Jump to content

Tjikkie : 23 november 2012 : Dr. de Meyere : Artemedis : Gent


Recommended Posts

hoi meiden,

ik ben tjikkie en 28 jaar

na de geboorte van me kleintje en minimaal 6 maanden borstvoeding te hebben gegeven wil ik er dus nu echt voor gaan!!

wilde altijd wel grotere borsten maar had verder geen lelijke borsten dus de haast was er niet echt.

nu heb ik aan de bovenkant lege borsten en vind ze gewoon inimini geworden :blink: heb nu een lege B75(miss pas ik A75 nu ook wel) en wil graag voor een D75 gaan.

ik wil mooie natuurlijke borsten maar wel met meer volume aan de bovenkant dan wat ik nu heb.

ik twijfel heel erg.....dr Plovier of dr Selms....

nu wilde ik aan de meiden vragen wie bij 1 van deze 2 pc is geweest en uiteindelijk een D75 hebben overgehouden of ik foto's mag zien?? :blush:

owja en hoe is het de meiden afgegaan na een BV en die daarna nog zwanger zijn geweest????

lees namelijk veel dat ze daarna nog natuurlijker lijken.

ik twijfel ook over welke protheses ik moet kiezen maar zoals ik al heb gelezen zijn deze twijfels vrij normaal..

ik wil de BV pas in januari doen ivm werk en zodat mijn man ook makkelijk vrij kan nemen.(nog erg lang maar dat is helaas niet anders *zucht*)

als jullie nog vragen aan mij hebben hoor ik t graag :141:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Hoi Tjikkie,

Leuk, januari och dan heb je iets om naar uit te kijken.

Ik zie hier veel dames die naar dr Plovier zijn geweest, de resultaten zijn dan ook mooi.

Wat ik zelf belangrijk vind, is dat een arts BIG geregistreerd staat en als erkende chirurg. Daarnaast vind ik t belangrijk welke merk prothese hij werkt. Natuurlijk garandeert dit niks. Maar na mijn PIP ervaring, kijk ik wel uit. Voorkeur Natrelle (voorheen mc ghan) of Mentor. Ook moet de chirurg goed kunnen luisteren en realistisch kunnen kijken naar je lichaam. Bijv 600cc kan leuk zijn, maar hij moet ook de nadelen ervan vertellen. Maare uuh er zijn meer chirurgen he? Waarom wil je bij dr Selms of Plovier? Ik houd zelf van chirurgen die ook borstreconstructies doen, dan heb ik t idee dat ze goed naar de symmetrie kijken (zie mijn fotos's, mijne doet ook borstreconstructies). Maar dit zijn dingen waar ik op let, misschien heb je er wat aan?

Je schrijft over een bolling boven (ik hoop niet te veel, ik zie hier foto's van dames waar ze bijna op t sleutelbeen zitten, voorbij de oksel :(), smaak. Maar die bolling dat krijg je wel met ronde hoor. Ik vind anatomisch heel mooi, dan zit de volume juist onderin. Maar een D krijg je wel met 350cc hoor.

Ik ken een dame die haar borsten heeft vergroot bij Boerhaave Amsterdam. Ze heeft 350cc anatomisch en 2jr geleden een kind gekregen. Ik vond zelf wel dat ze natuurlijker worden na een zwangerschap.

Succes.

Link to comment
Share on other sites

de keuze van die 2 pc omdat ik er goede verhalen over heb gehoord...maar ook omdat ik door de bomen t bos niet meer zie...

zoveel klinieken en zoveel pc's.deze 2 zitten ook niet bij mij in de buurt maar die dat wel zitten werken met eurosiliconen en begreep dat deze ook minder goed is als natrelle.

velthuis zit bij mij maar vind hun echt ver boven de rest uitkomen kwa prijs(staan excl btw pijzen en vanaf prijzen op hun prijslijst)

owja en parkkliniek maar kan hier niet veel over vinden...

en idd mijn voorkeur gaat ook uit naar natrelle maar dat is puur en alleen door verhalen te hebben gelezen,heb niets gezien of gevoeld.

wat betreft de bolling nee zeker niet teveel dat vind ik persoonlijk ook niet mooi maar wel meer als dat ik nu heb ;)

zou zelf graag ronde willen omdat ik bang ben dat druppel gaat draaien...maar heb natuurlijk alleen maar lees ervaring ;)

ik vind het niet erg om er goed geld voor neer te leggen maar als er 2 goede pc zouden zijn en werken met t zelfde materiaal dan zou ik toch voor de voordeligste gaan.

ik wil ook eigenlijk bij beide pc op consult maar wat me tegen houd bij selms is dat je voor t consult 105 euro betaald!!dit wordt vergoed door je zorgverzekering maar zo zie ik dat niet met 220 euro eigen risico.

vind het zo moeilijk omdat ik t alleen moet doen met verhalen van die ik hier lees ect.

dus ga je tips zeker meenemen in mijn keuze

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Ja zeker moeilijk. Want een goede arts/ implantaat garandeert niet of je het resultaat mooi vindt? De vorm is heel erg afhankelijk van je lichaam.

Ja wat een prijzen he? Woon je in Brabant? Want Velthuis schijnt heel goed te zijn. Ik heb ooit advies van dr Rapperd gekregen, volgens mij is hij heel goede chirurg. Zij werken idd met de Eurosilicone. Maar t schijnt dat dat merk niet verkeerd is hoor? Is alleen door de ISO gekeurd en Mentor en Natrelle door de FDA. Is ook maar net met wie ze een contract hebben, dat merk verkopen ze dan ook. Ik zie hier veel Cereform voorbij komen, ik had nooit eerder van dat merk gehoord? Maar t zal wel een goede zijn?

Wat vind je van Bergman?

Wat raar dat je zoveel voor een consult moet betalen, ja dan wil je haast niet meer gaan?

Ik vind dat D hondt in Belgie ook mooie borsten zet.

Je kan ook eens kijken bij (Hilversum) Tergooi ziekenhuizen, werken met Natrelle. Vragen naar de heer Van Turnhout (heeft mij geholpen).

Maar ik weet niet of t in de buurt is?

Succes.

Link to comment
Share on other sites

woon in rotterdam.

bergman heb ik zelf geen hoge pet van op hebben bij een kennis haar buik zwaar verpest met buikwand correctie ect.

ben dan gelijk terug houdend naar zo'n kliniek...weet wel dat t consult daar gratis is...

nou die consult kosten bij selms houden me idd een beetje tegen want en BV is daar al vanaf 4100 en dan nog die 100 erbij.

bij plovier is t waars 3300 en 50 consultkosten met natrelle dan want met cereform is t daar tussen 2700 en 3000 euro.

scheelt knetter veel geld!

maar ja soms is goedkoop duurkoop dus vandaar mijn zoektocht via dit forum ;)

owja nog ff een vraagje aan je want zie dat je natrelle hebt...is t waar dat deze siliconen wat stugger zijn??

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Er zit hier een dame op borstenforum, ze heeft Shirley. Ze komt volgens mij ook uit 010, ze heeft hele mooie borsten (wel kleiner, wat jij wilt) maar heel mooi. Misschien kan je haar even vragen, zie foto's in gallerij van haar van vorig jaar of zo.

Ik kan je helaas niet helpen ik geen niemand die in omgeving 010 haar borsten heeft gedaan.

Wat betreft de Natrelle. Ik had hiervoor PIP en ze voelen eigenlijk het zelfde hoor. In het begin staat alles strak en stijf, maar na een tijdje zijn ze wel zachter hoor. Natrelle heeft Responsive gel (iets stugger, heb ik) en Soft gel, deze heeft mijn vriendin, echter heb ik haar borsten nog niet gezien en gevoeld dus kan het niet zeggen. Maar die Soft gel is nog zachter.

Ik dacht juist dat Natrelle gespecialiseerd is in de verschillende soorten en maten, dus ook de structuur? Any wayz ik vind ze lekker aanvoelen. Bij mij geen baleffect (zie foto).

Okido.

Groetjes.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben zelf op 14 mei dit jaar geopereerd door van Selms. Heb mijn bv laten doen in het SLAZ. Mijn consult(en) waren gratis en de operatie kostte me €3100.

Hij heeft natrelle gebruikt. Ik begon met 75aa, heb 325cc rond high profile gekregen, dual plane geplaats. Gisteren za ik op de 75D. Kan nu nog niet veel zeggen over het uiteindelijke resultaat aangezien ik nAtuurlijk nog in de herstel periode zit en er van alles nog verandert. Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden. moet morgen naar hem toe voor de nacontrole.

Deze pc houdt van een natuurlijk resultaat, is erg alert op symmetrie, zag bij mij de kleinste verschillen in mijn borsten die mij zelf nooit eerder op waren gevallen.

Ik heb meerdere dames om mij heen die door hem geholpen zijn, zowel voor bv als bvk en Allemaal met een supermooi resultaat. Tsja, ik ben een van Selms fan

Groetjes grande

Succes met je uiteindelijke keus!

Link to comment
Share on other sites

thanx voor je reactie.

wat is het SLAZ? :67: is dat t sint lucas ziekenhuis?

en zo ja waarom scheelt het dan zo enorm veel geld als bij de jan van goyen kliniek?

je zegt dat je consulten gratis waren is het dan niet zo dat dit je eigenrisico kost mocht je die nog niet hebben opgemaakt?

sorry voor al de vragen hoor maar wil graag alles weten :126:

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Ook ik ben geopereerd door van Selms.

De 1e x bijna 20 jaar geleden en de 2e x verleden jaar.

ik heb ronde Natrella 415 cc high profile gekregen, in het begin was het prachtig, maar nu na 1 jaar vind ik ze al enorm uitgezakt.

Ik ga ook op 18 Juni terug om dit te bespreken met hem.

Verder vind ik het een prima vent, neemt rustig de tijd.

En ja, het gaat van je eigen risico af, en ja, het is het SintLucas/Andreasziekenhuis.

Ik zelf ben in het JvGoyenkliniek geholpen.

Diesel.

Link to comment
Share on other sites

hoi meiden ,

bedankt voor jullie reacties!

ik ben eruit!

ben flink aan t lezen geweest en heb hier t beste gevoel over....

9 juli heb ik mijn eerste consult bij Dr van Selms in het SLAZ.

Link to comment
Share on other sites

Hoi ,

Eigenlijk zit in ook al heel lang te twijfelen over n bv , en na t krijgen van 2 prachtige kindjes is er weinig meer over van m'n mooie b cup.

Ook ik heb heel veel op internet gezocht en heb een consult gehad bij de boerhaave kliniek bij dr vd weij , hij adviseerde mij anatomische prothese voor de spier , 310 cc. De kosten zouden 4200 euro zijn.

Op 28 juni heb ik een consult bij het slaz bij dr van Selms , ben benieuwd wat hij mij adviseerd , eigenlijk hoop ik hetzelfde maar weet eigenlijk niet wat t nadeel is van voor de spier, weet alleen t voordeel want t is minder pijnlijk .

Zie er erg tegenop , vooral om t Fam. Te vertellen want weet dat ze niet achter me staan en twijfel omdat ik al 33 ben en ik had zoiets Miss 10 jaar eerder moeten doen maar ik ben die bh's en bikini's met vullingen zo zat ! Hoop dat je een fijn consult hebt en dat we allemaal maar mooie boobies mogen krijgen !

Link to comment
Share on other sites

Marlie als jij het wilt moet je het gewoon doen en je niet tegen laten houden alleen in de reactie van anderen. Heb ik ook lang gedaan maar nu uiteindelijk als ik het vertel aan mensen reageren ze bijna allemaal heel positief dat ze het erg dapper vinden om zo'n stap te zetten. Ik ben nog altijd heel trots op mijzelf en mijn nieuwe aanwinsten!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

nou na lang nadenken toch ook een consult aangevraagd bij plovier,deze staat 16 juli...vind dat hij super mooie borsten maakt en wil graag een D cup.

het enige wat me bij hem tegen houd is sebbin en cereform.

heb namelijk gelezen dat cereform hele goedkope protheses zijn en sebbin maar 1 barriere laag heeft.

heb het gelezen he dus weet niet of dit waar is :76:

de assistente van be clinic zei dat er ook met natrelle gewerkt kan worden alleen wordt t dan duurder maar mijn vraag is dat zijn plovier zijn resultaten net zo mooi met natrelle als met sebbin/cereform....??

pfff ik wordt helemaal gek van mezelf

weet na veel verhalen lezen dat jullie dit allemaal hebben gehad dus meiden alle tips en commentaar zijn welkom :106:

Link to comment
Share on other sites

Ik weet niet of Cereform een goedkope prothese is, wat ik wel weet is dat hij een enveloppe (die barriere laag waar je het over hebt) heeft van 14, 15 of 16 lagen (ligt aan de projectie) en dat er levenslange garantie opzit.

Levenslange garantie betekend niet dat je ze je hele leven kan laten zitten, maar levenslange garantie klinkt beter dan "10 jaar garantie" ;)

Het houdt eigenlijk in dat bij scheuren of perforatie je levenslange ruilgarantie hebt. Dat is toch ook een behoorlijk belangrijk punt in mijn ogen.

Overigens denk ik, dat het weinig uitmaakt met welk merk Plovier werkt... het resultaat zal hetzelfde zijn, of in ieder geval minimaal verschil. Natrelle zal misschien kwa afmetingen wat afwijken maar dat staat los van de manier van plaatsen.

Succes :35:

Link to comment
Share on other sites

weet niet meer waar ik dat gevonden had over dat cereform goedkopere prothese was volgens mij op die klachten site...

heb ook zoveel gezocht dat ik t niet meer weet ;)

naja we gaan t zien even afwachten maar :141:

Link to comment
Share on other sites

Tiva80 schreef: "Want Velthuis schijnt heel goed te zijn. Ik heb ooit advies van dr Rapperd gekregen, volgens mij is hij heel goede chirurg. Zij werken idd met de Eurosilicone"...., maar dat is niet helemaal juist, althans niet in mijn geval. Ik heb eind mei mijn nieuwe boobies gekregen in de Velthuiskliniek in Eindhoven en daar zijn de Mentor protheses gebruikt:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Hoi hoi

Zie dat je topic van eind mei is, ik kom hem nu pas tegen.

Ik heb niet alles gelezen dus weet niet of je er al uit bent bij wie je de bv laat doen.

Ik ben zelf op 5 juni door van Selms geopereerd, en ik ben echt heeeel erg tevreden en blij met het resultaat!

Het hele gebeuren bij hem in de Jan van Goyenkliniek was top, de voorzorg, de operatie, de nazorg, ik ben echt over alles heel erg tevreden.

Heel veel succes in ieder geval!

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

hoi ik heb 11 okt mijn 2de consult bij van selms en 22 aug een consult bij demeyere.

plovier heb ik afgezegd omdat ik geen sebbin of cereform wil.

ik ben bij het SLAZ op consult geweest want dat scheelt 1000 euro met Jan van Goyenkliniek.

van Selms wilde mij een volle B geven maar ik wil echt een volle C dus vandaar een 2de consult.

dus nog even afwachten voor mij ;)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Tjikkie,

Jammer om te lezen dat je de afspraak van Dr.Plovier hebt afgezegd...ik ben 8 juni door hem geholpen en heb 'sebbin' .Ik heb momenteel een D/E cup maar dat zal denk ik uit komen op D( zie foto's,moet er nog nieuwe opzetten hoor,hihi)

Ik ben echt super tevreden en vind dat ik een heeeeel natuurlijk resultaat heb.

Waarom zou de protheses waar hij mee werkt niet zo goed zijn is mijn vraag,als je resultaten ziet van dames die al langer geleden door hem geholpen zijn!!Zij zijn allemaal ook stuk voor stuk tevreden.....en hij werkt toch ook met natrelle?Ik zou als ik jou was mss toch een bezoekje overwegen hoor...

Ik wil niet opdringerig overkomen hoor :56: maar vind het gewoon jammer dat je om die reden je afspraak afgezegd heb terwijl hij hele mooie borsten maakt!!!

Echt jammer..... :blush:

Knuf Deb

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.