Jump to content

Chewy : 14 februari 2013 : Dr. Visser : Wellness Kliniek


Recommended Posts

He iedereen ,

Ik krijg over een maand een bv bij dr verdonck. Wat zijn de ervaringen met hem? Ik lees veel over extra high profiel achter de spier. Is dat een beetje een natuurlijke look? Ik wil niet té groot. Heb nu een a,kleine b en wil graag een volle c. Het moeten niet van die "ballen " worden, maar ja, ik lees zo veel over verschillende methodes!

Xx

Link to comment
Share on other sites

hoi Chewy

Welkom op het forum!

Dr. Verdonck plaatst idd heel vaak extra high profile achter de spier, maar dit worden geen pornoballen hoor ;)

Je kunt operatieverslagen zoeken van leden, door rechtsboven zijn naam in te tikken in de zoekbalk. Als je die leden dan een pb stuurt, met uitleg waarom je foto's wilt zien, dan zijn er misschien wel bij, die je willen laten kijken.

Als je op de naam van een lid gaat staan, dan verschijnt er een extra schermpje, met 3 icoontjes onderaan. Het meest rechtse (staat er alleen als ze de foto's openbaar in de galerij hebben staan of als je vriendinnetje met ze bent) is dat waar je naar hun foto's kunt gaan.

Veel lezen helpt ook al :)

Als je even je datum doorgeeft, dan verhuizen we je naar de operatieverslagen en passen we even je titel aan voor je. Dan hoor je er helemaal bij :)

Veel lees- en forumplezier!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Welkom Chewy :)

Ik heb volgende week mijn 1ste consultatie in de Wellnesskliniek (weet niet met wie, was te zenuwachtig aan de telefoon waardoor ik het vergat te vragen).
En hopelijk snel erna mijn operatie.

Ik kijk uit naar je operatieverslagje

Link to comment
Share on other sites

Thx voor de tips!

Mijn datum is 18 feb . Heb ik al gereserveerd staan. Consult is 25 januari . Ben erg benieuwd wat verdonck mij aan gaat raden. Weet iemand of hij ook dual plane doet, als ik dat graag wil? Lijkt me het meest natuurlijk.

Heb trouwens ook (maar) 11 dagen verlof kunnen krijgen van het werk. Hoop dat dat voldoende is.

Suc6 anoniempje met je consult......spannend!

Xx

Link to comment
Share on other sites

Thx voor het delen:-) Zien er idd mooi en natuurlijk uit! Klopt het dat het uiteindelijk allemaal wat "inzakt / indaalt ? Want ze hangen nu natuurlijker enzo dan in het begin. Wordt toch anders dan vlak na ok lijkt.

Link to comment
Share on other sites

oef, als verpleegkundige zo snel weer aan het werk???

Niet doen, zou ik zeggen...

Je mag de eerste 6 weken normaal gesproken niet zwaarder dan 2 kg tillen... Laat je goed voorlichten en ga niet over 1 nacht ijs meid.... Je wilt wel een goed resultaat he :)

Denk er goed over na en informeer je goed!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Eerlijk gezegd kan het voor mij niet snel genoeg zijn haha, kijk hier al lang naar uit, en ondertussen kan ik een boek schrijven van alle info die ik heb verzameld haha. Donderdag hoor ik hopelijk de datum als het consult bevalt ! Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Even over dat je maar 11dagen vrij hebt... ik ben ook verpleegkundige en moet ook nu na 2weken po weer aan het werk en ik kan je zeggen dat ik er wel klaar voor ben.

Tuurlijk zware dingen ga ik vermijden, maar als je goed ergonomisch werkt zoals wij dat horen te doen dan moet het wel goed komen.

Link to comment
Share on other sites

Mijn ok datum is iets vervroegd (14 februari ), dus heb 2 weken vrij. Dr visser zei dat dit voldoende is, mits ik wel ergonomisch te werk ga. Ik krijg 425 voor de spier, dus dat scheelt ook in het helingsproces.

Nog een vraagje, extra high profiel betekent toch niet per definitie dat ze heel hoog komen te zitten toch? Kan iemand hier antwoord op geven, want dat idee maakt me wel beetje ongerust. Ervaringen?

Link to comment
Share on other sites

voor zover ik van het forum geleerd heb betekent extra high profile dat de implantaten smaller zijn waardoor er meer projectie is voor hetzelfde aantal cc dan bij pakweg medium profile. BB (denk ik) heeft ergens een vergelijking gemaakt met bakken met water. high profile is de hoge, smalle bak en medium is de bredere bak waardoor evenveel water lager staat.

Link to comment
Share on other sites

haha, BB heeft idd die vergelijking gemaakt. Ik zal het topic even toevoegen hier:

http://www.borstenforum.com/topic/6310-medium-profile-of-high-profile/?hl=%2Bmedium+%2Bhigh

Alle prothesen worden op dezelfde hoogte geplaatst, dus het is niet zo dat de extra high profile in je hals geplaatst wordt en de low profile ter hoogte van je buik ;) (om het even heel extreem uit te leggen :) )

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Ik start even een nieuw operatieverslag, want mijn chirurg en datum is veranderd.

Krijg nu de 14e mijn nieuwe boobs door dr Visser! Zoooo een zin in! Heb nu een 75A en hoop op een grote c. Moet alleen wel zo natuurlijk mogelijk worden en heb daarom mijn twijfels over extra high profile . Het hoeft van mij niet zo recht naar voren te staan. Wie heeft er ook ongeveer 400cc voor de spier gekregen en/of extra high profiel?

Xx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.