Jump to content

Bibi's Boobies : 8 februari 2013 : Dr. Koopmann : Bergman Kliniek


Recommended Posts

Hi allemaal,

Wat een ontzettend leuk forum dit. Iedereen hier is heel lief, informatief en de verhalen zijn geruststellend.

Ik zal me kort voorstellen, ik ben 23 jaar en wil ook al sinds lange tijd een bv. nu is het zo ver: ook ik heb een bv gepland staan. Op 8-2-2013 gaat het gebeuren bij Dr Koopmann ( Bergman Kliniek). Ik vind het onwijs spannend, maar ik lees veel goede verhalen over de pc hier op dit forum en de foto's zien er goed uit! Het duurt nog wel een aantal weken maar ik kan bijna aan niets anders meer denken, de tijd lijkt ineens zo lang te duren.

Mijn eerste consult bij dr. Koopman voelde gelijk goed en ik heb volgende week mijn tweede consult en de afspraak bij de anesthesist. Zijn er dingen waar ik specifiek op moet letten of goed is om vooraf af te vragen?

Op dit moment heb ik een kleine b cup en ik wil graag (zoals de meesten) natuurlijk ogende grote borsten volle c/d cup. In overleg met de pc hebben we gekozen voor 350 cc, medium profile. Klopt het dat deze dan in praktijk vaan cupmaat e/f blijken te zijn? Ik ben namelijk vrij smal ( 1.65 m en 55 kg). Ik vind dat zo lastig in te schatten, de pasprothese heeft namelijk zo'n rare vorm waardoor het niet echt een goed beeld geeft.

Verder vraag ik me dus heel erg af hoe jullie dat met jullie werk hebben gedaan. Ik heb een kantoorbaan en ik heb een week vrijgenomen. Is dit wel genoeg? Ik sport ook veel, hoe hebben alle sporters onder jullie dat gedaan? Vanaf wanneer weer begonnen en hoe hebben jullie dat opgebouwd? Hoe gaat auto rijden? Fietsen? Kan dat allemaal al na een week?

Het lijkt me leuk wat te horen!

Xoxo Bibi

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bibi,

Welkom op het forum :35:

Een weekje verlof is krap aan, je zal nèt voor een groot gedeelte pijnvrij zijn, maar dan begint het 'opbouwen' van je dagelijkse handelingen weer.

Autorijden is niet onmogelijk, maar zal echt nog ontzettend pijnlijk zijn, draaien, inparkeren enz lijken haast onmogelijk ;) Maaaaaar, met je armen tegen je bovenlijf aan, en met zo min mogelijk kracht/inspanning bewegen is het wel mogelijk.

Fietsen... sja.. kan ook na een week als je een bikkel bent, maar ik raad het je niet aan.

Hoe langer je borsten rust hebben en kans op genezing, hoe minder risico op complicaties :35:

Misschien toch maar een week ziekteverlof achter je gewone verlof aanplakken? Just in case...

En ach, je zult het tegen die tijd toch zelf het beste merken en voelen wat je wel en niet kan ;)

Sporten... haha ook weer zo persoonlijk, maar je zult zien dat het allemaal erg ongemakkelijk aanvoelt de eerste weken, en dat je nog heel weinig durft. Ik zou zeggen : 6 weken wachten, met uitzondering van bijv de hometrainer en wat cardio. Maar zwieren en zwaaien, duwen en trekken, tillen en duwen : 6 weken wachten :35:

En dan met de hoeveelheid : 350 cc medium profile, ik dènk... dat je op een D cup uitkomt, en niet op een F cup, máár dat is echt zo ontzettend persoonlijk. De ene komt met 250cc op een F cup uit, en de ander heeft er 500cc voor nodig. Maar we hebben hier een cupmatengokker in ons midden ( :45: ) en haar naam is Best_boobie en die gaat gegarandeerd nog reageren op je topic, en die kan erg nauwkeurig inschatten op welke cupmaat je ong uit gaat komen :D;):101:

Link to comment
Share on other sites

En dan met de hoeveelheid : 350 cc medium profile, ik dènk... dat je op een D cup uitkomt, en niet op een F cup, máár dat is echt zo ontzettend persoonlijk. De ene komt met 250cc op een F cup uit, en de ander heeft er 500cc voor nodig. Maar we hebben hier een cupmatengokker in ons midden ( :45: ) en haar naam is Best_boobie en die gaat gegarandeerd nog reageren op je topic, en die kan erg nauwkeurig inschatten op welke cupmaat je ong uit gaat komen :D;):101:

hahaha, here she is :D:45:

Hoi Bibi

Welkom op het forum!!

Dr. Koopmann? Hele goede verhalen over gelezen idd. Lijkt me een goede keuze! :)

Krijg je eurosilicone implantaten? en wat is normaal gesproken je omtrek bij bh's? Als ik die dingen erbij weet, wil ik wel eens een gokje wagen naar je komende cupmaat hihi

Heel veel lees- en forumplezier hier!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hi meiden,Piepke, dankje voor je antwoord. Ja dr Koopman zei dus dat de meesten na een week wel weer mobiel zijn en met het werk het dus wel kan. Ik heb behalve mijn manager het niemand op mijn werk verteld en dat wil ik graag zo houden. Ik heb het er vanmiddag nog kort even over gehad en ik werk anders de week na mn verlof thuis afhankelijk over hoe ik me dan voel. Ben jij in een keer naar 900 cc gegaan?Ik kom er natuurlijk allemaal pas als ik het onderga, maar er zijn nog zo veel vragen... Ik kan gewoon niet wacht haha! Ik slaap bijvoorbeeld nu regelmatig op mn buik, hoe gaat dat dan straks? En soms als ik me ineens bedenk dat ze erin zitten vraag ik me zo af hoe dat gaat voelen. Of ze niet in de weg zitten en hoe mn lichaam op reageert. Maar ik wil het zo graag! Pff 5 weken lijken nog zo lang. Best boobie, ja lastig, want ik draag nu eigenlijk nog altijd hele dikke push up bh's maar dan vaak met omvangmaat 70 of 75. Ik zal trouwens na mn operatie wat voor en na foto's plaatsen ..Liefs Bibi

En ohja, ik krijg inderdaad Eurostyle silicone, opzich wel een prima silicoon, toch?

Link to comment
Share on other sites

Weet je zeker dat je medium profile krijgt?

De medium profile 350 cc van Eurosilicone is namelijk 13 cm breed en dat vind ik best breed voor jouw borstkast, tenzij je heel breed vanboven bent?

Zei hij niet dat je een high profile zou krijgen?

Als ik uitga van een 70b met 350 medium profile, die een projectie hebben van 4,0 cm, dan zou ik denken dat je wel een aardige 70 D krijgt qua projectie, maar je borst wordt zo breed, dat de D-cup niet gaat passen.... De beugel past er niet omheen zeg maar..

Maar Koopmann is een goede chirurg, geen slechte dingen over gelezen, dus hij zal het wel weten, maar het is een beetje vreemd....

Misschien toch nog eens goed navragen anders?

xx BB

Meer kan ik er niet van maken

Link to comment
Share on other sites

Ben jij in een keer naar 900 cc gegaan?

Ik slaap bijvoorbeeld nu regelmatig op mn buik, hoe gaat dat dan straks? En soms als ik me ineens bedenk dat ze erin zitten vraag ik me zo af hoe dat gaat voelen. Of ze niet in de weg zitten en hoe mn lichaam op reageert.

Ja, in 1x keer naar 900cc.

Maar niet zonder slag of stoot ;)

Maaaar moet er wel bijzeggen dat ik van mezelf een G cup hád... toen af ben gaan vallen (52 kilo) en daarna een d cup overhield. 6 jaar lang non stop borstvoeding gegeven, dus de vorm en de rek was er wel uit zeg maar :45: Of beter gezegd : de rek zat erin :97::44:

Ik wilde graag een F cup terug, en daar zou 500 tot 700 cc en een borstlift voor nodig zijn alsdus de chirurg tijdens mijn consult. Nouja, ik werd wakker met 900 cc, en iedere Jan Doedel snapt dat een D cup, plus 900cc way more gaat worden dan een F cup :42: Dus.. vriendelijk bedankt voor cupje onmogelijk :45:

Maargoed, over het buikslapen...

ik heb er maaaaaaaaaanden over gedaan voordat ik het weer 'fijn' aan vond voelen. Het zat niet lekker, voelde gewoon echt dat er iets tussen zat wat er niet hoorde, het klopte niet en het zat me in de weg.

na een maande of 8 denk ik.. toen pas werd het weer vanzelfsprekend en was er niet meer die stoorzender van 'ik lig ergens op'

Maar dat ligt misschien ook aan de afmeting? Het is natuurlijk een hele bult die erin is gegaan.

Sommige slapen na 8 weken zonder gek gevoel weer op hun buik :35:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bibi, leuk, zo'n herkenbaar verhaal (kantoorbaan, sport) Ik heb vorige week bij Koopmann mijn bv gehad (240 cc, medium profile) en ben er zoooo waanzinnig blij mee! Als je wakker wordt en de eerste dag is het vooral bizar, ze zitten er ineens! Ziet er bovendien niet zo relaxt uit, twee tepels die uit de tape piepen ;) Na de 3e dag begon ik me alweer super te voelen (en de zwelling al aardig te zakken, NICE!). Stukken fitter! De spieren in m'n borst begonnen te herstellen en kon alweer vrij veel zelf (geen kracht zetten, tillen, rekken, etc!!). Toen heb ik de pijnstillers tot een minimum beperkt omdat ik anders zeker al teveel was gaan doen en das voor het herstellen van de siliconen, littekens en spieren ook weer niet aan te bevelen..

De pijn die ik eerst had (voornamelijk spierpijn in de zijkant van m'n rug, gek genoeg) is bijna weg (voelt nu meer alsof ik de zijkant van m'n borsten en tepels geschaafd heb) en ik zou dolgraag weer willen sporten (dat ga ik natuurlijk niet doen, maar het is wel heerlijk om je fit MET tieten te voelen :P). Ook de enrome opgezwollen buik is verdwenen (vd medicatie of het niks uitvoeren?). Inmiddels zijn we een ruime week op weg, dinsdag ga ik werken. Beetje nerveus maar zolang ik een beetje normaal doe leek het Koopmann geen probleem. Sporten komt over een paar weken wel weer denk ik dan maar, mooie borsten zijn het randje vet op mn buik me wel even waard! Ik zal je berichten hoe het me is vergaan ;)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bibi's boobies,

Toevallig heeft Dr. Koopman mij ook 350 cc aangeraden. Ik heb nu 75B (ben 1.74 m/ 60 kg) en wil heel graag een volle 75D..

Hij heeft mij 3 protheses van 350 cc laten zien en mij adviseerde mij de smalste. Ik denk dat dat de high profile is. Adviseerde hij jou de middelste?

Ik heb gisteravond de consulente een mailtje gestuurd met de vraag van welk merk ze zijn en welke profile hij mij geadviseerd heeft.

Best_boobie vroeg mij gisteravond of ik de extra high profile of de high profile zou krijgen. Ik kon daar niet eens antwoord op geven omdat ik het gewoon niet wist :22: . Ik weet alleen dat ik de smalste krijg van de 3 die hij mij heeft laten zien

Link to comment
Share on other sites

Dat buikslapen was ik al bang voor, maar ach, als dat het enige is dat ik het ervoor moet laten, dan maar..

Best Boobie volgens mij weet jij er heel veel van af. En mijn bovenkant is juist heel smal. Ik heb het er destijds uitgebreid met dr koopman over gehad en hij zei dat ik dus niet 400 cc moest nemen omdat het er anders aan de zijkant zou uitsteken ( en ik wil juist dat het zo natuurlijk mogelijk is) omdat ik tenger ben. Omdat ik dus altijd vrij kleine borsten heb gehad wil ik niet ineens hele grote porno boobs, en dr koopman zei daarom dat ik het beste medium profile kon nemen. Hmmm... Ik heb volgende week zaterdag weer een consult bij hem dus ik zal het dan nog eens goed met hem doornemen. Ik wil dan eigenlijk ook wat fotos laten zien.

Krijg je een opgezwolle buik van de medicatie? Maar dat trekt dus vanzelf weer weg? Wel fijn dat het bij jou zo snel weer goed gaat napje.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bibi's boobies,

Mijn borstvergroting zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart :01: hahahahaha

Maar...............ik vind het wel echt eng hoor :11:

Wat hij mij geadviseerd heeft zijn ronde siliconen, high profile, van het merk eurosilicone, 350 cc, dual plane

ik ga nog zo'n passessie afspreken, kijken welke maat bij mij het beste zou passen.

Maar ik krijg niet alleen een borstvergroting, ik krijg ook een goede lift waarbij mijn tepelhof ook verkleind wordt. Mijn operatie zal iets van 1,5 uur duren zei Dr. Koopman.

Zou het uitmaken voor de cupmaat als je hetzelfde aantal cc's in een andere profiel van hetzelfde merk neemt als de manier van plaatsing hetzelfde blijft?

350 cc high profile geeft toch dezelfde cupmaat als 350 cc medium profile met dezelfde vorm (rond) en van hetzelfde merk? Alleen de vorm van de borst is anders, maar de inhoud is wel hetzelfde lijkt mij.

Wanneer heb jij je bv?

Link to comment
Share on other sites

Napje, wanneer is jouw D-Day?

Hoi Bibi's boobies,

Mijn borstvergroting zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart :01: hahahahaha

Maar...............ik vind het wel echt eng hoor :11:

Wat hij mij geadviseerd heeft zijn ronde siliconen, high profile, van het merk eurosilicone, 350 cc, dual plane

ik ga nog zo'n passessie afspreken, kijken welke maat bij mij het beste zou passen.

Maar ik krijg niet alleen een borstvergroting, ik krijg ook een goede lift waarbij mijn tepelhof ook verkleind wordt. Mijn operatie zal iets van 1,5 uur duren zei Dr. Koopman.

Zou het uitmaken voor de cupmaat als je hetzelfde aantal cc's in een andere profiel van hetzelfde merk neemt als de manier van plaatsing hetzelfde blijft?

350 cc high profile geeft toch dezelfde cupmaat als 350 cc medium profile met dezelfde vorm (rond) en van hetzelfde merk? Alleen de vorm van de borst is anders, maar de inhoud is wel hetzelfde lijkt mij.

jij hebt hem op 8 februari he? hihihihi spannend! nog een maandje voor jou :141:

Ben je inmiddels ook verslaafd geraakt aan dit forum? Ik lijk net een vent! Sinds die passesie denk ik alleen maar aan BOOBIES! Maar dan wel alleen aan mijn eigen :1big_boobs:

Link to comment
Share on other sites

Zou het uitmaken voor de cupmaat als je hetzelfde aantal cc's in een andere profiel van hetzelfde merk neemt als de manier van plaatsing hetzelfde blijft?

350 cc high profile geeft toch dezelfde cupmaat als 350 cc medium profile met dezelfde vorm (rond) en van hetzelfde merk? Alleen de vorm van de borst is anders, maar de inhoud is wel hetzelfde lijkt mij.

Ja en nee....

De breedte van de prothese veranderd en dat kan betekenen dat je borsten breder worden, echter, bij een bredere prothese hoort dan, met hetzelfde aantal cc, dat je minder projectie (minder volume naar voren) krijgt, dus dat je cupmaat in principe kleiner wordt.. maarrrrrr de beugel moet wel om de breedte van je borst passen, dus dan kan het zijn dat je toch op dezelfde cupmaat uitkomt, maar dat het er heel anders uitziet.

Ik ga jou vriendje van mij maken en dan mag je eens in mijn galerij kijken.

Ik heb eerst 450 cc van eurosilicone gehad, medium profile. even goed kijken welke map je moet hebben! Daarna, omdat die medium profile te breed voor mij was en niet het goede resultaat gaf (lang verhaal) heb ik gewisseld voor 450 high profile! Ik vind het een wereld van verschil!

Check :)

xxx BB

Link to comment
Share on other sites

Haha ja ik ook! Het enige waar ik nog aan denk zijn mn new boobs. Ik ben ook erg geneigd om het er met iedereen over te hebben, maar het lijkt me verstandig dat niet al te veel te doen.

Ja 8, februari, dat is natuurlijk bijna, maar het lijkt nu ineens nog zoo lang..

Wel een goede vraag. Ik denk eigenlijk dat het in cupmaat kan verschillen omdat je met cups vaak te maken hebt met een breedte van een beugel. Maar voor het oog kan het er dan hetzelfde uitzien. Maar ik denk dat Best Boobie dat wel weet.

Iik moet zeggen, door dit forum begin ik ook wel heel erg te twijfelen aan het aantal cc's. Bij de ene lijkt 350 best groot en bij de ander lijkt het bijna niets. En ook vind ik veel high profile borsten wel mooi. Ik heb nog niet heel veel medium profile borsten op dit forum gezien.

15 maart, dus het worden op een paar dagen na lente boobies ;)

Heb jij nog tips die ik kan meenemen naar mn tweede consult bij Koopman. De vorige keer had hij geen pas prothese die 350 cc weergaven, alleen 300 en 400. Dus ik hoor eigenlijk dat hij het nu wel heeft zodat ik wel net een beter beeld kan krijgen.

Link to comment
Share on other sites

Ja! Dankjewel.. Ik vind het zo lastig, zeker als ik jou borsten zie. We hebben namelijk wel een wat andere vorm en ik vind de fotos van je medium profile borsten ook heel mooi namelijk. Maar ik begrijp ook dat je die te breed vond.. Pff lastig al die opties (allemaal luxe problemen)..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hi Bibi,

ik heb in augustus 2012 bij Koopmaan een bv gehad: 1,68, 54 k, 280 cc high profile. Ben van 75a naar 75c gegaan. Ben er heel blij mee; hij had het precies goed ingeschat. Ik heb een kantoorbaan, ben 1 week na de operatie weer begonnen. Geen enkel probleem, behalve dat je met auto rijden, zware deuren opendoen etc rekening moet houden. En natuurlijk die BH en band dragen. In de zomer was dat best wel lastig met kantoorkleding te combineren. Sporten ben ik pas na 6 wkn mee begonnen, maar loop inmiddels weer hard en doe alles. Eigenlijk voel ik het gewoon niet meerl ze zijn van mij en ik denk er niet meer aan als iets " onnatuurlijks". Succes met je operatie.

elmato

Link to comment
Share on other sites

Hi bibi,

Ik ben donderdag door koopman geopereerd. 350cc high. Zou 400 krijgen maar bleek tijdens operatie niet te passen. Ik ben 1.64 en weeg 48 kg en heb omtrek 65 dus denk dat 350 uiteindelijk prima is. Dus tijdens de operatie kan koopman nog kiezen voor een andere maat, hou daar rekening mee.

Ik heb nergens last van gehad. Als het aan mij had gelegen was ik dezelfde dag nog gaan werken. Dan duurt een week verplicht bedrust houden best lang ;-)

Heel veel succes!

Liefs, Shinta

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ola!

Inmiddels heb ik precies een week geleden mn bv gehad bij dr. Koopman en ben er erg blij mee! Mijn eerste reactie is dat ik ze nog vrij bescheiden vond, maar ik denk dat dat ook wel is wat ik wil en op mijn lichaam moet ik denk ik niet heel veel groter hebben om niet het ballonneneffect te krijgen ( ieder zijn ding natuurlijk ;))

Ik heb zojuist een paar foto geplaatst van voor en na en aangegeven dat alleen vriendinnen dit is toch wel helemaal te vertrouwen?

Gaat je cupmaat trouwens steeds veranderen, want de zuster had na de operatie gemeten en toen kwam ze uit op een d cup. Kan ik er vanuit gaat dat ze nog groter gaan worden? Hadden jullie trouwens ook dat jullie buik helemaal opgezet was na de operatie? En de borstband begint op het moment steeds erg te jeuken. Nog drie weken geduld hebben en dan mag ik die lekker weggooien. Ik heb 2 bh's besteld in de kliniek, maar wel maar 1 borstband, maar ach ik zal die wel een keek gauw wassen en drogen.

Ik heb trouwens ook sinds vandaag een tintelde tepel. Hij is ook hard, terwijl mijn tepels steeds gevoelloos waren en borsten ook. Volgende week gaan de hechtingen eruit. Ben erg benieuwd naar het echte eindresultaat. Ik heb zoveel zin in lingerie shoppen!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi

Gefeliciteerd nog!

Ik ga zo even kijken of je foto's prive staan. Alleen moderatoren en vriendinnen kunnen dan je foto's zien, dat is te vertrouwen :35:

Je cupmaat kan na de operatie nog veranderen, maar hoeft niet, dat is echt per lichaam afhankelijk :)

Een opgezette buik, yep, helemaal bekend! Veel water en thee drinken helpt (en van de koffie afblijven, want dat helpt alleen maar vocht vast te houden)

Tintelende tepels.. dan komt het gevoel terug, en stijve tepels: ja zeeeeeeeeeer irritant, maar heel herkenbaar. Gaat allemaal na verloop van tijd, vanzelf over :)

Geduld is het codewoord :D

Trek een sok (waarvan je de neus afknipt) over je band, zorg wel dat het een katoenen sok is... dat zweet niet en veroorzaakt geen jeuk ;)

Een goed herstel verder!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.