwen' zeg maar en vaak halen ze wat extra weefsel weg die voor die typische 'puntvorm' zorgt.

Het zou mooi zijn om een chirurg te bezoeken, die hier ervaring mee heeft. Er zijn ook genoeg pc's namelijk die zeggen dat je vorm zo blijft, maar het is écht op te lossen.

Ik weet een heel mooi voorbeeld, alleen zijn die jongedame haar foto;s niet zichtbaar voor onbekenden, en ze is hier niet meer actief dus ze kan je niet accepteren als 'vriendje' op het forum. Zijn had 565cc gekregen.

Je zou naar een pc kunnen gaan, die niet zuinig is kwa cc's. Maargoed, dan moet je zelf ook op een flinkere cup willen behalen uiteraard.

Mocht je nog vragen hebben : Just ask!!

*edit* heb even een topic gezocht waarin wat namen staan van meiden met (waarschijnlijk) dezelfde borstvorm als jij.

http://www.borstenforum.com/topic/4188-tubulaire-borsten/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hoi iedereen!

Heb me een tijdje geleden al voorgesteld op dit forum maar ondertussen is er weer heel wat gebeurd.

Ik heb ondertussen 3 consultaties achter de rug bij dr. rogge in brugge, dr. 'dhondt in tongeren en dr. bosmans in hasselt.

De PC hebben echter allemaal verschillende meningen over hoe ze het best mijn tubulaire borsten kunnen corrigeren.
Dr. Rogge zou ronde prothesen achter de spier willen zetten en zou een incisie via de tepel willen maken. Of hij nu weefsel zou wegnemen of de plooi zou verlagen ofzo dat weet ik nog niet echt omdat hij eerst de 3D beelden zou analyseren (rogge werkt immers met 2 consultaties waarbij je bij de 2de consultatie pas de maat zal passen en waar hij meer specifieke informatie zal geven).

Dr. Dhondt zou, zoals bijna altijd, anatomische prothesen willen zetten van 245 ofzo achter de spier en zou mijn borstplooi een cm ofzo verlagen. Hij zou erna bij een 2de operatie zo'n 6 a 8 weken later de tepel willen corrigeren door het wat strakker te trekken door wat huid te verwijderen, maar dus geen weefsel verwijderen. Ik zou dan wel een littekentje onder mijn borst hebben en eentje rond mijn tepel.
Dr. Bosmans wou ronde prothesen plaatsen voor de spier van 200 omdat hij, in tegenstelling tot de anderen, van mening was dat ik genoeg weefsel had. Hij zou dit doen via de tepel. Dan zou hij zo een 6 a 9 maanden de tepel willen corrigeren door weefsel weg te halen. Deze 2de ingreep zou volgens hem terugbetaald worden terwijl dit niet het geval zou zijn bij Dhondt.

Ik zit dus met een heleboel twijfels :107: ! Bij de eerste 2 chirurgen voelde ik me erg op mijn gemak ik heb telkens meer als een uur binnen gezeten terwijl het bij Bosmans een half uurtje ofzo duurde en hij heel erg zenuwachtig leek. Ik weet nu echt niet goed op basis van wat ik mijn beslissing moet nemen... Bosmans leek me erg opgejaagd maar gaf me anderzijds wel de nodige informatie, althans toch omdat ik reeds 2 consulten achter de rug had en dus heel wat meer wist.. Wel zal het bij hem een heel stuk goedkoper zijn door de terugbetaling van de 2de ingreep. Anderzijds heb ik wel het geld om wat meer te betalen...

Iemand die me wat kan helpen???

Wat ik me ook afvroeg: bij bosmans heb ik een pasprothese van 200 gepast en deze vond ik perfect. De 240 die hij me liet passen leek echt belachelijk groot bij mij. Hij werkt met eurosiliconen denk ik. Bij Dhondt daarentegen kreeg ik 245 en ik had het gevoel dat deze ongeveer gelijk waren aan die 200 van bosmans? Kan dit??

Groetjes iedereen xx

Link to comment
Share on other sites

Ja lastig parket..

Denk dat jij moet beslissen bij wie je t meeste vertrouwen hebt ?

Elk zal zijn eigen manier van werken verdedigen en ze zullen ook hun reden hebben waarom ze zou werken dus daar spreek ik mij niet over uit...

Denk nog eens goed na en kijk bij welke mening jij het meest aansluit ?

Zijn 1 van de pc's gespecialiseerd in tubulaire borsten?

Verder kan ik demeyere uit Gent van artemedis aanraden... Ook hij zal wel zijn eigen werkwijze hebben maar hij maakt toch mooie borsten en hij kent zijn vak.

Ik hoop dat je eraan uit komt meid.

Link to comment
Share on other sites

Hey MissesD,

Gho ja ik moet het misschien ook allemaal eens laten bezinken he. Op dit moment zou ik echt niet kunnen kiezen! Alleen jammer dat ik een beetje met tijdsdruk zit anders zou ik er wat langer over kunnen nadenken, wil namelijk graag begin september geopereerd worden.. En gho ja ze zijn allemaal wel eens tubulaire borsten tegengekomen dus is moeilijk om te weten wie er gespecialiseerd in is he ;)
En wat fijn dat jij tevreden bent met je boobs! Maar meer consultaties kan ik nu niet meer aan seg, zoveeeeel keuze :P

groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi tchithchi

Zelf heb ik ook tubulaire borsten. Bij mij worden de protheses voor de spier geplaatst. Waarom weet ik ni meer precies. Ik dacht dat het was om de onderontwikkelde onderkant op te vullen. Mijn cup b wordt gevuld met 250 of 300cc. Het kan zijn dat het resultaat niet mooi genoeg is en dan moet ik opnieuw onder het mes om mijn tepelhof te laten verkleinen. Maar of ik dat allemaal wel wil weet ik niet, dus ik kijk eerst hoever ik kom met de protheses. Het is logisch dat je hoofd helemaal de kluts kwijt is van al die verschillende meningen, maar je zult inderdaad degene moeten kiezen waarbij je het beste gevoel hebt en die je het 'meest geloofd'. Zo heb ik ook bij een andere pc geïnformeerd en die zei weer wat anders dan de eerste, dus zo blijf je bezig.. Heb je een erge graad in tubulaire borsten? Helaas behoren we tot de 1% van de vrouwelijke bevolking die deze rotafwijking heeft.

X

Link to comment
Share on other sites

Sowieso 1 tip , als het voor je spier kan dan moet je echt voor de spier laten zetten, want met tubulaire borsten krijg je juist problemen met die spieren bij achter de spier .

Dat is bij mij nu namelijk het geval...

Ik weet wel dat bij de boerenheaven kliniek in Haarlem ze goed gespecialiseerd zijn in tubulaire borsten , ze zijn alleen wel erg duur !

Succes

X

Link to comment
Share on other sites

En zoals priskrijgtboobies al zegt dan vult het inderdaad de onderontwikkelde onderdool op bij voor de spier ... En bij achter de spier vult dat niet voldoende

Onderdool is onderpool haha foutje

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden,

@ Priskrijgtboobies, Gho ikzelf vind het erg maar volgens de PCs was het een lichtere vorm van tubulaire borsten.

Ik heb zelf ook wetenschappelijke artikelen opgezocht via de kuleuven bibliotheek haha en daar zag ik dus ook dat er echt talrijke methodes bestaan van weefsel weghalen, de plooi verlagen, incisie via de tepel of net niet, voor of achter de spier, dus ik denk gewoon gelijk je zegt dat ik maar degene eruit moet kiezen die ik heb meest geloof..
En @ Meisjekb ik had je verhaal hier op het forum ookal gelezen dus bij mijn consults heb ik telkens gevraagd of het niet beter is om de prothese voor de spier te plaatsen maar de eerste 2 PC's vonden achter de spier toch beter dusjaaa ik weet het ook niet meer!

xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi tchithchi

Of je nou een lichte of een zware vorm van tubulaire borsten heb, ik denk dat het even moeilijk blijft om de borsten te reconstrueren. Men zal toch via een prothese de vorm eruit moeten halen. Eerst dacht ik dat je met een borstreconstructie ver genoeg zou komen maar dat is helaas niet het geval. In ieder geval veel succes met je keuze. Het is niet makkelijk om deze te maken, datgene delen wij allemaal ;)

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Lastig lastig....

Eerlijk gezegd weet ik niet genoeg van tubulaire borsten om hier een goed advies in te geven. Heb wel vaker meiden gezien met goede resultaten, en die goede resultaten waren zowel voor als achter de spier.. Ik denk dat het er dan vooral aan ligt hoe de arts jouw specifieke situatie kan verbeteren...

De borstplooi zal waarschijnlijk sowieso verlaagd moeten worden, want dat is het kenmerk van tubulaire borsten: een onderontwikkelde borstplooi (als ik het zo goed zeg...)

Ik denk dan, puur vanuit logica, dat een incisie in je borstplooi (of er net een stuk onder natuurlijk) de beste oplossing biedt. Je kunt op die manier als arts het beste je ruimte prepareren voor de prothese, zonder dat je per ongeluk te veel ruimte maakt en je dus het risico loopt op verzakking van de prothese naderhand. IK denk dat als je de borstplooi gaat verlagen via een operatie via de tepel, dat het prepareren van de ruimte dan minder precies kan gebeuren. Als er een goede borstplooi bestaat, zal dit geen probleem zijn, maar omdat dit bij jou dus niet is, zal dat, in mijn ogen, wat lastiger worden...

Ik zou dus zelf, niet kiezen voor iemand die via de tepels wil opereren.....

Dan ligt de keuze dus in dit geval bij 2 operaties.. als ik je verhaal goed lees.... Omdat er waarschijnlijk nog iets na gecorrigeerd moet worden aan je tepels?

Wat zei de pc eigenlijk waar je het laatste op consult was? Wat wilde hij precies gaan doen?

Dan over het verschil in dat die 240 cc veel groter leek dan de 245 van D'hondt.

Prothesen hebben verschillende profiles. Het aantal cc bepaalt de breedte en de projectie van een prothese. Hoe breder de prothese, met een bepaald aantal cc, hoe minder projectie (volume naar voren)

De breedte van de prothese wordt bepaald door de breedte van je borst :) De prothese moet er namelijk IN passen :)

Elk merk heeft een eigen catalogus, met alle maten in. Ze bestaan daarnaast dus nog uit verschillende profiles. Zo heb je medium, high en extra high profile.

De medium is het breedst met de minste projectie, en de extra high het smalst met de meeste projectie.

het zou dus best kunnen dat de 240 die je gepast hebt, een high profile geweest is, en de 245 een medium. Dan zit je al gauw, waarschijnlijk en ook nog afhankelijk van het merk prothese) op een verschil van een dikke cm... Dat zie je wel in een truitje idd :)

Hopelijk heb ik hier toch een ietsiepietsie kunnen helpen....

De keuze zul je uiteindelijk echter zelf moeten maken, helaas ;)

Heel veel succes met je keuze!!

En heb je nog vragen: shoot!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

He best boobie,

Eigenlijk heeft enkel dhondt gezegd dat hij de borstplooi zou verlagen, rogge en bosmans vonden dit niet nodig en zouden beide via de tepel opereren. Dus obv jou redenering blijft enkel dhondt over dan. Maar tot nu toe heb ik ook wel het beste gevoel bij hem! Het zou natuurlijk wel voor de helft goedkoper zijn bij bosmans omdat hij de correctie van de tepel blijkbaar laat terugbetalen maar ik vond die man zo zenuwachtig.. als hij zo snel in mijn tieten gaat snijden voel ik me toch niet op mijn gemak hoor :106:

Het is natuurlijk wel vervelend dat rogge met 2 consults werkt en de 2de pas op 22 juli gepland kon worden. Ik heb daar wel al een optie gekregen om me op 9 september te laten opereren en moet hier de 22ste dus over beslissen. Ik denk dat ik dus maar best vandaag een datum kan vastleggen bij dhondt omdat ik echt enkel in september geopereerd kan worden!

Bedankt voor je uitleg daar heb ik wel heel wat aan! Ik wil zowieso voor de operatie nog eens gaan passen want bij dhondt had ik enkel een zwarte sportbh aan maar heb er geen bloesje over aangepast. Dus toch best even kijken of ik ze niet TE groot vind!
Groetjes xx

Link to comment
Share on other sites

Iemand die trouwens weet onder welke voorwaarden een voorschot terugbetaald kan worden? bij dhondt moet immers binnen de week na de vastlegging van je afspraak 500 euro gestort worden d8 ik

xx

Ben bang dat dat alleen gaat onder extreme voorwaarden....

Ernstige ziekte of zo......

Misschien kun je eens bellen wanneer de eerste mogelijke data zijn dat je bij d'hondt terecht zou kunnen en wanneer hij vakantie heeft..... Als je dat nou even iedere week doet, tot 5 dagen voor je consult van de 22ste... Dan kun je binnen die week op consult gaan en dan alsnog dat voorschot overmaken ;) als je dan toch bij d'hondt wilt gaan. Anders heb je nog de kans om af te zeggen :D

Succes!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hoihoi

Als Verdonck ze voor de spier had gedaan waren ze perfect geweest want hij heeft de onderpooi namelijk al verlaagd en verbreed dus hoefde ik ook maar 1 litteken die toch al onder de plooi zou komen vanwege de prothese .

Maar omdat ze nu onder de borstspier zitten is het uiteindelijk toch niet mooi geworden omdat mijn spieren nu te strak op de prothese zitten waardoor ik dus double bubble heb omdat mijn prothese nu niet voldoende kunnen zakken , maar dat schijnt sowieso wel een beetje een probleem te zijn bij tubulaire borsten vandaar dat ze adviseren voor de spier te zetten zodat ze ook mooi de onderpooi kunnen maken.

Mijn borsten zien er nu wel mooi uit maar als ik aanspan ga je echt de strakke spier zien die op me prothese drukt en dat is wel echt lelijk.

Wel lastig in jou situatie als ieder wat anders verteld , ik ben wel van mening dat het wel allemaal mogelijk is zonder gelijk nog een correctie bij de tepels te krijgen of het via de tepels te doen.

Succes xxxx

Link to comment
Share on other sites

Hoi Meisjekb,

je had gezegd dat je van mening bent dat de tubulaire borsten goed genoeg gecorrigeerd kunnen worden zonder een correctie bij de tepels (en dus ook tepelhof?) te doen. Kan je me daar s.v.p. meer over uitleggen? Ik twijfel eraan of ik dit ook meteen beter volgende week bij de borstvergroting zou laten doen of dat ik misschien beter kan wachten totdat ik na ongeveer 3 maanden een stabiele resultaat van de BV heb en dan kijk of ik het nog nodig vind.

Liefs x

Link to comment
Share on other sites

Ik heb vanmorgen een consult gehad bij dr.Visser in de Wellness.

Ook ik heb tubulaire borsten.

Wat ze bij mij wil doen: borstplooi verlagen en verbreden en de protheses voor de spier plaatsen.

Volgens haar ligt het aan je borst of er ook een tepelcorrectie moet plaats vinden, ik heb niet een kokerborst zoals ze het noemde maar wel een te hoge borstplooi en een onderontwikkelde borst.

Iedere arts zal het op zijn eigen manier zo mooi mogelijk willen maken.

succes

Link to comment
Share on other sites

Hey dames!

@best boobie ja dat is wel goed idee van je, bedankt ;)
@meisjekb ik vind dat de vorm bij jou inderdaad heel mooi is geworden zonder enige bijkomende correctie (alleen jammer van die double bubble he!), mijn gevoel gaat op dit moment het meest uit naar dhondt hij zou ook eerst gewoon opereren en erna kijken of nog een bijkomende correctie mogelijk is want ja dat kost ook weer 1600 ofzo dacht ik dus best even afwachten en kijken in hoeverre ze indalen !

@priskrijgtboobies je kan misschien best die tweede operatie even afwachten ik heb hier op het forum al foto's gezien van iemand (ben nu de naam kwijt) die vond dat de vorm van haar borsten 6 maanden na de BV nog steeds tubulair was maar die na een jaar wel tevreden was!

@cinnikje als je geen kokerborst hebt lijkt hetgeen dokter visser voorstelde inderdaad het beste :)

xxx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.