Jump to content

Laseren van littekens?


vivienne

Recommended Posts

Heeft iemand hier ervaring mee? In hoeverre heeft het de littekens vervaagd? Hoe lang na je bv ben je begonnen met laseren? Waar heb je het laten doen? Hoeveel behandelingen heb je gehad? Ben je tevreden over het resultaat?

Ik kan voorlopig nog niet met laseren beginnen omdat ik nog een correctie krijg over een maand of 5, en ik weet niet hoe lang je moet wachten na de bv voordat je mag laseren, maar dan ga ik er dus mee beginnen :) M'n liteken is heel erg breed en het zit niet in m'n borstplooi maar pontificaal op m'n borst. Een doorn in m'n oog, vandaar dat ik ialvast nformeer over laseren.

Ik sprak pas iemand bij wie het laseren geen enkel effect heeft gehad, maar zij is na 3 behandelingen gestopt en ik heb gelezen dat er minimaal 6 behandelingen nodig zijn. Verder denk ik dat het ook wel belangrijk is om een behandelaar met ervaring en goede 'reviews' uit te zoeken. Ik heb zelf ervaring met laser ontharen en daarvoor geldt hetzelfde. Als de instellingen van de laser niet goed zijn zal het resultaat ook niet goed zijn. Ik denk niet dat het handig is om voor littekens te laseren naar de eerste de beste schoonheidspecialiste te gaan die wel eens couperose heeft gelaserd dus dit ook wel denkt te kunnen.

Ben benieuwd of er hier meiden zijn met ervaring met littekens laseren.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.