Jump to content

Jesserke84 - Consult Dr Plovier - Be Clinic 14 september 2012


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

heeeej iedereen

Ik had me hier een aantal maand geleden al ingeschreven op het forum maar door omstandigheden is mijn consult met dr Plovier er niet van gekomen, maar hier ben ik weer, en deze keer gaat mijn consult wel door, nl op 14 september om 16 u!

Ik heb een 75 b momenteel en ben daar niet zo happy mee, ik zou toch graag een grote D cup willen, geen idee hoeveel cc hij er wil instoppen... dat zie ik binnekort wel :)

Zou graag mijn BV laten doorgaan in november of december.

spanneeend!

x

Link to comment
Share on other sites

Dat komt helemaal in orde ! :D

Vertrouw hem maar hoor, bij mij wou hij eerst 350 geven, al een geluk dat ik zelf een bikini gad meegenomen en 500 gekregen heb.

Anders was ik echt niet blij geweest, vind dit zelfs nog 'klein', lastig dat ik geen vulling of push up meer kan dragen ^^

Link to comment
Share on other sites

Super, nog iemand bij Plovier!

Altijd afwachten op de hoeveelheid cc. Dus misschien foto meenemen van hoe je het zou willen? Ik ben al foto's aan het zoeken (moet 10 september)

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ik heb hier zowat gezocht in de gallerij en ik heb de borsten gevonden die ik zelf ook wel zou willen, namelijk die van Nadja hier op het forum , dus denk dat ik dan ook wel 500 a 600 cc nodig heb....

Mii18, waarom heb ik voor hem gekozen? hmmm ik vind zijn resultaten echt prachtig en hij is niet bang om er wat meer in te stoppen blijkbaar, hihi, ik heb echt vertrouwen in hem.

Ben echt wel een beetje bang voor de pijn, maar ik heb het er absoluut voor over!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.