Jump to content

Diana Gabriels


manuela1979

Recommended Posts

Hoi Manuela

Welkom op het forum :D

Als je bij de zoekfunctie, rechtsboven in het scherm : Diana Gabriels intikt en dan het vakje erachter op: 'forums' zet, dan komen er wat resultaten naarboven (nadat je op GO geklikt hebt)

Als je vervolgens op de tekst drukt van het topic, dan kom je uit bij de post waar iets over die kliniek geschreven staat. Dat hoeft echter niet de enige post in dat topic te zijn, dus altijd handig om nog even door te scrollen ;)

Succes met je zoektocht!

Speciale reden dat je naar hun op zoek bent? Gewoon uit nieuwsgierigheid hoor :)

groetjes, BB

Link to comment
Share on other sites

Vriendin van mij is er geopereerd. Zij is persoonlijk hardstikke tevreden :35:

Wat ik wel ergggg jammer vind, is dat mijn vriendin een lege slappe hangende c cup had, en dat er 375cc (ronde prothese) vóór de spier is geplaatst met als resultaat : nog meer hang, maar dan met een vollere boezem :(

Ook had ze nogal wat verschil in grootte tussen beide boobies, dit is niet besproken tijdens het consult. Na de borstvergroting is het nog meer zichtbaar geworden dat ze zo verschillend zijn.

Dat is mijn vriendin's naïviteit geweest, ze ging er vanuit dat hun dat zouden rechttrekken tijdens de operatie door met 2 verschillende hoeveelheden cc's te werken. Was ze hier maar lid geweest, dan had iemand dat haar wel ingefluisterd ;)

Maar zoals ik al zei : ze is verder erg tevreden, en is ook nooit terug gegaan om dit te bespreken/op te lossen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.