Ga naar inhoud

Fleurig: Voorstellen, van AA naar ... ?


Fleurig

Aanbevolen berichten

Hoi hoi meiden!

Ik ben nieuw hier en wil mezelf graag voorstellen. Ik ben Fleur en ben 24 jaar, samenwonend en afgestudeerd Hogere Hotelschool :)

Al een aantal jaar zit ik met de grootte van mijn borsten. Op 14 jarige leeftijd kwam ik erachter dat de big boobies van mijn lieve moeder niet echt waren, en dat het er dus dik in zat dat mijne niet veel groter zouden worden! Ik heb cup AA (heel soms A, maar dan is er nog wel wat ruimte over), ben 1.72 en 56 kg. Grote borsten gaan mij niet staan maar de verhoudingen op dit moment vind ik gewoon niet mooi en ik schaam me bijna als ik in een bikini loop of strapless shirtjes aan doe (wat dus ook niet vaak gebeurd).

Ik heb me aangemeld op dit forum omdat ik eerst veel wil weten over de BV. Wat is er allemaal mogelijk, qua vorm, implantaten, operaties, klinieken en ervaringen. Mijn moeder zegt namelijk, ga maar naar een ziekenhuis want daar hebben ze goede doktoren, maar ik denk dat je juist bij klinieken ook hele gespecialiseerde doktoren hebt.

Ik hoop dat jullie en dit forum mijn beslissingen een stukje makkelijker kunnen maken :) Alvast heel erg bedankt!!

Liefs, Fleur

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom fleur,

Er wordt van alles vermeldt op dit forum. Neem anders een kijkje bij kopje operatie verslagen. Ik krijg ronde ruwe high profile 325cc Monobloc softone van dr. Verdonk, Welness kliniek op 2 mei 2012. Nu heb ik een verzakte lege d. Hiermee hoop ik weer een vollere d te krijgen. 1.65/80 kilo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

welkom op ons gezellige forum.

Je kan hier veel info vinden,en als je iets wilt weten dan vraag je het maar.

Je kan natuurlijk ook gezellig komen chatten

veel plezier en succs met je zoektoch

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom!

En ja ik ben het wel met je eens dat er in de klinieken juist hele goede specialisten. Verder is mijn ervaring dat vele PC's zowel in een kliniek als in een ziekenhuis werken en dat je dan in een kliniek vaak nog voordeliger is als in het ziekenhuis

Het forum heeft mij enorm geholpen tijdens het orienteren!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.