Ga naar inhoud

Permanente make-up


nanayke

Aanbevolen berichten

Sinds 1,5 jaar heb ik permanente make-up en ik ben er nog steeds elke dag heel blij mee!

Mijn wenkbrauwen heb ik als eerste laten doen, omdat ik aan het eind zo'n lichte wenkbrauwen had doordat ik al vanaf jongs af aan epileer. Reden, omdat het soms moeilijk is om je wenkbrauwen symmetrisch te bewerken met een wenkbrauw potlood. En makkelijk als je eens naar de sauna gaat of gaat zwemmen.

Daarna hele natuurlijke eye-liner rond mijn ogen laten zetten. Omdat ik lenzen had, traanden mijn ogen veel en liep een potloodje of eye-liner vaak uit. En wederom loop je er zonder make-up niet zo kaal bij.

Ik heb mijn wenkbrauwen enkel laten schaduwen voor een natuurlijk effect. Mijn ogen dus enkel een natuurlijke ogende eye-liner. Zodat mensen het niet echt opvalt als ze niet bekend zijn met permanente make-up.

Let op: al is het permanente make-up, dit is wel iets wat je om de zoveel jaar moet laten bijwerken. De kleur vervaagt en kan veranderen.

Ik vond het beide erg pijnlijk, maar bij mij werkt plaatselijke verdoving wel vaker maar heel kort. Je hebt specialisten die met inkt werken waar de verdoving al in zit. Dit zou ik aanraden. Mijn tante heeft het op die manier geheel pijnloos laten zetten.

Kosten wenkbrauwen rond de 150 euro en ogen (onder en boven) rond de 200 euro. De prijzen kunnen enorm per specialist verschillen. Let op of hier nabehandelingen bij zitten, want deze heb je bijna zeker altijd nodig.

Tip: kies voor natuurlijke lijntjes, zodat als je ogen op latere leeftijd wat gaan hangen, het niet lelijk wordt. want hoe dan ook, permanente make-up blijf je wel zien. En laat de lijntjes in de ooghoeken niet aansluiten. Ook weer vanwege dezelfde reden, je kan dan op latere leeftijd van die droopy ogen krijgen. Lijntjes echt alleen boven en onder langs je wimpers.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Wat leuk meid dat je dat hebt laten doen :D

Ik heb zelf mijn wenkbrauwen laten doen met de 3d haristroke ook voor het uiteinde omdat zit kort/licht was en omdat ik een stukje miste :D

Helemaal geen spijt van!!

Net als jou zit ik er aan te denken een natuurlijk lijntje eyeliner te laten doen (alleen boven!!)

Ik heb moeite met het aanbrengen vooral aan het einde is altijd zon genknoei en aan het einde van de dag loopt het helemaal uit (ik heb best vette oogleden)

Maar het feit dat het echt permanent is val me tegen mijn wenkbrauwen zijn semi-permanent)

Hoe bevalt het lijntje? heb je ook foto's?

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.