Ga naar inhoud

Boobies19 : 11 juni 2012 : Dr. Dewalsche : Kortrijk


Aanbevolen berichten

Hallokes iedereen,

graag had ik mij bij dit forum toegevoegd om op de hoogte te blijven van "alles" :-)

ik ben zaterdag naar dokter dewalsche in kortrijk geweest iemand ervaring met deze specialist?

hij raadt mij aan om 325cc water te steken via de tepel

iemand ervaring wat de littekens betreft?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Sophie,

Welkom! :D

Ben de naam van je pc hier op het forum nog niet tegengekomen, dus denk niet dat je er veel zult over vinden. Wordt ook niet zo vaak meer toegepast, waterprothesen, nadeel is dat ze gevuld worden nadat ze in je borst zijn geplaatst via een ventieltje, en de kans dus steeds bestaat dat ze kunnen gaan lekken, wat overigens totaal geen kwaad kan natuurlijk aangezien het enkel om zoutwater gaat. Ook zouden ze wat minder natuurlijk aanvoelen (harder) dan siliconenprothesen. Maar neem aan dat je bewust kiest voor waterprothesen? Wat het litteken van de tepel betreft, denk dat dat heel mooi kan genezen en je er amper nog iets van zult zien.

Ga je ook nog ergens anders op consult? Succes iig met het oriëteren voor je bv, hier op het forum zul je vast en zeker al heel veel info vinden! :D

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank u wel Eefje, meer is er blijkbaar niet te vinden over dr Dewalsche nochtans hele vriendelijke dokter, van het lekken daar wist de dokter over te zeggen dat dit minim voorkomt dus hoop op goed resultaat, wat de hardheid betreft wist hij mij te vertellen dat dit minder hard aanvoelt dan siliconen. Nu op 22 mei moet ik nog ééns terug voor de operatie ga dit nogmaals aanhalen in het gesprek.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weeks later...

Hey Sophie,

En heb je nog een goed tweede consult gehad? En ga je er nu voor? Ben wel benieuwd! Laat je nog iets weten, dan kan ik ook je titel aanpassen en je topic naar de operatieverslagen overdoen.

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.