Jump to content

droogshampoo werkt dit goed??


Recommended Posts

ik heb dat niet gebruikt, maar men schoonzus wel toen ze in verwachting was (en bijna constante platterust moest nemen) en zij was er toch wel tevreden over,

mss wel een goeie oplossing voor de eerste dagen!

Link to comment
Share on other sites

Ik gebruik dit wel vaker. Heel content van maar ook hiervoor moet je je handen hoog houden om het wat gelijk te verstuiven op je haar. Meestal moet je het ook goed uitwrijven met een handdoek om alle witte sneeuw eruit te krijgen.

Mss iemand anders je haren laten wassen, als dat kan natuurlijk!

Ik ben mijn vriend nu al aan het trainen om men haren in een staart te doen want zal er anders gaan uitzien :18:

xx

Link to comment
Share on other sites

haha juliette,

ja misschien moet ik mijn man daar ook op gaan trainen, heb nog 8 dagen hihi

hij kan namelijk ook de droogshampoo inspuiten enz, is meer voor nood als ik geen puf heb om haren te wassen en er toch een beetje verfrist eruit wil zien

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heb je nu in huis gehaald? en hoe bevalt het je?

Ik heb ooit eens van zwarskop (ge weet wel wa?) gebruikt en vond het niets. na 2uur was mijn haar al terug vetter. en je bent langer bezig met het spul op te spuiten en eruit te drogen/kammen dan het zou duren om het rap zelf te wassen als je niet belemmert bent.

Vanavond mijn vriend mijn haar es laten wassen. Ik ben benieuwd. en beeeeeeeeeetje ongerust. Niet genoeg inmasseren, niet voldoende uitspoelen, conditioner vergeten, blabla. ach commanderen zal de boodschap zijn. :D

Link to comment
Share on other sites

Ik ben er eigenlijk niet zo'n fan van, t werkt wel om bv je lok of pony op te frissen maar de rest van je haar niet, t wordt er een beetje droog van en de volgende dag is t weer vet.

Gelukkig is een vriendin van me kapster en ze komt m'n haar wassen en stylen, misschien als je t bij je vaste kapsalon uitlegt dat je tegen een lager tarief je haar kan laten doen?

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het wel prettig, het maakt je haar niet schoon maar het zorgt er voor dat de vettige laag verdwijnt.

Sommige bussen (maar ik weet ff niet meer welke helaas) lopen na 1x gebruiken langzaam leeg, lijkt net op de drukknop blijft hangen, dus let daar op als je hem gebruikt hebt.

Vind t een goed idee, ga ook ff een bus halen!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.