Jump to content

Stdr : 23 juli 2012 : Dr. de Meyere : Artemedis Gent


Recommended Posts

Hallo iedereen,

Maandag heb ik mijn borstvergroting bij Dokter Demeyere in gent.

Ik begin stres te krijgen. Zijn jullie tevreden over hem? Er zou 200cc voor de spier geplaatst worden.

De week erop vertrek ik op reis, zou dit problemen geven?

Het aftellen is alvast begonnen!

Link to comment
Share on other sites

Zou het niet weten, maar je kan op forums klikken en dan in het zoekvenster rechtsboven demeyere intypen :)

200cc voor de spier zal niet echt pijnlijk zijn dus als het een gewone relaxvakantie is zal dat best kunnen.

Sommigen zijn je a voorgegaan :)

succes

Link to comment
Share on other sites

hoi Stdr

Ik ben een tevreden klant van dr. Demeyere :D

Je hoeft je er niet ongerust over te maken, voor je het weet heb je je boobs.

Over die vakantie, dat is voor iedereen anders en daar kan ik niet echt iets over zeggen. BIj mij was het niet een simpele prothesewissel, waardoor ik je niet kan zeggen, hoe jij je na een week waarschijnlijk zult voelen....

Heb je niet aan dr. Demeyere gevraagd wat hij ervan vond dat je op vakantie gaat na een week? Als het een relaxvakantie is, waar je niets hoeft te doen, dan zou het waarschijnlijk wel kunnen. Je mag alleen je ellebogen niet hoger dan je schouders doen.

Het enige waar je last van kunt hebben, is wat steken in je borsten en vocht in je borsten en in de rest van je lichaam. Verder mag je niet in de zon liggen in bikini, omdat je de kliniekbh de eerste weken 24 uur per dag aan moet.

Succes,

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hai Stdr,

Net als BB ook hier een tevreden klant van Demeyere! 14 jaar geleden 1e bv bij hem laten doen en ga 20 september voor een wissel ook weer naar hem.

Hij maakt prachtige borsten.....

Wel snel hoor na een week al op vakantie, zeker als het je 1e bv is, ik heb na mijn 1e bv (was toen 20 jaar) best heel veel pijn gehad, zeker 2 weken!

Ik weet je leeftijd niet en weet ook niet of je al kinderen hebt gehad? Maar als dat laatste het geval is, heb je waarschijnlijk iets minder lang last omdat je huid door de zwangerschap(pen)

al wat is opgerekt...dus dat kan zeker schelen.....

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben 23 jaar en nog geen kindjes, ik zal dus misschien wel wat afzien.

Gelukkig is het wel een relaxvakantie, maar ik had er geen rekening mee gehouden dat ik 4-6 weken een sportbeha zal moeten dragen.

Ik hoop dat het al bij al gaat meevallen, en dat 200CC niet te klein zal zijn...

Link to comment
Share on other sites

Het scheelt wel dat het een relaxvakantie is, maar lastig is het wel dat je constant die kliniek bh moet dragen.....Ik neem aan dat je naar een warm land gaat?!

Welke cupmaat heb je van jezelf? Ik zat de 1e keer ook nog heel strak in m'n vel, had zo goed als geen borsten en bij mij ging er 260 cc in, wat ik nu achteraf gezien al niet heel veel vond, maar wist ik toen veel.....

Ik vind 200cc persoonlijk ook niet erg veel, maar ik weet niet op welke mat je ongeveer wilt uitkomen?

Ik zat met 260cc op een C, maar dat is voor iedereen verschillend hoor, bij de 1 pakt 260cc best goed uit, maar bij de ander kan het resultaat tegenvallen, hangt ook weer helemaal af van de beginsituatie(dus welke maat je nu hebt).

Het kan natuurlijk zo zijn dat je echt bijna geen weefsel van jezelf hebt, waardoor er gewoon niet meer ruimte is, dus dan is 200cc het maximum.....Ik weet niet wat Demeyere tegen je gezegd heeft?

Link to comment
Share on other sites

Hij schat tussen de 175cc - 225cc. Hij ging het zien tijdens de operatie zelf.

Ik ben natuurlijk wel tenger gebouwd. Heb nu AA en weeg 45 kg - 1.55m.

Ik wil graag natuurlijk ogende borsten die passen bij mijn lichaam. Maar voor de prijs wil ik ook wel dat je een verschil ziet tussen mijn bh's met opvulsel op dit moment en het resultaat na de operatie. Maandag is het al zover, kijk er wel naar uit!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Stdr

Met jouw lengte en gewicht, denk ik dat je met die 200 cc ongeveer, echt al op een C uit zult komen. Het ligt er ook nog aan welk profiel je pc neemt, dat scheelt ook nog in projectie. Omdat jij smal bent zal hij kiezen voor high of extra high profile. Je krijgt dan meer projectie, waardoor je ook al gauw op een C uit zult komen.

Het verschil tussen je borsten met 'opvulbh's' en je nieuwe borsten, zul je in het begin echt niet goed zien. Je borsten staan dan nog heel strak, zijn redelijk hard en zijn nog niet in vorm te kneden.

Ik ben nu 6 weken po en ze worden nu echt veel zachter en kunnen veel beter bij elkaar 'gezet' worden. Je ziet het nu ook echt in kleding. Daarbij ligt het er ook nog maar net aan wat je aan hebt ;) Je kunt een 85G hebben, maar in een dikke wollen trui zie je dat lang niet zo goed als in een heel strak, nauwsluitend truitje :D

Als jij bij Demeyere aangeeft dat je zo groot mogelijk, maar wel nog natuurlijk wilt, dan zal hij dat zeker doen! Mijn man is tijdens de operatie gaan kijken (en dat is niet eng zegt ie (en hij is een watje in die dingen haha)) en dr. Demeyere heeft toen laten zien, dat 1 maat groter echt niet kon, dat het er dan echt als pornobollen ging uitzien. Dus daarmee is het voor mij nu ook goed.

Heel veel succes maandag!! En een goed herstel!

Je bh moet je van dr. Demeyere 2 weken 24/7 aan hebben en daarna nog 2 weken alleen overdag. Ik slaap echter nu nog steeds met mijn kliniekbh, heb sinds een paar dagen overdag wel eens een gewone bh aan, een paar uurtjes. Wat is het lekker om daarna weer in die kliniekbh te kruipen haha.

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Ja ik kan me nog herinneren dat toen ik 'm 's nachts af mocht, dat ik dat nog helemaal niet prettig vond, het voelde fijner om ze nog even 'bij elkaar' te houden, dus ik hield 'm ook langer om 's nachts, dat voel je snel genoeg aan wat je het prettigst vind Stdr....

Nee ik vond die kliniek bh ook geen straf hoor, zat heel comfortabel....

Oh spannend he morgen!!! Zenuwachtig? Nou, je bent iig in goede handen hoor, dat verzeker ik je....

Hoelaat wordt je geholpen?

Alvast heel veel succes morgen!!!!

X

Link to comment
Share on other sites

Strd ik word morgen ook geopereerd!!!! spannend he? duurt bij jou de dag ook zo lang?

Ik krijg dual-plane, dat schijnt veel pijnlijker te zijn. na 3 weken ga ik op vakantie met kinderen en man. Hoop dat ik het wat red :)

en nu is het mooi weer en zitten wij straks met zo'n kliniekbh en band haha mooi gezicht.

hoe laat moet jij je melden?

ik al om 7.30 uur

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Wat leuk dat je morgen ook moet.

Ik moet mij melden om 10u30. Heb enorm veel zenuwen.

Inderdaad jammer dat het juist zo mooi weer wordt, maar ja ik heb het er alvast voor over.

Veel succes ook morgen Leeuw 1980. En bedankt aan de anderen voor de reacties!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben 3 weken geleden ook geopereerd bij de demeyere. Ik zou 280 cc voor de spier krijgen in druppelvorm en was ook bang dat het te klein was, ik ben 1,74 cm en 70 kilo. Ik had afgesproken dat hij tijdens de operatie zou kijken hoeveel erin kon maar dan wel op natuurlijke manier, uiteindelijk is het 300 cc geworden. Ik ben na 1 week weer aan het werk gegaan ( kantoorbaan) dus jij kunt waarschijnlijk lekker op vakantie zonder problemen. Veel succes morgen maar het gaat helemaal goed komen, ze zijn er zo lief en het is zo voorbij! Het is voor mij 3 weken terug en de sneetjes zie je al bijna niet en het is zo mooi geworden, kon niet beter, echt een kunstenaar is het :)

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel Rada voor je reactie. Binnen een klein uurtje vertrek. Het stelt me zo op mijn gemak om dit nog te lezen :)

Heb je echt afgezien de eerste dagen na de operatie?

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

Proficiat met je nieuwe boobs..

Ik hoop dat alles goed gegaan is en je trots met je nieuwe aanwinsten op vakantie kunt..

Link to comment
Share on other sites

MIjn operatie is achter de rug. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over dokter Demeyere, ook al heb ik het resultaat nog niet kunnen bewonderen.

Alles verliep zeer professioneel, het is gepasseerd zonder dat je het weet :)

Momenteel heb ik nog een verband rond mij die ik tot morgen ochtend moet dragen. Want spant hij enorm! Was dit bij jullie ook zo?

Ik heb het gevoel dat heel mijn bovenlichaam is samengeperst... Hoeveel dagen hebben jullie echt pijn gehad? (voor de spier)?

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

Hey meis,

fijn dat het zo goed gegaan is...

Ikzelf heb dual plane gehad, dus vind het moeilijk te antwoorden op je vraag.

Succes en een goed herstel.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben Heel erg misselijk van de narcose geweest waardoor ik steeds moest overgeven en dat was erg pijnlijk want kon eerste dag niet bewegen. Ik heb 2 dagen pijn gehad maar als ik stil bleef liggen voelde ik dat niet, als ik niet steeds moest overgeven had het veel minder erg geweest. Die druk die je voelt wordt morgen al veel minder als het verband eraf is (die olifant die nu op je borst staat gaat dan weg haha). Je mag morgen al douchen staat er in de beschrijving die je mee heb gekregen maar ik zou nog 1 dag wachten, ik vond dat erg tegen vallen en 1 dagje niet douchen moet kunnen! Gewoon Even aan de wastafel... Hoop dat je niet zoveel pijn krijgt maar dat gaat vast goed komen, nu heb je het alweer achter de rug :)

Link to comment
Share on other sites

Hey Stdr,

Wat fijn dat je het achter de rug hebt! Jammer van dat verband wat er nog omheen zit, ik kan me trouwens niet herinneren dat ik dat ook heb gehad?!

Ik werd wakker en tilde m'n laken op en kon ze meteen aanschouwen...daarna moest ik wel meteen sportbh aan, maar ik kon ze meteen al zien.

Nou dan zal ik dat deze keer ook wel krijgen.....

En ik zou idd nog even 1 dagje wachten met douchen hoor, dat voelt nog helemaal niet zo prettig, je kan nog maar zo weinig.....

Ben zo benieuwd wat je er morgen van vind als het verband eraf is!!! Spannend hoor....

Ga je later ook nog foto's plaatsen?

Succes met je herstel meis, rust lekker uit.....

XX

Link to comment
Share on other sites

Hoi fijn te horen dat het bij jou goed is gegaan. Bij mij ook! Wel wat druk nu maar prima te doen.

Ik heb ook dual plane dus kan je vraag niet beantwoorden.

Gisteren had ik eerst ook verband, pfff dat drukte best erg. Met kliniek bh beter alhoewel het wel erg op mijn wonden druk.

Hoe voel jij je vandaag? En wat kom je snel weer uit die narcose hè?!

Succes de komende dagen.

Link to comment
Share on other sites

vannacht heb ik niet zo goed geslapen. De druk was enorm, rond 5u heb ik mijn verband eraf gehaald. Wat was dat een bevrijding! Het is zeer lastig om te bewegen of uit de zetel te komen. Hopelijk gaat het vanaf morgen al wat beter. Heb wel een aangename narcose gehad. Het is allemaal zo snel gegaan! Nu staan ze nog enorm gezwollen en ik heb ook het gevoel dat mijn linkerborst groter is dan mijn rechter. Hopelijk is dat ook nog door de zwelling...Wat fijn dat je het ook goed stelt, leeuw1980. We geraken er wel door e :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.