Jump to content

Geaardheid


Patries473

Recommended Posts

A

Ik ben zo hetero als het maar kan :lol: Ik ben nu 2 jaar samen met mijn mooie mannetje! :D:33:

Al mijn vriendinnen (eigenlijk ook vrienden) zijn hetero.

Ik las in de shoutbox dat jullie het er over hadden.

Mijn vriendinnen praten allemaal gewoon met me over mijn BV.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kelly71
wat is de geaardheid van de vrouwen die een bv overwegen/laten doen?

A Hetro

B Lesbienne

C Weet het niet

D Beide evenveel

Ik denk D, beide evenveel. Ik denk namelijk dat het niet uitmaakt of je van mannen of vrouwen houdt, volgens mij gaat het erom dat je er gewoon goed uit wilt zien en ik denk dat dat voor alle vrouwen geldt. Ja oke, misschien die mannelijke lesbo's niet maar er zijn ook genoeg mannelijke vrouwen die hetero zijn. Snappen jullie het nog? :P

Groetjes Kelly

*die overigens wel 100% hetero is*

Link to comment
Share on other sites

Ja maar je hoeft het toch ook niet tegen klanten te zeggen?

Ik heb het ook tegen al mijn vriendinnen en familie verteld. Maar verder niet, ik wil eigenlijk ook niet door het dorp lopen dat iedereen denkt 'hier, daar heb je Excella met d'r nep tieten' :blush: misschien wat kort door de bocht gedacht van mij hahaha maar dat zou ik niet leuk vinden.

Op mijn werk weten alleen wat directe collega's het, maar verder niet de mensen voor wie ik werk.

Vertel je het echt tegen iedereen?

Link to comment
Share on other sites

Guest Kelly71
haha ja,omdat ik niet wist hoe je dat stemmen moet maken. maar ik praat er wel met mijn vriendin over maar vind het verdomd moeilijk om te vertellen tegen klanten en (schoon) familie.

Tegen klanten en schoonfamilie? Waarom zou je dat vertellen? Ik heb het een paar goede vrienden verteld en mijn moeder en zus en verder heeft niemand er iets mee te maken vind ik...

Maar das natuurlijk persoonlijk maar hoe dan ook, je bent niks verplicht hoor! :140:

Groetjes Kelly

Link to comment
Share on other sites

hoiii

@ Excella en Kelly; nee tuurlijk moet ik dat niet.

maar tegen een groot deel ben ik het wel verplicht. vind ik. aan diegene die die tijd juist willen komen. heb dus 2 weken vrij terwijl ik nooit zomaar tussendoor vrij neem. en daarna moet ik ook nog rustig aan doen... dat zijn klanten die al bijna 15 jaar bij me komen. maar dan nog vind ik het moeilijk te vertellen.. want idd,daar heeft eigenlijk niemand wat mee te maken want begrijp jou Excella heel goed. op mijn dorp roddelen ze ook zo snel en veel. en daar zit ik niet op te wachten. en tja,schoonouders,ook moeilijk punt. schoonmama heeft borstkanker gehad en nu hersentumor en is als het ware al opgegeven. en keurde mijn ooglidcorrectie al af haha kan je nagaan bij dit?!

liefs Patries

Link to comment
Share on other sites

hoi patries

eigenlijk is dit allemaal off-topic, maar werd wel een beetje nieuwsgierig na je laatste bericht. Ga je het je schoonmama wel vertellen? Persoonlijk zou ik dat niet doen. maar ja, eerlijk duurt het langst

Link to comment
Share on other sites

hey Kaat,

geeft nix. Had je ook mijn eigenste topic kunnen doen maar hier is het wel logischer..

ik heb werkelijk geen idee. als het zo ter sprake komt waarschijnlijk wel maar bewust niet. ook al heb je gelijk; eerlijk duurd het langst

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

ik hou volgens mijn echt alleen van mannen hoor.

heb wel iets van ervaring met vrouwen,maar trok me totaal niet.

weet wel,vroeger in het uitgaans leven,trok ik altijd vrouwen aan,weet niet wat dat is hoor,of hoe dat komt.maar ik zelf,hou echt puur en alleen maar van mannen.

en nu in dit geval,al 12jaar van me enige eigen man :13::32::46:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hai meiden wil even dit oude topic weer wat nieuw leven geven...

Waarom omdat ik hier mijn gevoelens kwijt ken hoop ik..op ....B... val ik zo wie zo maar weinig of geen ervaring mee sinds mijn verandering..

Maar persoonlijk voel ik dat ik mezelf ook open wil stellen voor een man dus word het een ....D...

Ervaring met een man een nacht precies 10 dagen voor mijn operatie en de nacht was perfect hij deed alles goed maakte nergens een punt van..

Ondanks dat it daar nog rond hing te neuzen mijn gedachte was wauw ze bestaan dus wel..

Maar ondanks alle gevoelens en investeren in een relatie want ja hij nam me dag daarop mee naar de film Gooische vrouwen Super film super avond

Vind ik toch jammer dat het niet wat geworden is hij is nog wel aanmijn ziekte bed geweest met mooi bosje bloemen....maar de laaste maal dat we afspraken kwam hij pas om 23 uur aan k.....n

terwijl afspraak was 20 uur..

Mag ik me daar druk over maken omdat het nog pril is ik weet het niet waar doe ik goed aan ik was er nog wel maar na die keer zou hij me bellen..

Ook niet gebeurd wat eigenlijk mijn gedachte al vermoeden is waarschijnlijk wel gebeurd........ eerst was ik intressant anders en dan niets meer vind het wel pijnlijk maar of het zo is zal het waarschijnlijk nooit te weten komen..

De laatste geintreseerde man was via een foto van mij die een vriendin waar ik mee op de kamer heb gelegen...liet zien..

Op dat moment wist hij niets vanmij alleen mooie foto mooie vrouw zij hij tegen mijn vriendin kun je mij in contact met haar brengen.

Mijn gedachte was als ik er niet voor open sta zal ik het nooit weten dus ja..

Hij bart wilde meer foto,s van me zien maar mij nog niet ondertussen is hij ook te weten gekomen hoe de vork in de steel zat en dat was geen probleem zij hij ze is toch vrouw nu

Maar ondanks dat hij nu wist waar bij mij de steel gehongen heeft en ondanks zijn geen probleem was is ook dit niets geworden..

Zonder een kusje een belletje een groet een kaartje/bloemetje afgewezen eeen blauwtje gelopen

Dat was gisteren en ja ik vond hem er wel goed uit zien weer jammer..

Persoonlijk denk ik dat ik nog veeeele teleurstellingen krijg te verwerken wat mannen betreft

Waarom ga je denken wat vertellen ze hun familie/vrienden hoe/waar/via wie heb je haar leren kennen....wat zullen ze zeggen als ze het weten...

Mijn mening gaat ze niets aan maar wie ben ik.......

Meiden ik denk dat ik nog een leven vol met verassingen ga krijgen maar hoop van harte dat de ware er bij zit zoals fleur al zij we zijn er allemaal naar op zoek hihi.

Dus voor mij op dit moment een dikke B en een kleine D...

Liefs Simone

Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook hetero en gek op mijn mannetje maar net als moontje ook ik heb wel eens gehad dat vrouwen zich tot mij aangetrokken voelde.

Vraag me niet waarom :rolleyes:

En Simone niet alleen jij bent teleurgesteld geweest.

Ik heb echt de meest grote klootzakken van deze aardkloot ontmoet :P

Maar ik heb nu een leuke partner en ook jij zal wel een passend dekseltje vinden ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

wat is de geaardheid van de vrouwen die een bv overwegen/laten doen?

A Hetro

B Lesbienne

C Weet het niet

D Beide evenveel

A :)
Link to comment
Share on other sites

al 27 jaar samen met mijn man , in die peride zij we alletwee weleens verliefd geweest op een ander, maar daar hebben we niets mee gedaan... we hebben voorelkaar gekozen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook weleens verliefd ben geweest op een vrouw......... een hele speciale, we zijn nog steeds vriendinnen!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.