Jump to content

Tuuntje1970 : 29 oktober 2012 : Dr. de Meyere : Artemedis


Recommended Posts

Hoi,

Eindelijk heb ik de tijd om mezelf even voor te stellen ;-)

Ik ben Tuuntje1970 en heb op 29/10 jl voor de tweede maal een BV laten uitvoeren bij Dr Bruno De Meyere in Sint-Denijs-Westrem.

Ongeveer 11j geleden heb ik ook door hem mijn eerste BV laten doen en toen heeft hij 140cc geplaatst wat eigenlijk niet zoveel is, maar blijkbaar was mijn huid zeer strak en kreeg hij er gewoonweg niet meer bij! De protheses werden toen ook voor de spier geplaatst en aangezien ik toen toch ietsje magerder was dan nu, vond ik toch altijd dat je die prothese soms kon voelen en ook kon zien. Maar desalniettemin ben ik altijd zeer tevreden geweest met mijn borsten, het was de beste beslissing ooit.

Nu waren we dus 11j later dus werd het stilaan tijd om een nieuwe vergroting te laten doen en ze mochten ook ietsje groter zijn vond ik.

Aangezien ik de eerste keer toch wel tevreden was van Bruno De Meyere ben ik opnieuw naar hem gegaan. Hij vond mijn borsten er nog heel mooi uitzien maar was evengoed akkoord dat er best wel ietsje meer bijkon en hij stelde voor om protheses te gebruiken van 250cc, rond HP van Siltex-Mentor.

In tegenstelling tot de meeste andere PC,s is B. De Meyere wel voorstander van een prothese voor de spier en niet achter de spier. Hier had ik eerlijk gezegd wel wat schrik voor, dat je dan weer de rand van de prothese zou zien enzo, maar de dokter stelde me toch wel gerust dat dit niet zo zou zijn ;-)

In juli maakte ik de afspraak en op 29 oktober was het dus zover!

Ik werd heel goed ontvangen door zeer vriendelijk personeel, de dokter kwam nog eens praten en mijn borsten aftekenen en om 13u ging ik onder het mes. Na een uurtje werd ik terug wakker (ik dacht dat ze er nog aan moesten beginnen), ik kreeg een steunBH en een verband om en kon nog een tijdje ontwaken in een verwarmd bed.

Wat ook wel zeer goed is is het feit dat mijn man tijdens de operatie een kijkje mocht komen nemen om zijn goedkeuring te geven. De dokter had eerst geprobeerd met 300cc maar om mijn borsten een beetje meer decollete te geven is hij overgeschakeld op 350cc.

Toen ze mij dit vertelden dacht ik effe van ZOVEEL?? Maar blijkbaar was het dus wel een maat die bij mij past, ze zijn al bij al niet overdreven groot, zelfs de verpleegsters zegden me dat het mooi gelukt was en dat ik mooie borsten had

Om drie uur konden we alweer terug huiswaarts, maar amai amai wat had ik een pijn. Nu heb ik altijd wel al zeer gevoelige borsten gehad en ik weet dat ik hier de eerste keer ook heel veel last van had.

Ik had een week verlof genomen om een beetje te bekomen en dat heb je dus echt wel nodig, eigenlijk was een week voor mij niet voldoende, ik ben deze week al terug gaan werken en die week ben ik doorgesparteld met de nodige pijnstillers en gelukkig doe ik bureauwerk want anders had het echt niet gegaan.

Sinds gisteren, donderdag 8/11 gaat het al wel opmerkelijk beter maar mijn borsten zijn natuurlijk nog steeds gezwollen en hard, en bovendien staan ze vol blauwe plekken, zeker mijn rechterborst!

Ik merk ook dat mijn rechtse borst ietsje groter is dan de linkse en die prothese zit ook precies nog ietsje hoger.

Volgens mij komt dit door het feit dat hij in de rechterborst wat heeft zitten proberen vooraleer hij de juiste maat had gevonden. Die rechterborst heeft meer afgezien, zeg maar.

Zijn er nog mensen die dit ook hadden? Ik lees overal dat dit wel normaal is en normaal gezien wel goed komt, maar toch... bij mijn eerste BV had ik dit niet, nu ja, toen zat er ook minder in.

Wekelijks neem ik een foto, dus binnenkort zal ik wel een aantal foto,s posten.

Groetjes en alle reacties zijn welkom

Link to comment
Share on other sites

Heeej Tuuntje!

Gefeli met je nieuwe boobs!

Leuk om te zien dat er nog een brunofan is haha!

Ik kan je zelf niks zegge over het indalen van je proteses.

Ik ga zelf donderdag pas onder het mes bij bruno.

Maar naar aanleiding wat ik lees moet je zeker nog wel ff geduld hebben.

Je bent pas twee weken verder!

Ik hoor namelijk dat dit wel wat langer in beslag neemt.

Vaak ook 1 borst die wat sneller gaat.

Geduld is het motto hier :D.

Denk dat ze over een week of 4 wel redelijk op hun plek moete zitten.

Maar ik heb vernomen dat veranderingen nog wel een aantal maandjes plaatsvinden.

Iig welkom! Ben benieuwd naar je voor en na foto's!

X pop

Link to comment
Share on other sites

Hoi Tuuntje

Welkom op het forum!!!

Ik ben zelf ook bij Demeyere geopereerd en ben zeer tevreden over zijn werk.

Dat je ene boob nog hoger zit dan je andere, dat is heel normaal. Ik had het ook, en heb het bij Tietenmiep ook gezien op foto's hier op het forum. Bij mij is dit langzaam verdwenen, het verschil. Vanaf 3 of 4 maanden po (dat weet ik niet meer zo precies) zag je het verschil niet meer!! Het duurt even, het woord GEDULD, is het magische woord de komende tijd ;) , maar het wachten loont zich! :D

Dat je zoveel pijn hebt.. Waarschijnlijk omdat je huid toch flink op spanning heeft gestaan en ja, het is toch weer een operatie......

Hoop dat je heel tevreden gaat zijn!

xx BB

Ps, ik pas even je titel aan en verhuis je naar de operatieverslagen, omdat je al geopereerd bent :)

Link to comment
Share on other sites

Hoi!!! Welkom en gefeliciteerd!!!

Ik ben ook een tevreden klant van Bruno. :)

Last van blauwe plekken had ik niet veel. Gezwollen waren ze wel maar dat is na 4 weken zo goed als weg bij mij.

Heftig dat je al zo snel bent begonnen met werken.

herstelse!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ben nu ongeveer 2,5 maand PO maar nu heb ik de laatste dagen heel dikwijls steken rond de tepel van mijn linkerborst, ttz precies alsof ze er met naalden inprikken. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn of zijn er dames dit dit ook al hadden? In elk geval moet ik 20 februari op controle gaan.

grts,

Tuuntje

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi, ik heb even naar je foto's gekeken. Ziet er mooi uit hoor. Ik moet nog een weekje of 6 wachten voor ik mijn nieuwe Boobies krijg, spannend hoor!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.