Jump to content

Snoopyke: 12 september 2011 : Dr. Vanoorbeek


Recommended Posts

Hoi allemaal;

Eerst me effe voorstellen;

Ik ben een mama van 3 kids, ben 1.68 m en weeg 65 kg. Ben 31 jaar. Heel men leven lang wil ik graag een borstvergroting, nu is het eindelijk zover! Heb nu een lege C Ik wens op een stevige mooi gevormde C of D uit te komen.

Ben eerst op consultatie geweest bij Jef Hoeybergs, dikke tegenvaller, want hij raade mij eerst een borstverkleining aan, 3 maanden wachten en daarna een borstvergroting :unsure: . Kostenplaatje 8000 euro !!

Mijn borsten hangen een beetje en met een gewone vergroting zou dit wel wat beter kunnen worden, maar ikzelf zou echt niet tevreden zijn met het resultaat dan. Ik vind echt dat ik ook een lift nodig heb om het echt mooi te maken. Maar dat deed deze pc niet.

Dus ikke wat rondgekeken op het forum hier, tot ik de lift van Ingrid K tegenkwam. Wauw, dacht ik dat is echt prachtig goed gedaan! Zo wil ik het ook! Ben dus op consult geweest bij Dr Jo vanoorbeek en daar mijn verhaal en wensen eens uitgesproken. Ook hij vertelde me dat een lift niet echt nodig is (al vind ik zelf van wel) en dat het zonde zou zijn zo jong en al die littekens. Dat vind ik helemaal niet erg hoor, die littekens, als ik er zo'n mooie borsten voor terug krijg! Want zeg nu zelf, hoe dikwijls loop je met je borsten bloot... Gelukkig, na een tijdje besefte hij ook dat ik van een vergroting niet gelukkig zou worden, en hij toch een lift moet doen om mij happy te zien :4:

De grote is niet zo belangrijk voor mij, wel de vorm en de stevigheid.

12 september is het dus zover!!! Heb al veel nare dingen gedroomt, en vind het zoooo spannend!

Ben al begonnen met de arnica pilletjes, kmoet enkel nog een geschikte sportbh kopen.

Ik zet alvast wat fotoos in de galerij van hoe het nu is...

Liefs Snoopyke

Link to comment
Share on other sites

*** Hey Snoopyke,

Ohhh, ik was gisteren nog ff in m'n inbox en zag de berichtjes nog van je, en toen dacht ik van: zou ze eigenlijk nog bij Jo langs zijn geweest? En zie, hier is je verslagje :-)

Had je m'n foto's ook meegenomen naar Jo? Die zal hij wel herkend hebben met mijne tattoo :-)

Het is echt een hele fijne man he, goed dat hij toch ook inzag dat alleen een vergroting jou niet blij zou maken en dat je de littekens voor lief neemt. Hopelijk maak je ook van die mooie fijne littekentjes dan zie je die een jaar later al niet meer! Ik lig ook gewoon topless op t strand, en het valt echt niet op!

Ga zometeen eens ff kijken of ik je foto's kan vinden.

ohja, ik vind de sportbh van de Hema heavy duty echt een aanrader! Ik heb ook de Triumph Tri-action, maar vind die van de hema eigenlijk zelfs beter! (en die kost maar iets van 15 euro ofzo).

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

hoi Snoopyke

Wat een geluk dat die Jef Hoeyberghs zo tegenviel zeg.... Heb je hem wel eens gegoogeld?? Anders misschien een aanrader om eens te doen.... :unsure:

En Gefeliciteerd met je datum!!! hoe heet de kliniek waar je gaat, dan vermelden we die nog even bij je topictitel erbij!!

Succes met aftellen!!!!!!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hela,

Ja, ingrid ik had 2 fotoos meegenomen van hoe ik het graag wou. En ik had jou ook vermeld en hij kende jou nog hoor!

Ik zei, geef me gewoon dezelfde als Ingrid en ik ben content! De fotoos die ik mee had, waren van het internet geplukt.

Is echt een fijne man ja!

Bedankt voor de bh tip! Heb gisteren in de hema alvast die heavy bh gekocht. Maar die is nu nog behoorlijk leeg hoor...

@BB : Ik word geopereerd in de Augustinuskliniek in Wilrijk. Gek, want daar ben ik ook geboren!

Link to comment
Share on other sites

*** Nou meis, die bh gaat vast en zeker goed gevuld worden straks hoor :-) Heb je met hem een aantal cc's afgesproken, of bepaald hij dat tijdens de ok? Ik had toen afgesproken voor minimaal 400 cc. Maar op de operatietafel heeft hij ook 450 gepast, en die leken meer op de foto's die ik had laten zien, en hij vond dat zelf ook mooier. En ik ben er nu mega-blij mee. Ze moesten niet groter, maar ook zeker niet kleiner. Het is echt precies goed. Ik hoor hier vaak dames die het achteraf te klein vinden, dat heb ik niet, groter had ik niet blij mee geweest (ivm bh's kopen, heb nu een 75f of 80e). Ik droeg sportbh 80D trouwens na de operatie. Moet jij trouwens nog een nachtje blijven of is het dagopname, en krijg je ze voor of achter de spier?

Gaaf dat je er geboren bent en nu je bv krijgt. Het ziekenhuis is echt goed vind ik, hele leuke verpleging op de afdeling (maar ik weet dus niet of je moet blijven). Ik moet de 10e naar Jo voor een kleine littekencorrectie van mijn armen, doet ie gewoon in Brasschaat, ik zal zeggen dat hij je mooie boobies moet geven hihi.

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

hoi Snoopyke

Wat een geluk dat die Jef Hoeyberghs zo tegenviel zeg.... Heb je hem wel eens gegoogeld?? Anders misschien een aanrader om eens te doen.... :unsure:

Hier sluit ik me bij aan :45:

Gefeliciteerd met je datum!!! Nog maar eventjes aftellen :D:35:

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Het zou een 180 of 200 cc worden, aangezien ik van mezelf ook nog redelijk wat heb. En achter de spier. Medium profiel.

Ik moet ook 1 nachtje blijven, en zou zelf de dag erna naar huis kunnen rijden.;zei hij.

Maar wat met ik hier allemaal al gelezen heb, denk ik toch dat dat niet zo'n goed idee is...

K'ga me laten wegbrengen door een vriendin, en mijn man neemt een dag sociaal verlof zodat hij me kan komen halen.

Best geen risico's nemen daarover denk.

Goed dat die van jou precies geworden zijn zoals je wilt ! ik zei hem ook, je ziet zelf maar wat het beste/mooiste is in mijn geval: jij ben de specialist. Ik heb de C 80 gekocht, want een D leek me zo reuzegroot/leeg. Kon me echt niet voorstellen dat dat allemaal nog opgevult kon worden. K'dacht, beter iets te klein dan iets te groot..

Ja, zeker doen Ingrid; zeggen dat hij me mooie boobs moet geven, alle beetjes helpen!

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

*** Moet ik wel ff je echte naam hebben om m t te zeggen, staat een beetje raar als ik zeg dat hij Snoopyke een mooi stel boobs moet geven haha.

Hij is echt gek hoor, als hij zegt dat je zelf naar huis kunt rijden! Amai, da kan dus echt niet he. Na een kleine 2 weken zul je wel weer kunnen rijden, maar een dag na de operatie kon ik amper uit bed! Nu scheelt t misschien dat je minder cc gaat krijgen, maar 1 dag po autorijden, nee echt niet hoor! Je wilde ook niet echt grote borsten he, dan heb je goed gedaan door een C te kopen denk ik. Je hebt nu een lege C he? Toen ik die sportbh had gekocht had ik ook echt geen idee dat die vol zou komen zitten, kon me geen voorstelling ervan maken. Nu draag ik ze nog bijna dagelijks om te gaan sporten, en ze zitten echt heel goed vol hoor hihi. Je krijgt waarschijnlijk ook drains, niet? Ik had die in ieder geval wel gekregen, en die mochten er de volgende dag toen uit.

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Hey, Ingrid,

Ja, ik ga ook drains krijgen. Idd ik heb nu een lege C.

En moet den 10 de ook nog effe op consultatie in Brasschaat.

Had gemaild, om te zeggen dat ik 8 kg ben afgevallen sinds mijn eerste consult. Dat mijn borsten nu wel niet meer in dezelfde staat zijn als toen... Best even nog lang komen zei hem, zodat ik zeker weet wat je wil..

Wel goed, kan ik nog wat fotoos meenemen, en toch nog wat vragen stellen. K moet er om 17 uur zijn..

Ik zal mijn echte naam effe in een prive berichtje zetten xx

Link to comment
Share on other sites

*** Hey Snoopyke,

Goed dat hij je dan toch nog ff wilt zien, want als je afvalt is het misschien toch een beetje anders? Beter t zekere voor t onzekere!! Ik moet er om 18.00 zijn, dus zal je waarschijnlijk dan niet meer zien? Ik moet zelf tot kwart na 5 werken, en ga dan gelijk door naar Brasschaat, dus zal er ook niet echt vroeger zijn denk ik. Maar misschien heb je wel heel veel vragen/tijd nodig (ik zat er soms ook gerust bijna ene uur binnen hoor!). Ik heb in ieder geval bruin haar, in bobke geknipt, dus dan weet je dat haha.

Groetjes van Ingrid.

p.s. wat goed at je nog 8 kg bent afgevallen!!

Link to comment
Share on other sites

Waaa, spannend! Sewens vertrekken we naar Wilrijk.

Ik word rond 13 uur geopereerd, dus had nog rustig de tijd vanmorgen om een doucheke te pakken.

Tegen 10 uur moet ik er zijn ongeveer, dus zal maar eens vertrekken!

Ben niet zenuwachig voor de operatie, wel voor het eindresultaat...pffff

Groetjes !

Link to comment
Share on other sites

*** Hey Snoopyke,

HEEEEEEEEL veeeeeel succes vandaag!!!

Jo gaat er vast fantastische boobs van maken! Kreeg je nu eigenlijk nog hetzelfde aantal cc's? (ivm je afvallen).

Ik heb je denk ik niet meer gezien (of jij moest dat zijn geweest met heel kort blond haar?), ik was er om kwart voor 6 ongeveer, hij liep wel een beetje uit.

Mijn correctie is goed gelukt, doch wel pijnlijk (ivm dat de verdovingsspuiten zeer deden in hypertrofisc weefsel). Maar genoeg over mij, ik wacht met smart op je verslag!!!!

Dikke X van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Hoi dames,

Hier mijn verslagje:

Amai, het is precies allemaal zo snel gegaan! Om 10.30 uur kwam ik in de kamer aan, moest effe een vragenlijstje invullen en wachten. Een half uur later stond de pc er al mét zijn koffertje. "En, zie je het nog zitten;zei hem!Ikke: ja hoor helemaal niet bang! Oke, ik kom aftekenen en fotoos maken, want jij bent aan de beurt, na de borstvergroting die ik nog moet doen. Een afgetekend ikke men shortje aan gedaan,en braaf in bed gaan liggen. Komt de verpleegster een temesta brengen, waar ik na 10 min. koppijn van krijg! Niet veel later reden ze mij nd operatiezaal en hup in slaap was ik! Ik weet niet meer waar ik wakker geworden ben, wel dat ik heel rustig en kalm was, en ik dacht enkel aan het avondeten dat ik zou gaan krijgen, want ik had honger!

Rond 5 uur was ik op de kamer en was al nuchter van de avond van te voren, dus ik had honger! Maar ik kreeg niks, vanwille de narcose. Ben ook helemaal niks ziek, misselijk ofzo geweest daarvan. Heb dan maar een halve fes water opgedronken, en om 9 uur gaan slapen. Om de 2 uurs ofzo kwamen ze mijn bloeddruk meten, en kijken of alles in orde was.

Te n middernacht werd ik wakker, stijf van op men rug te liggen heel de tijd! Ik dacht echt dat het morgend was en at het ontbijt wel snel zoukomen nu. Kwas ook helemaal uitgeslapen precies. K zet mijn gsm terug op, wat zie ik 00.40 u ! Dam, nog geen ochtend! Pfff en ik heb zo'n honger. De tv maar opgezet en een uurtje tv gegeken, zo duurt de nacht nog langer! Dus na een uurtje beslist terug te gaan slapen. Weer vant zelfde om 4 uur snachts! En weer hetzefde om 7 uur smorgens! Toen maar wakker gebleven, wachtend op het ontbijt ! Man, dat smaakte! Het was wel 36 uurs dak nog iets gegeten had. Wat was ne simpele boterham met contifuur ineens hemel op aarde!! Er zitten drains in, wat best vervelend is. Een trekkerig gevoel aan de zijkant waar ze erin zitten. Om 11 uur kwam de PC alles checken en ik zou naar huis mogen. Lap! 50 cc wondvocht in de bidons, das teveel he! Mag maar 30 cc zijn op 24 uurs. Moest ik die erin laten , en mee naar huis nemen. Als er vandaag minder dan 30 CC in zit mogen ze eruit. Niet vandaag dus, want er zit vanaf gisteren 1 uur tot nu weeral 50 cc in. Das minder, maar beter zo eruit dan dat men proteses in het nat zwemmen, zei de pc! En ja, dat geloven we dan maar he. Slapen is niet leuk, zo op je rug! Word telkens om de 3 uurs wakker en word precies gek vd houding waarin in telkens lig!Maar voor de rest gaat het wel. Heb juist gekeken vd eerste keer, en wauw supermooi en stevig, al weet ik dat dit het eindresultaat nog niet is... heb alvast veel fotoos in de galerij gezet! Groetjes x

Link to comment
Share on other sites

Hoi Snoopyke, wat een enorm grappig verslagje!! En dat je zo lang niets mocht eten!!! Potverdrie zeg haha.

Die drains zijn minder idd, maar de opmerking van je pc vind ik dan wel weer erg grappig, dat de prothesen niet in het nat zwemme :45: Hoe verzin je het haha.

Een goed herstel gewenst!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

*** Ohh Snoopy, wat heb je het leuk verteld!

Kan me alles heel levendig voorstellen hoe het gegaan is. En Jo maakt wel wat grapjes enzo zodat je lekker rustig wordt :)

Dat pilleke heb je dus ook gehad om rustig te worden? Bij mij werkte dat ook zo stevig dat ik bijna van de wc afviel toen ik ff ging, en ik kan me de hele rit naar de ok niet eens meer herrinneren!

Balen ey, dat lang niet mogen eten, ik had dat ook, maar ik was te slaperig ook om te eten. De volgende ochtend had ik ook reuzehonger (en wat smaken die vieze droge boterhammen dan toch zalig haha). Valt t met de pijn allemaal mee?

Ik heb je foto's net gezien, ziet er al super uit!

X van Ingrid

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.