Jump to content

Poppy : 11 december 2009 : Dr. Plovier : Beaucare


Recommended Posts

Hallo dames,

Ik ben een 22 jarige meid uit Rotterdam en ben al sinds 5 jaar aan het nadenken over een borsvergroting. Ik heb een volle 75B, waarvan de vormen ook erg mooi zijn, maarrr ik wil toch groter, niks lijkt me fijner om een dikkere borsten te hebben. Ben zelf 1.70, 65 kg heb alles op zijn plek zitten, behalve bij mijn borsten zit iets te weinig.. :lol:

Ik zit te denken om op consult te gaan bij Dr. Visser of Dr. D'Hondt, ik lees veel goede verhalen over beide, maar de stap is nog iets te groot (heb het geld bijna bij elkaar).. lijkt me leuk om met anderen erover te kletsen!

Groetjes,

Poppy!

---------------------------------------------------------------------------------

11/12/09

Dames, ik ben weer thuis!!

Vanochtend in alle haast vertrokken, hier nog gauw schoon gemaakt, zodat ik in een schoon huisje terug kwam.

Iets later dan verwacht aangekomen, omdat vriendlief aan het treuzelen was.

Aangekomen bij Beaucare, met dr. Plovier gesproken, besproken dat ik 360 of 380 achter de spier zou krijgen. toen gesproken met de anesthesist, en toen afscheid genomen van mijn vriend.

Op de operatietafel was ik van de zenuwen nog allerlei onzin aan het uitkramen, o.a. dat ik Carmen Electra boobies wou hahaha, dat ik bang was om paniek te raken, etc, ik merkte dat het al een beetje wazig om mij heen werd, en van het ene op het andere moment lag ik alweer op de relax stoel, uitkijkend op een mooie tuin.

Eerste reactie was, jezus wat zijn ze klein!!! :o , Maar ik heb nu een band om, die plat duwt en stiekem die band al omhoog getrokken zodat ik ze een beetje kon zien haha.. Schijnbaar heb ik toen nog een half uurtje geslapen en toen was ik al bij (ben om half 1 geopereerd, en om 2 uur begon ik alweer helemaal nuchter te worden), mijn vriend is toen gekomen en die heeft ook stiekem zitten kijken, hij vond ze ook nog niet veel veranderd haha, ERG! Maar goed, ze zullen nog veranderen, en mijn vestje wat ik aan had, zat nadat ik weg ging niet meer losjes, maar super strak, dus dat is een goed teken. Om half 3 / kwart voor 3 aangekleed en gaan plassen, volgens de hulp, was ik een pittige dame, omdat ik alweer helemaal bij was.. En toen hebben we het infuus eruit gehaald, alles doorgenomen, ook het aantal CC, ik heb nu 360 achter de spier, dus moet op een maatje a la Carmen Electra uitkomen.

Uiteindelijk maar gegaan, en in de auto aangekomen stond er een schattig klein cadeautje, mijn vriend had lekkere parfum voor me gekocht tijdens het wachten en zijn wandelingetje in de stad.. De schat!!

Ik ben nu thuis, heb al sinds ik uit de narcose ben ontzettende zin in frietjes, dus mijn vriend is die gaan halen.. Op eigen risico (ze raadde t niet aan in de kliniek), ga ikz e dus eten. De pijn begint inmiddels te komen, vooral het drukkende gevoel.. Hoop dat het hierbij blijft, dan kan ik er mee leven hahahaha...

Nou girls, ik hou jullie op de hoogte, zodra mijn band eraf is, ga ik ff foto's maken!!

Kussiee!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Las net in een ander topic je vraag : "what about de Wellnesskliniek" ... ze staan slecht in de media .

Ja , moet je nagaan dat ik midden 'in de storm' er ben geopereerd en dus van alle kanten tegenwind kreeg . Zelf scheldmails PB : op een ander forum hoor , hier is 't echt wel 'freedom of speech and choise' ! Het ging ook wel over hun werkwijze (snel en onpersoonlijk) maar vooral over de 'horrordokter' die er nu niet meer werkt .

Mijn ervaring is dat ze er niet zitten om je te overtuigen een bv te doen . Ze gaan ervan uit dat je dat al wel 100% weet dat je dat wil .

Een consult gaat er ook zeer snel : een gemiddelde van 10min. is niet overdreven hoor . Het beste is dat je op voorhand serieus wat info bij elkaar sprokkeld , altijd verstandig lijkt me :38: Dan kan je tenminste zeggen wat je wil maar ook wat je niet wil .

Erg uitgebreide uitleg van hoe alles in ze'n werk gaat moet je'r niet verwachten . Het is niet dat ze niet vriendelijk zijn (best wel) maar een persoonlijke aanpak is er niet , verwacht dus geen gezellige koffieklets .

Het belangrijkste voor mij was destijds de prothese die ze gebruiken , de wijze waarop die ingebracht wordt , de slaaproes en niet onbelangrijk : de prijs . Waarom op een ander 30% meer betalen voor hetzelfde ?

Een consult is altijd vrijblijvend en kost gemiddeld een €35 in elke privékliniek voor zover ik weet . een ziekenhuis is een andere optie maar niet mijn ding , dan moet je dames zoeken die daar geholpen zijn en hun meer uitleg vragen .

Dit is geen reklame voor de WK maar een ervaring van iemand die er geopereerd is , tevreden is over het rezultaat en nazorg en geen complicatie's heeft .

Spijtig genoeg zijn er ook andere ervaringen te lezen maar geen enkele kliniek is 'perfect' . Aan jou om uit te zoeken wat jou het beste ligt en afgaan op je gevoel . Een keuze is persoonlijk en moet je uiteraard zélf maken .

Een mooie volle B zeg je , ik had een slappe 'lege' .

Enig idee welke cup je zou willen ? Een volle C of eerder een D of ...

Link to comment
Share on other sites

Thanks voor je reactie, tis idd wat je er zelf van maakt, heb zelf ook al aardig wat informatie opgezocht, en wil voor een volle c, kleine d gaan..

De prijs is idd zeer aantrekkelijk, maar zag dat alleen nog dr. Visser en een andere mannelijke chirurg daar werken..

Link to comment
Share on other sites

Nou, vandaag afspraak gemaakt om op consult te gaan bij Beaucare! 26 oktober heb ik mijn consult.. ben benieuwd.. heb tot nu toe vele goede verhalen over dr. plovier gehoord..

Als me dit niet bevalt ga ik bij dr. Visser op consult..

Link to comment
Share on other sites

Dat is niet meer zo veraf hé .

Ben benieuwd naar het advies :)

Aangezien je mooie borsten hebt als basis om vanuit te gaan zullen de chirurgen je graag zien komen omdat het rezultaat ook erg mooi zal zijn met slechts een - voor hun - kleine inspanning .

Link to comment
Share on other sites

Neen , dat is het idd voor jezelf niet :wacko:

Ben blij dat die hele periode achter de rug is : je gaat ermee slapen - als je al slaapt - en staat er weer mee op . Het zit 24u/dag in je hoofd .

Je maakt je over vanalles zorgen maar je moet ervan uitgaan dat het allemaal wel vlot zal lopen en vertrouwen hebben in je chirurg .

Het herstel erachteraan is ook niet van de poes , het doet ook mentaal wel wat met je .

Maar na je herstel hé , verdekke , dan wou je dat je 't al jaaaaaaren eerder gedaan had want het is 't allemaal waard ! :35:

Link to comment
Share on other sites

Hahaha je bent er idd dag en nacht mee bezig, ik droom er nu zelfs over haha.. Al is mijn vriend wel bezig, dat mijn borsten mooi genoeg zijn, en dat ik eerst lekker moet gaan sporten en me dan misschien lekkerder in mn vel voel en dan nog eens moet overwegen voor een vergroting.. maar ik wil het al zooooo lang (nog voor hem).. dusja.. het twijfelen komt er ook nog eens bij..

Heb net trouwens nog eens in je album gekeken, wat een super natuurlijke borsten heb je eraan overgehouden, ben nu eigenlijk aan het twijfelen of ik bij dr. visser in de welness op consult zal gaan..

Link to comment
Share on other sites

Zojuist mijn eerste consult gehad, namelijk bij dr. Lommen in het Vlietlandziekenhuis. Erg goed bevallen! Hij raadde mij 325 cc aan, ik zou hier op een D mee uitkomen, heb zelf 300 gepast, en 350, wou zelf de middenweg, dus 325 zou ideaal zijn!

Achter de spier en ronde prothese.. zit nu te twijfelen of ik nog naar Beaucare zal gaan, aangezien ik een ontzettend goed gevoel heb gekregen zojuist!

Link to comment
Share on other sites

De naam kwam me niet bekenr voor dus ben ff gaan 'googlen' en las oa. :

specialisme : plastische chirurgie

aandachtsgebied(en) : handchirurgie - reconstructieve chirurgie - cosmetische chirurgie - brandwonden

Dat lijkt mij allemaal heel fijn werk te zijn (als je begrijpt wat ik bedoel) , moest ik dan bij hem met een goed gevoel buitenkomen zou ik niet twijfelen :38:

Heeft hij de voor-en nadelen van volledig achter de spier uitgelegd ?

Link to comment
Share on other sites

Hey hey B cupje..

Hij heeft me uitgelegd dat wanneer ik het op de spier zou krijgen ik een té Pamela achtige borsten krijg, ook ziet het natuurlijker uit.. Verder heeft hij me uitgelegd op welke maat ik uit zou komen etc.. het was vooral een informatief consult, als ik er voor kies om bij hem te gaan, gaan we er dieper op in..

Heb ook mogen passen, zag mooi uit!

Nu ga ik binnekort nog langs Beaucare en ga ik een keuze maken.. :D

Link to comment
Share on other sites

Op aanraden van een vriendin en na het zien van de consumentenbond test, heb ik volgende week een colsult bij dr. Janssen... heb ik toch beter gevoel bij dan in Belgie geopereerd worden.. heb er zin in..

Zijn er nog meer dames bij dr. Janssen geweest?

Link to comment
Share on other sites

het maakt toch niet uit waar je geopereerd wordt?!? :blink: als de chirurg toch maar goed is? dat is mijn idee/gevoel dan.

en nee,ik heb wel overwogen daarheen te gaan voor consult mochten mijn 2 consulten in België niet klikken/bevallen. ben erg benieuwd hoe je dr Janssen bevalt.

laat je het wel weten?!

liefs Patries

Link to comment
Share on other sites

Ja ik vind het ook het belangrijkst wanneer de pc goed is... maar mn vriend was niet zo happig op Belgie, en was toch bang als er complicaties zouden optreden dat het dan minder goed ging wanneer je bent geopereert in belgie..

Ik hou jullie zeker op de hoogte! Kan niet wachten tot maandag haha!

Link to comment
Share on other sites

Daar heb je wel gelijk in.. Mja, volg toch zn raad op, haha.. al zovaak gehad dat ik mijn eigen willetje doordreef en uiteindelijk toch maar beter naar hem had moeten luisteren haha..

Zit trouwens te denken wat ik maandag allemaal moet vragen, heb bij dr. Lommen ook al een hoop vragen gesteld.. Wil wel iets weten als je bv keihard valt (zoals laatst die vrouw op MTV), wat er dan met je protheses kan gebeuren.. of is dit raar om te vragen... :blush:

Link to comment
Share on other sites

wat heb ik allemaal gevraagt? zeer weinig eerlijk gezegt. ik had me al mega-goed ingelezen hier op het forum en mijn pc vertelde alles (bijna) hetzelfde.

heb alleen wel gevraagt hoe het zat met een mammografie laten maken. maar verders vertelde hij alles zelf al.

Link to comment
Share on other sites

Ja ik heb me eigenlijk ook al heeeel veel ingelezen, weet ook al wat ik wil.. dusja, tis eigenlijk nog t laatste duwtje tot een afspraak maken hihi.. Jij nog 4 weekjes he? Ik hoooop als ik verlof kan krijgen voor de kerst onder t mes te gaan.. mja iig binnen nu en 3 maanden :P

Link to comment
Share on other sites

Spannend hoor! Nou vandaag langs een medewerker geweest van personeelszaken, en ze wist bijna zeker dat ik me gewoon ziek mag melden.. hoop dat ik t zeker weet voor maandag, anders ga ik midden december voor een operatie (als dr. janssen tenminste plek heeft hihi)..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.