Jump to content

Littekencreme Bergman


Guest

Recommended Posts

Moet je die kopen, of krijg je die erbij?

Vind hem errggggg duur, maargoed... heb even gegoogled op de bestanddelen ( voor zover bekend) en kan ze verder ook niet vinden in dezelfde combinatie maar dan van een voordeliger merk :(

Dusss... als er hier mensen zijn die hem geweldig vinden... even melden aub :D:43:

Link to comment
Share on other sites

Ik moet zeggen dat ie wel fijn is. Ik heb na de ok zo een tester meegekregen.

Heb uiteindelijk er geen grote pot van gekocht omdat ik van angel hoorde dat bij haar dermatix was aangeraden. Dat kost 42 euro voor n ieniemienei tube. Dat smeert heel stroef en is een silliconengel. Het serum van bergman smeert prettiger.

Het fijnst om tr smeren vind ik zelf biodermal maar dat komt omdat gewoon creme is. Ik wissel het nu maar gewoon af.

Wetenschappelijk schijnt het lastig vast te stellen wat werkt en wat niet. Wat ik zelf niet gebruik is bio oil, daar zijn sommigen weer heel positief over. Mij lijkt dat juist weer niks.

S6 met kiezen.

Link to comment
Share on other sites

Zelf gebruik ik Dermatix siliconengel, dat spul werkt echt top!

Mijn huid geneest van zich zelf niet heel best en deze littekengel heeft m'n littekens veel mooier gemaakt.

Ik heb de grote tube gekocht, kost 100e maar ik doe er nu al langer dan een half jaar mee :)

Dus dat is zon 15e per maand, best ok dus.

Je kan de tube gewoon halen bij de apotheek.

X

Link to comment
Share on other sites

Ik moet zelf iets kopen, wordt in een ziekenhuis geopereerd dus dat soort dingen zijn voor mijn rekening. Maar juist omdat bergman zo gespecialiseerd is heb ik er alle vertrouwen in dat het van hun goed spul is. Maar kan er op internet zo weinig over vinden. Zit daar ook silicone in? Ik heb wel silicone wondverband die er dan ook op gaat. Wil gewoon zo mooi mogelijke littekens... Je kan die creme ook bij de douglas kopen, heb een douglaskaart, krijg je 10% korting, heb nog 15 euro cadeaubon en een collega van mijn werk heeft ook nog een cadeaubon voor me, maar van welk bedrag weet ik niet. Scheelt dus uiteindelijk best veel!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ik heb van de Bergman een litteken crème gekregen, grote verpakking.

Maar wat is nu beter?

Die crème van de Bergman? ( iemand ervaring daarmee?)

Of een siliconen pleister of gel?

Vanaf wanneer mag je bijv zo'n pleister gebruiken, en hoe werkt het?

En wat zijn de kosten?

Link to comment
Share on other sites

In het begin heb ik de littekenserum van bergman gecombineerd met siliconewondverband. De serum is bijna op dus ga dan door met de littekencreme van bergman. Persoonlijk vind ik het erg fijn spul, plakt niet, smeert lekker, voelt goed en ondanks mijn toch wat gevoelige huid heb ik helemaal geen irritaties ervan gehad.

De kosten van zo een pleister/wondverband verschillen nogal. Ligt eraan wat voor merk je neemt. Echter hoef je niet elke dag nieuwe te plakken, je kan ze wat langer gebruiken. Degene die ik heb gebruikt die zijn zelfklevend, je kan ze gewoon over het litteken doen, je kan ze er weer afhalen, ze er weer op doen, er weer afhalen zonder dat je ze ergens anders mee vast hoeft te zetten. (sport)bh erover en klaar! Ik deed dan de littekenserum en afdekken met de silicone wondverband.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.