Jump to content

Kan dit?


Recommended Posts

Ja dat kan.

Ze hoeven ook verder niets te hechten, omdat de spier gewoon weer terug op zijn plaats gaat (bij dual plane zal de spier wel gehecht moeten worden, denk ik ) en dan de pocket vanzelf sluit. (zo is het mij destijds uitgelegd)

Ze maken dan een nieuwe pocket voor de spier en daar plaatsen ze dan de nieuwe prothese.

Er moet dus wel idd gekeken worden of je genoeg weefsel hebt van je eigen, zodat je de randen niet zult zien.

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor de reacties:)

Ik ben nu inmiddels bijna een week PO.

Met de maat ben ik erg blij. Ik kom van een A, en er is 260 CC ingegaan dus denk dat het op een kleine C zal uitkomen?

De keuze voor dual plane of voor de borstspier lag bij mij.. Uiteindelijk gekozen voor dual plane daar waar ik erg bang was voor "randen" ed.

Waar ik niet zo blij mee ben is dat ik het idee heb dat mijn borsten wat ver uit elkaar staan, of en hoe anders dit was geweest op het moment dat ik ze voor de spier had geplaatst weet ik niet.

Ik heb voor mezelf maar besloten dat ik het een jaar aankijk en mocht ik echt niet tevreden zijn dan weet ik dat een heroperatie tot de mogelijkheden behoort.

Ik had alleen zo ontzettend gehoopt dat ik voor het eerst in mijn leven nu "blij" kon zijn met mijn borsten, baal dan ook wel dat ik dat (op dit moment) niet ben.

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.